Ahoj, včera v pozdní večer jsem koupil prvních pár balíčků a jsem celkem zklamán , každopádně mě to nepřipadá špatné a po výplatě nakoupím znovu.
2017-18 CHL Hockey:
2017-18 O-Pee-Chee Platinum
Ještě jsem otevíral ten AHL balíček ale to byl propadák propadáků
Epak Juraj
Epak Juraj
Naposledy upravil(a) JurajPyco dne sob 11. srp 2018 19:21:55, celkem upraveno 2 x.
Re: Epak poprvé
Mám podobnou zkušenost s OPCP z minulého týdne. Dal jsem tomu ještě jednu šanci cca předvčerem a zase hodně podobný rozpačitý výsledek. Každopádně inserty Destined for Glory a Platinum Records se mi líbí hodně.
Obecně se mi osvědčilo nakupovat spíš bezprostředně po zveřejnění produktu. Aspoň u UD 1 a 2 jsem poslední 2 ročníky v prvních dnech tahal zajímavé YG, YG Canvas, Exclusives, Canvas Retired Stars, memo karty atd. a po týdnu, po dvou rapidní změna a opět spousty balastních insertů. Ale samozřejmě to může být jen statistická náhoda, takže hodně štěstí do dalších epacků
Obecně se mi osvědčilo nakupovat spíš bezprostředně po zveřejnění produktu. Aspoň u UD 1 a 2 jsem poslední 2 ročníky v prvních dnech tahal zajímavé YG, YG Canvas, Exclusives, Canvas Retired Stars, memo karty atd. a po týdnu, po dvou rapidní změna a opět spousty balastních insertů. Ale samozřejmě to může být jen statistická náhoda, takže hodně štěstí do dalších epacků
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
Re: Epak Juraj
Další várka
Rekordmani
A jeden Zelenáč 151/199
a vlastně ještě jeden na něj bych zapoměl , je to update o-pee-chee z 2. série UD 2017/18
Rekordmani
A jeden Zelenáč 151/199
a vlastně ještě jeden na něj bych zapoměl , je to update o-pee-chee z 2. série UD 2017/18