2+2+2=5+1
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
2+2+2=5+1
Ahoj lidi,
opět jsem měl nutkání něco otevřít, a tak jsem zavítal na Pavlův eshop a něco objednal... nějakej HW, 2 boxy, singlovku a po několika objednávkách jsem měl v zásilce dokonce i bonus
Abych tochu rozluštil mou "rovnici" z nadpisu, tak se jedná o 2 boxy + 2 balíčky bonusu + další 2 balíčky, které jsem dostal na CnC k jednomu brejku. První část je tedy rozluštěna a zbývá to co je za =....o tom ale později.
Nejprve jsem rozškubal 2x Viktorky 10-11, kde jsem dokonce i línej udělat fotky, protože 2 lepší karty jsou už v albech.
Jako první na mně vykouknul Bergeron na Game Breakers a v druhém Perry na Stars of the Game.
Následují 2 paklíky z CnC. 1x Masterpieces a 1x SPA 17-18. No a povedly se náramně!!
Co bych asi tak mohl chtít víc ze dvou paklů, že...Mladej Fléry a legenda Caps a HOF - Mike Gartner. Pán který měl v NHL 0,93b/zápas.
A v Masterpieces budeme pokračovat. Moje (asi) NEJ série, která mně za tu dobu co je na trhu snad ještě nezklamala.
Bejsky všichni známe, ale urodili se nějaký Medvíďata.
(Jenom) 2x rookie
Wire Photos - Pasha, Pavelski, Bobr a Hertlík se svým 4gólovým přídělem Rangers
Black & White, škoda že žádná nebyla v paralelní verzi
No a jde do tuhého.....na 3 flek (tohoto boxu) dnes stavím Black framed Paralelky /50
2 šprušle je dnes v zajetí hokejových Jerseys. Hlavně Vincek /85 potěšil.
No a na konec bohužel jeden flop....
Ačkoliv jsem toho otevřel dost sám, nebo jsem byl v plno GB, nikdy jsem neměl tu smůlu mít v tomto produktu redemption.
Tentokrát ale jako na potvoru jo
Nejhorší je, že toho limitu jsem si všimnul až druhej den, a málem mě kleplo....
Black Framed Leather base Auto /5 - Mats Sundin
Bohužel 4 měsíce po exipraci (i ročního prodloužení)
No tak to by jsme měli další kousek do naší rovnice "5".
A co znamená ta 1?? ....asi že už nám zbývá poslední box mého nekonečného postu...
Následuje opět jedem z mojich oblíbených boxů - 13-14 LSM (Lord Stanleys Mug)
Produkt, na který nedám dopustit, hlavně co se hráčů týká. Legenda vedle legendy, žádnej rookienonamebullshit...
Ale konce keců...
Bejsky 6 ks, a jelikož jsou parádní, tak uvidíte všechny.
Pak tu máme jeden insertík History a na něm přímo pána Lorda Stanleye
No a ať už chceme nebo ne, máme tu třetí místo.
O něj se dělí podepsané Torontské legendy, Howie Meeker, kerý má na kontě 3x SC a dnes je mu skoro 95 let a Bob Baun, který začínal 3 roky po Meekerovi a na svém kontě má poháry dokonce 4. Za pár dní oslaví 82. narozeniny.
Druhý flek a pomyslnou stříbrnou medajli si z tohoto brejku odnáší memo kousky.
Cup Holders Duo a Trio... Coffey + Džegr /50 z Pens a Detroitští veterání Osgood, Lidstrom a Chelios /80
A je tu finále. Někteří se možná zeptají proč je Masterpieces s pětkovým (i když prošlým) Sundinem postnutý jako první??
Od pověď je velice jednoduchá, protože je zde ještě jedna LEPČEJŠÍ karta!!!
Nedá mi to, a opět si trošku zaentrujeme.....
JE TO ČECH....
NÁ NA KONTĚ VÍCE NEŽ 1200 ZÁPASŮ V NHL....
ZAČÍNAL NA "KLADÝNKU"....
CELÝ SVŮJ HOKEJOVÝ NHL-ŽIVOT ZASVĚTIL JEDNOMU KLUBU....
V NĚM ODEHRÁL 20 SEZON.........
MÁ U STROPU VYVĚŠENÝ SVŮJ DRES S ČÍSLEM "26"....
ANO vážení, Mr. DEVIL - PATRIK ELIÁŠ
NA NEJLEPŠÍ MOŽNÉ KARTĚ.......
CUP WINNER AUTOGRAPH & MEMORABILIA
1/1
Díky za pozornost, kdo doscroloval až sem, vše je volné a zase někdy nazdar!!
opět jsem měl nutkání něco otevřít, a tak jsem zavítal na Pavlův eshop a něco objednal... nějakej HW, 2 boxy, singlovku a po několika objednávkách jsem měl v zásilce dokonce i bonus
Abych tochu rozluštil mou "rovnici" z nadpisu, tak se jedná o 2 boxy + 2 balíčky bonusu + další 2 balíčky, které jsem dostal na CnC k jednomu brejku. První část je tedy rozluštěna a zbývá to co je za =....o tom ale později.
Nejprve jsem rozškubal 2x Viktorky 10-11, kde jsem dokonce i línej udělat fotky, protože 2 lepší karty jsou už v albech.
Jako první na mně vykouknul Bergeron na Game Breakers a v druhém Perry na Stars of the Game.
Následují 2 paklíky z CnC. 1x Masterpieces a 1x SPA 17-18. No a povedly se náramně!!
Co bych asi tak mohl chtít víc ze dvou paklů, že...Mladej Fléry a legenda Caps a HOF - Mike Gartner. Pán který měl v NHL 0,93b/zápas.
A v Masterpieces budeme pokračovat. Moje (asi) NEJ série, která mně za tu dobu co je na trhu snad ještě nezklamala.
Bejsky všichni známe, ale urodili se nějaký Medvíďata.
(Jenom) 2x rookie
Wire Photos - Pasha, Pavelski, Bobr a Hertlík se svým 4gólovým přídělem Rangers
Black & White, škoda že žádná nebyla v paralelní verzi
No a jde do tuhého.....na 3 flek (tohoto boxu) dnes stavím Black framed Paralelky /50
2 šprušle je dnes v zajetí hokejových Jerseys. Hlavně Vincek /85 potěšil.
No a na konec bohužel jeden flop....
Ačkoliv jsem toho otevřel dost sám, nebo jsem byl v plno GB, nikdy jsem neměl tu smůlu mít v tomto produktu redemption.
Tentokrát ale jako na potvoru jo
Nejhorší je, že toho limitu jsem si všimnul až druhej den, a málem mě kleplo....
Black Framed Leather base Auto /5 - Mats Sundin
Bohužel 4 měsíce po exipraci (i ročního prodloužení)
No tak to by jsme měli další kousek do naší rovnice "5".
A co znamená ta 1?? ....asi že už nám zbývá poslední box mého nekonečného postu...
Následuje opět jedem z mojich oblíbených boxů - 13-14 LSM (Lord Stanleys Mug)
Produkt, na který nedám dopustit, hlavně co se hráčů týká. Legenda vedle legendy, žádnej rookienonamebullshit...
Ale konce keců...
Bejsky 6 ks, a jelikož jsou parádní, tak uvidíte všechny.
Pak tu máme jeden insertík History a na něm přímo pána Lorda Stanleye
No a ať už chceme nebo ne, máme tu třetí místo.
O něj se dělí podepsané Torontské legendy, Howie Meeker, kerý má na kontě 3x SC a dnes je mu skoro 95 let a Bob Baun, který začínal 3 roky po Meekerovi a na svém kontě má poháry dokonce 4. Za pár dní oslaví 82. narozeniny.
Druhý flek a pomyslnou stříbrnou medajli si z tohoto brejku odnáší memo kousky.
Cup Holders Duo a Trio... Coffey + Džegr /50 z Pens a Detroitští veterání Osgood, Lidstrom a Chelios /80
A je tu finále. Někteří se možná zeptají proč je Masterpieces s pětkovým (i když prošlým) Sundinem postnutý jako první??
Od pověď je velice jednoduchá, protože je zde ještě jedna LEPČEJŠÍ karta!!!
Nedá mi to, a opět si trošku zaentrujeme.....
JE TO ČECH....
NÁ NA KONTĚ VÍCE NEŽ 1200 ZÁPASŮ V NHL....
ZAČÍNAL NA "KLADÝNKU"....
CELÝ SVŮJ HOKEJOVÝ NHL-ŽIVOT ZASVĚTIL JEDNOMU KLUBU....
V NĚM ODEHRÁL 20 SEZON.........
MÁ U STROPU VYVĚŠENÝ SVŮJ DRES S ČÍSLEM "26"....
ANO vážení, Mr. DEVIL - PATRIK ELIÁŠ
NA NEJLEPŠÍ MOŽNÉ KARTĚ.......
CUP WINNER AUTOGRAPH & MEMORABILIA
1/1
Díky za pozornost, kdo doscroloval až sem, vše je volné a zase někdy nazdar!!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2+2+2=5+1
Moc díky za prezentaci.... Moc pěkný! A z toho Eliho ASI Fredyho klepne....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
-
- Hvězda
Neskutecne zabavnej brejk od zacatku do konce. Diky ze jsi se s nami podelil. Gratulace tobe a velkej fuck pro ud za tu "krasnou" redemption, to je skoda...
Mike Modano!!!
ndpč!
Krása nesmírná!!
Krása nesmírná!!
krasne karty
len jedna vec co ma mrzi - nemohli tam dat fotku Eldu? asi nemohli
ale inak neskutocna trefa
a suhlasim Masterpieces a podobne boxy s legendami su aj moja krvna skupina
len jedna vec co ma mrzi - nemohli tam dat fotku Eldu? asi nemohli
ale inak neskutocna trefa
a suhlasim Masterpieces a podobne boxy s legendami su aj moja krvna skupina
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Tak to je drsný. Tady se povedlo myslím úplně všechno. Jen škoda toho Sundina. Třeba se z nějaké výjimky ještě zadaří tu redemtion vyměnit. Aspoň částečně to nahradily ty dva balíčky z CnC. Krása ... Gratuluji.
- martymcfly1
- Hvězda
No ty vole, už jen z balíčků dva podpisy a pak ty další šlupky....nemám slov
Omerta že tys bral ten box masterpieces o víkendu, kdyz uz tam byly jen dva skladem? jinak super break ty packy samostatné jsi trefil suprově! Já bral totiž ten poslední v neděli večer a taky jsem tam měl top kartu redemption, sice limit 15,ale zase toews. Budeš to posílat na tu loterii?
Super prezentace Danny, dokonce i s vyřešenou rovnicí. Každopádně super kousky, od výborně trefených dvou paklíků, až po Eldu, ze kterýho si Freďák stříkne, jak on sám rád píše.
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
Včera tady v breaku těsně propadlá redemption podpis Toewse a dneska Sundin /5. Strašná škoda ale jinak Masterpieces zase super.
No a ten Eliáš na konci pěkná pecka, rovnou do holderu. No a jestli ji od tebe Freďák vymámí tak ji napere přímo do fólie
No a ten Eliáš na konci pěkná pecka, rovnou do holderu. No a jestli ji od tebe Freďák vymámí tak ji napere přímo do fólie
Tohle bavilo...Díky za skvěle prezentovaný break. A že se bylo i čím chlubit. To jsou úžasné pecky. Gratulace.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka
- elektrikar
- Hvězda
Neskutečnej nářez
nádherná pastva pro oči
nádherná pastva pro oči
-
- Hvězda
Moc povedený break, ale vzhledem k tomu, že Fredy ještě nereagoval, tak ho asi máš na svědomí
Škoda ho, docela fajn kluk to byl
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
pánové
jj o víkendu. Přemýšlel jsem vzít oba boxy, ale nakonec jsem se rozmyslel a vzal (naštěstí) LSM. Mít 2 redemption, tak to bych asi nerozdejchal...NeoPlex píše:Omerta že tys bral ten box masterpieces o víkendu, kdyz uz tam byly jen dva skladem? jinak super break ty packy samostatné jsi trefil suprově! Já bral totiž ten poslední v neděli večer a taky jsem tam měl top kartu redemption, sice limit 15,ale zase toews. Budeš to posílat na tu loterii?
Sice to trochu trvalo, ale už komunikujeZdenek1968 píše:Moc povedený break, ale vzhledem k tomu, že Fredy ještě nereagoval, tak ho asi máš na svědomí
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Projíždím zpětně brejky a tohle, tohle je teda MAZEC - gratulace ať j teda Elda teď kdekoliv, je pecka že je tady v Čechách a na fóru.
zírám jako blázen
zírám jako blázen
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek