My sme s kamaratom zhodnotili ze lepsia karta v tom produkte ani neni, a ani ta tam uz neni!!Netorack píše:Pěkný Hischier!
Nene, NDPČ čo toto je, nemám k***a slov, jeblo to se mnou o zem. Lepší kartu tady asi nikdo nevytáhl v dějinách, co? Oslavuj!
Prepac omerta ale ten box bol tak na chuja ze ja som si myslel ze po 4 mesiacoch NEotvarania sa mi vobec neoplatilo zase do toho ist... ako cert chcel tak som vybral vsetky baliky z boxu tak ze v poslednom bola tato karta... bez srandy.... inak tam boli len cervene paralelky do /499 abo ako su... odvtedy som ich nevidel..Omerta píše:Jo tak to je opravdu na panáka!! Obrovská gratulace!!![]()
.....ale já bych třeba rád viděl i ostatní karty...Nepatřím totiž mezi fanoušky severoemérickejch brejků, kdy už kromě hitů skoro nic neukazujou
PS:Naposledy jsem odpadnul minulej tejden při brejku nových Artifucktů na CnC, kdy ta jejich upištěná Ashley na kameru neukazovala už ani paralelky.... ale rookie redemption samozřejmě ano
Dakujem!!corfix píše:Taky si myslím, že tohle je top co se tady kdy vytáhlo. Neskutečná bomba, gratuluji!!!![]()
![]()
Konecna co ti poviem...peldap píše:tak ty jsi doufám kartu nepral ani nebělil, ale já jsem si musel vyprat trenky !!!! Ještě že mám doma malou vnučku a půjčil jsem si od ní jednu pemprsku !!!
Jinak bez komentáře, brejk snů !!!!!
Ahoj, nehnevaj sa, ale ten box bol nic moc, ale ako fakt... nechcelo sa mi uploadovat fotky vtedy, a neche sa mi ani teraz...deiv14 píše:O la lá, obrovská gratulace Johny, to se jen tak nevidísouhlasím s Dannym, že je škoda, že si nenafotil celej break, ale v tomhle případě bych ti to asi i odpustil
Ako rozumiem naco narazas ale nesuhlasim z tebou, lebo ja som v zivote ziadne Splendor neotvaral takze to vobec nema zmyslel porovnavat...SugarRay píše:Podle mě lepší nebo hezčí byla ta karta ze Splendorů ta dual podpisovka Gretzky - McDavid , ikdyž je tohle 1 of 1 tak tam to byla větší šupa , ale hit je to obrovskej to bez debat , gratulace jak sviňa
radek850 píše:Neskutečný hit, dlouho jsem nic takového neviděl...A to jsem toho viděl již dostGratulace obrovská !!
Diky DJ!DJjandy píše:Jak jsi psal něco ve smyslu, že se tím chlubíš všude, tak to je v pořádku, hlavně ať se to dostane až do jůesej, že už klidně mohou Artifacty zlevnit minimálně o půlku, protože větší hit už tam asi nebude.
Každopádně jak už někdo napsal, taky je i slovo gratulace málo, ale i tak ho musím použít: GRATULACE!!!
22! co dodat?? Sen!!!TwentyTwo píše:Johny velká gratulaceJe úžasný, že taková karta se vytáhla do sbírky
Diky! Pravdu mas z tym panakom.. preto som o siestej zaspal//Ceris píše:Když si vezmu jak dlouho jsou Artifacts 18/19 na trhu a jedna z malé hrstky karet po které jistě ne zrovna málo různých sběratelů jde je již venku.![]()
Opravdu moc gratuluji, na tohle je i jeden panák málo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti