po dlouhé době jsem něco otevřel. Po shlédnutí pár videí a fotek jsem zkusil otevřít 3x Spledor a abych si u té otvíračky mohl dát aspoň kafe, tak jsem přibral ještě 15-16 Premier (co kdyby RC McDavid).
Jako 1. jsem se rozhodl otevřít Premierky:

Obsah mne moc nezaujal, Noesen je Tag /3 (borce jsem zatím moc nezaregistroval v NHL).
No a pak jsem teda šel na ten nový produkt od UD. Byl jsem hodně zvědav, checklist zajímavý, spoustu legend min. nováčku. Fakt se mi začali třást ruce při otvíraní. Tak jsem to lupnul.
1. Box/balíček/krabička o jedné kartě - (čti jak uznáš za vhodné)
Paráda, pecka, chtěl jsem legendu a mám ji hned při 1. krabičce

2. Box/balíček/krabička o jedné kartě - (čti jak uznáš za vhodné)
No pak ještě bych bral určitě muže v masce, je tam zajímavé složení. Roy, Brodeur, Hašan atd. Povedlo se, vykoukl tam na mě Tom Barrasso, nevím proč, ale jeho podpis má šmrnc, moc se mi líbí (žádné křížky a kolečka) krásný čitelný podpis, paráda.

3. Box/balíček/krabička o jedné kartě - (čti jak uznáš za vhodné)
No byl jsem spokojen, teď bych spolkl klidně i tu hořkou pilulku v podobě RC řadovky a redemtions.
NEMUSEL JSEM.
Po otevření jsem se málem složil. Pro mě, nádherná karta, super podpis, pecka jména, líp to tam v Litvínově nemohli namíchat do toho balíčku. Díky moc ještě shopu za skvělé namíchaní. No pak jsem asi 5 minut tady řval a skákal, dopil kafe a bouchl cígo, abych se uklidnil. A ikdyž jsem byl rozhodnutý, že splendor nebudu zveřejňovat, z důvodu hodně široké diskuze o ceně produktu a návratnosti a dalším věcem, pro které nesbírám a neotvírám boxy, tak kvůli této kartě jsem se rozhodl to zveřejnit. Proto je tento produkt za mě super, protože na tebe může vyskočit parádní karta, která zůstane za každou cenu ve sbírce a pokud se svět úplně nezboří tak ji jednou podědí děti.
Takže co jsem to vlastně vytáhl.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
SPLENDOR TRUE NORTH SIGNATURES DUALS - WAYNE GRETZKY/ CONNOR MCDAVID

Juchuuuuuu, parádička. Díky za shlédnutí.