První byl hodně našláplej, ale tenhle ho ještě předčil, ale však to sami uvidíte.
Takové první okomentování jmen na kartách....
Bejsky ok, inserty ok, paralelky super, pp šrot, 1/1 skvělý, podpisovky brutál ( i když pár duplikátů), memo masakr a top karta v kejsu - brutální masakr

Jdeme na to...
Bejsky nemá cenu fotit, to už všichni známe.
Takže dresíky: tam to bylo 50:50.
5 kousků bez podpisu (z toho 2 duplikáty):

A 5 kusů podpisy - paráda:

A jdeme na karty:
...je docela úsměvný dávat na začátek jako nejhorší pp 1/1

Insertíky /5:

Paralelky /22 . Jména parádní:

A zde již první podpisokvy - Maskovaní mužíci /10

Buybacky - opět velice slušná sestava.... Chápu že vytáhnu stejnou řadovku, nebo podpisovku, ale podepsanýho Rolase /5

No a memo karty. Musím říct, že jak jsem si trochu stěžoval na prví kejs, tak zde to vyšlo víc než parádně. Jenom prvních 6 horší jména...

6 skvělých kousků brankářské výstroje

A to nej....

Podpisofky: to nejhorší....

To super...

A to co nepotřebuje komentář...

Dneska jsem si ale udělal takový "svůj" žebříček toho nej, kdy se pár kousků povedlo opravdu víc než jsem čekal.
Bramboru dnes získává 1/1 Zelenky

Bronzovou medajli další 1/1 Přikrylova nameplate

Stříbrná placka dnes připadá na Vorasův pracovní nástroj (chtěl jsem napsat klacek, ale asi by to vyznělo dost divně

A zlatá šprušle dnes patří.....
Jednomu z hlavních tvůrců Naganského zázraku...
Panu "co měl jít na Hrad"...
Dominátorovi

01/10

Z celé té parády mě jenom trochu "s**e" že to je takovej Sparťanskej kejs, ale jinak masakr!!
Nestavět barák, tak koupím ještě min 2-3 kejsy, tohle se nikdy neomrzí!! Kdo váhá, tak nečekejte na nic!
Vše kromě Authentic auto (a Hašana) je volné. Nejlépe výměna za zmíněné podpisovky, za to co sbírám a nebo za děngy.
Lovu Džegra zdar!