Dnes sa u nás vo Zvolene opäť konala burza, kde som nemohol chýbať. Klasicky to bola perfektná akcia plná super ľudí. Okrem príjemných pocitov z burzy som si domov doniesol aj pár balíčkov a tak sa s nimi rád podelím.
Na začiatok som si lupol dva balíky nových MVP, ktoré som ešte neotváral.
V prvom na mňa vyskočil Johnson na silver scripte, ktorý ide do zbierky, takže spokojnosť.

V druhom bola retro paralelka Tarasenka, takže tiež fajn

Full Force
Goooool inzert potešil aj keď je tam slabšie meno, ale karta je to krásna

14/15 AHL
No name podpis sa nekonal

Nové OPC
Tiež produkt, ktorý som držal v ruke prvý krát. Ako jeden z mála mám tieto karty rád, lebo na nich majú kartu aj hráči, ktorí ju v iných produktoch mať nebudú. Navyše tento ročník sa fakt podarili.

Retail Prizm
Nič som nečakal a nič sa nekonalo, ale nevadí. Karty pekné

99/00 Stadium Club
Nejaké staršie produkty vždy potešia
 Šatan do zbierky a Thornton Refractor tiež fajn.
 Šatan do zbierky a Thornton Refractor tiež fajn.
15/16 AHL
Tiež som nič nečakal, možno s malou dušičkou kartu Stephona Williamsa, ktorý teraz chytá za Banskú Bystricu, tak by som si ho nechal podpísať.
Celkom šťastie, keď chcete zo setu jednu kartu a trafíte ju v jednom balíčku.

17/18 Artifacts
Bol to blaster balíček, takže som čakal 5 pekných base kariet. To sa do bodky aj naplnilo.

11/12 Elite
Keď som ich videl, tak som si spomenul na tie vykrojené paralelky... Červené, ideálne zlaté.
A Jimbo na goldke aj vykukol. Limit /99

No a na záver si nechám jeden balíček UD Heroes.
Tento kanadský fešák to bol.

Niekto na burze spomínal, že je to super produkt, tak som načrel do už prehrabaného boxu a jeden paklík som si vzal.
Keď som ho rozbaľoval, tak som teda až taký nadšený z toho nebol.

Pekné ale na riť som z toho nepadal.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Až kým som sa nedostal na poslednú kartu, ktorá bola úplne na spodku balíčka
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
To mi najskôr vypadla sánka z pántov
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Potom som strčil frajerku z gauča a vyskočil do rovných nôh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ešte pár bodiek a budete aj vy vedieť prečo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmm
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mr. Hockey

Prepáčte za kvalitu niektorých fotiek a za bodkovanie, ale tu som proste nemohol odolať. Niečo také som v živote nevytiahol a už asi ani nevytiahnem, takže preto aj ten názov aj bodkovanie.
Som proste happy.
Ďakujem za pozornosť.

Myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že podpisovka takové legendy by se jistě líbila nám všem.
 Myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že podpisovka takové legendy by se jistě líbila nám všem.