Jo Šugy, když to hodíš takhle do kontextu, tak to dává smysl a nemůžu říct ani půl slova - naopak se s tím v pohodě dokážu ztotožnitSugarRay píše:Dejve srovnávam čistě pocitově otevřel jsem hodně NHL boxů a nikdy jsem nebyl nadšenej tak jako u těch českých , je to určitě cenou , ty NHL boxy jsou hrozně drahý pro nás Čechy a Slováky a málokdy tam je pro nás něco zajímavýho , pak je to určitě tim že já jsem vyrostl na těch hráčích jako je Dopita , Reichel , ale ještě jsem stihnul zaznamenat i ty borce jako Šejba , Lála , Rosol , poprvé jsem byl na hokeji v Litvínově když mi bylo 6 let a ještě tam hrál Růža , uplně jednoduše řečeno - pro nás lidi mezi 30 - 40 lety je to něco čemu se NHL nikdy nemůže vyrovnat .
SugarRay píše:Dejve srovnávam čistě pocitově otevřel jsem hodně NHL boxů a nikdy jsem nebyl nadšenej tak jako u těch českých , je to určitě cenou , ty NHL boxy jsou hrozně drahý pro nás Čechy a Slováky a málokdy tam je pro nás něco zajímavýho , pak je to určitě tim že já jsem vyrostl na těch hráčích jako je Dopita , Reichel , ale ještě jsem stihnul zaznamenat i ty borce jako Šejba , Lála , Rosol , poprvé jsem byl na hokeji v Litvínově když mi bylo 6 let a ještě tam hrál Růža , uplně jednoduše řečeno - pro nás lidi mezi 30 - 40 lety je to něco čemu se NHL nikdy nemůže vyrovnat .
Jen trochu narovnám ten nadnesený příměr, za 1770,- kč by jsi zakoupil 26 boxů PROSET, dají se koupit za 3 kanadské dolaryRagnarook píše:To je furt samé UD. Mně se třeba tento produkt nelíbí, ale ne proto, že by byl špatný, ale proto, že se na takovéto série a ještě k tomu z extraligy nezaměřuji. Tady bych byl třeba šťastný za kartu Bukače, protože to je legenda a ty já můžu. Ale ten zbytek nesleduji a raději bych si otevřel za tu cenu 3 boxy PROSET. Ale ne proto, že bych to srovnával, ale proto, že bych si u toho užil více rozbalovací radosti, než u (jakékoliv) série extraligy. Někdo tu má odvahu říct, že se mu box nelíbí a už šup s ním ke zdi a střílet a pro takové je nábojů fůra.
Je to tak. No já kupuji pouze u nás. Když někdo nejmenovaný, jako třeba Pavel naskladní, tak beru. Nebo když se někdo vytasí na burze s boxíkem, tak beru, ale touto cestou se pod 600,- nedostanemJen trochu narovnám ten nadnesený příměr, za 1770,- kč by jsi zakoupil 26 boxů PROSET, dají se koupit za 3 kanadské dolary
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host