Burzovní Platinum mix

Odpovědět
deiv14
Legenda
Legenda

Burzovní Platinum mix

Příspěvek od deiv14 »

Na dnešní parádní PTH burze jsem se rozmýšlel, jestli koupit nějakej levnější boxík, anebo vzít mix balíčků. Nakonec jsem se rozhodl pro druhou variantu a tentokrát jsem rozhodně neprohloupil. Složení bylo následovné:

3x 2014-15 OPC Platinum
3x 2015-16 OPC Platinum
3x 2016-17 OPC Platinum
3x 2017-18 OPC Platinum

Balíčky jsme s Biancem a Twentym rozbalili ve vlaku na zpáteční cestě a vzali jsme to pěkně retrospektivně a tak to taky odprezentuju.

Začali jsme tedy letošním ročníkem, ke kterému si po prvotním zklamání z absence Nuge pomaličku hledám cestičku a už mám v hlavě zajímavej sběratelskej záměr, ale to až jindy, tady jsou karty:

z base karet na fotce chybí Sam Gagner, kteryho si vzal Twenty, jinak Drat, Ovie, supr jména, ostatně se hodí všechny, protože si i u těch letošních nakonec posbírám i base set
Obrázek

na druhé fotce chybí karty dokonce dvě; první je Rainbow MaFa, kteryho si vzal Bianco, protože v burzovním GB vyhrál pozici Vegas a Flowera měl na řadovce, tudíž mu díky této kartě vznikl počátek duhy a kdo ví, co se z toho nakonec vyklube :) druhá karta co chybí, je ještě trochu větší pecka, ale ta šla do sbírky pro změnu Twentymu, kterej naopak v GB neměl prakticky nic, tak si aspoň touto cestou celkem spravil chuť...a co je že to bylo za kartu? uvidíte později v komentech, jsem s Matějem domluvenej, že ji sem hodí :) pak tam byly ještě rookie DeBrincata a Nolana a Rainbow Vorase, což rozhodně taky není k zahození
Obrázek

další ročníky už budou kompletní, takže jdeme na 16-17, tam už mám duhu Nuge hotovou, takže jsem sháněl něco do vedlejších sbírek a samozřejmě řadovky do base setu

z těch jsem neměl zatím ani jednu, takže tady rozhodně spokojenost
Obrázek

to samé platí o rookies, navíc ty jména, to je nádhera, Retro Sida nemůže urazit a Zette je Retro Rainbow, takže super a co se týče podpisovky, tak jméno je trošku slabší, to uznávám, ale ze 3 balíčků? jen blázen by si stěžoval *rfl*
Obrázek

následují moje oblíbené 15-16, řadovky už jsem všechny měl, ale to vůbec nevadí
Obrázek

to samé platí o rookies, ale byl tam aspoň Emilek a to se počítá, retro Jágra je perfektní a Anže se taky neztratí, no a Vláďa mi udělal radost, protože tyhle die-cut parády taky sbírám a jeho jsem ještě neměl
Obrázek

no a nejvíc jsem si sliboval od úplně prvních Platinumek, ty se trošku hůř shánějí a navíc mi tam u Nuge chybí nejvíc karet - samozřejmě tam nebyl, ale výsledek byl i tak parádní

řadovky byly tak půl na půl, takže dobry
Obrázek

na rookie jsem našel aspoň Nugeova a Connorova parťáka z útoku ze závěru sezony, pak tam byl Yandle White Ice /199, což je super, ještě lepší je pak Ryan Miller Blue Cubes /65 a třešnička na dortu je nádherná hard signed Retro Rainbow Autographs Zacha Pariseho s poměrem vkládání 1:1,065 balíčkům *cheer* a já měl 3...
Obrázek

Musím říct, že jsem s tímhle breakem maximálně spokojenej a to si ještě počkejte na Twentyho hitík ;)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Burzovní Platinum mix

Příspěvek od TwentyTwo »

Obrázek

*prty* Nádherná karta. Ještě jsem ji vytáhl z balíčku, který mi deiv dal na rozbalení. To jsou nej okamžiky, když takhle něco vytáhneme společně. Musím přiznat, že po GB jsem byl trochu zklamanej i když jsem nečekal nic extra. Jako druhý tým jsem si vylosoval Preds, kde jsem mohl nějakého Forsberga pro deiva, tak jsem se na GB tešil o to víc. Každopádně Connor náladu úplně změnil.

Obrázek

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Parada borci, super obsah balicku a jeste vic super, ze jste si uzili burzu. *cheer*
Me strasne stve, ze kvuli me praci se na zadnou burzu asi nikdy nedostanu *cry-a*

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

hodně super. gratuluju. je vidět, že je nejlepší nakupovat po třech balíčkách:) *gc*
Mike Modano!!!

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Jirzik-ACS píše:hodně super. gratuluju. je vidět, že je nejlepší nakupovat po třech balíčkách:) *gc*
jojo, je to dobrá strategie :D ještě kdyby tam tak místo toho DeBrincata byl nějakej Modano, co? *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

deiv14 píše:
Jirzik-ACS píše:hodně super. gratuluju. je vidět, že je nejlepší nakupovat po třech balíčkách:) *gc*
jojo, je to dobrá strategie :D ještě kdyby tam tak místo toho DeBrincata byl nějakej Modano, co? *rfl*
No jistěěěěěěěěěěěěěě!!! *ano*
Mike Modano!!!

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Krásny brejk parťákov :clap: platinumky sú nádherný produkt. Ono sa mi to asi najviac páči, kúpiť pár alebo nepár paklíkov, lupnúť ich a potom ešte pomeniť s kamošmi. *thks*

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

leebour píše:Krásny brejk parťákov :clap: platinumky sú nádherný produkt. Ono sa mi to asi najviac páči, kúpiť pár alebo nepár paklíkov, lupnúť ich a potom ešte pomeniť s kamošmi. *thks*
Souhlas Liborko, v tom je pro mě největší kouzlo sběratelství, rozbalit něco s kamarády a rovnou si to rozdělit do sbírek, nehledě na hodnotu karet, prostě hodí se kámošovi do sbírky, tak mu ji nechám, nic víc, nic míň :wave:
Obrázek

MOST WANTED:

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

deiv14 píše:
leebour píše:Krásny brejk parťákov :clap: platinumky sú nádherný produkt. Ono sa mi to asi najviac páči, kúpiť pár alebo nepár paklíkov, lupnúť ich a potom ešte pomeniť s kamošmi. *thks*
Souhlas Liborko, v tom je pro mě největší kouzlo sběratelství, rozbalit něco s kamarády a rovnou si to rozdělit do sbírek, nehledě na hodnotu karet, prostě hodí se kámošovi do sbírky, tak mu ji nechám, nic víc, nic míň :wave:

AMEN DEIVE!!! *gp*

Bohužel s nástupem dalších a dalších rookie produktů a vyřazování z nich starších hráčů se bude jenom prohlubovat trhlina mezi sběratelstvím a byznysem. A když se nad tím tak zamyslím, tak největším průserem pro celosvětovou sběratelskou komunitu byl vznik Beckettu a jeho BV...

Ale abych nebyl jenom OT, tak parádní brejk Platinumek s tolika hitama, že člověk fakt čumí...Gratulace!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Je to tak Danny, současny vydavatelsky trendy absolutně popírají původní myšlenku sběratelství. Tady na fóru je to ještě celkem v pohodě, ale stačí se podívat na FB, tam je to překupník vedle překupníka a to se bavíme o naší malinkaté sběratelské komunitě, předpokládám, že za mořem bude situace ještě mnohem horší, bohužel....ale o to víc si cením toho, že se s klukama dokážeme pravidelně scházet a jdem tak trochu proti tomuto proudu. V našem podání je sběratelství pořád ještě sběratelstvím. Ostatně brzo se o tom budou moct přesvědčit všichni, něco se chystá a bude to fajn *cl*
Obrázek

MOST WANTED:

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

deiv14 píše:Ostatně brzo se o tom budou moct přesvědčit všichni, něco se chystá a bude to fajn *cl*

Vypnou ebay a Beckett?? *lgh*

Jinak máš samozřejmě pravdu !
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Omerta píše:
deiv14 píše:Ostatně brzo se o tom budou moct přesvědčit všichni, něco se chystá a bude to fajn *cl*

Vypnou ebay a Beckett?? *lgh*
Zas tak velky to nebude *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:

danfire
Nováček
Nováček

Příspěvek od danfire »

deiv14 píše:
S tím musím souhlasit s kolegou z práce občas zajdem do krámu nakoupíme nějakej ten balíček a jdem na pivko a i když vím že pokud to není balíček 15-16 tak pro mě tam nic nebude přesto se těším co najdu i pro něj :-) Nedávno jsem šel do razzu s touto kartou Obrázek nemusel jsem nesbiram razz mě stal 300 měl jsem kliku a vyhrál jsem ji pro parťáka jasně 300 mi dal a taky jsem o to mohl přijít ale karta má o dost vyšší cenu ale udělalo mi radost vidět že z toho má opravdu radost :-)

danfire
Nováček
Nováček

Příspěvek od danfire »

Jo karta není vidět tady je odkaz je to ten giroux :-)
http://danfire.rajce.idnes.cz/hokejove_karty/#

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“