IX. PTH Burza: I'll Be There For You
Re: IX. PTH Burza: I'll Be There For You
Tak do tomboly bude mimo jiné i game used hokejka Tomáše Rolinka a také podepsaný sparťanský puk od Petra Břízy. V jednání je podepsaná game used hokejka jednoho gólmana ze zkušenostmi z KHL a repre.
Navrch pro vás připravujeme speciální kartičky vydané jen pro PTH Burzu.
Navrch pro vás připravujeme speciální kartičky vydané jen pro PTH Burzu.
Dalším lákadlem jsou i podepsané puky od hráčů současného výběru pro MS 2018. Možná se najdou i lidé, kteří ocení i suvenýry od našeho dlouhodobě nejlepšího florbalového gólmana Davida Rytycha.
Mezi knihami, které budou v tombole, můžu zmínit třeba publikaci známého rozhodčího Romana Poláka či knížku o sportovních trenérech psanou hned několika kvalitními novináři. Další si nechám jako překvapení Aspoň do zítra Postupně vás chceme lákat a lákat a vyprodat PTH Burzu.
- superman66
- Legenda
Lístky do tomboly byly právě vyprodány!!!
PS: toto rozhodně není šíření poplašné nepravdivé informace
PS: toto rozhodně není šíření poplašné nepravdivé informace
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Jen pro info. Lístků bude 100, jsou po 60 korunách. Výherní bude každý čtvrtý.
Neděláme to pro sebe - část výtěžku z celé akce pošleme Dampovi a jeho rodině
Tie, pocitaj so mnou, ked uz mas ten limit na vstupenky
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To je docela málo, tak třeba udělat, že každý má ke vstupence možnost koupit 1 lístek + zbytek volně potom? Rád bych si tombolu zkusil, ale mezi prvníma tam určitě nebudu, jak se známTie píše:
Jen pro info. Lístků bude 100, jsou po 60 korunách. Výherní bude každý čtvrtý.
Neděláme to pro sebe - část výtěžku z celé akce pošleme Dampovi a jeho rodině
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Díky za podnět. Budeme mít sedánek s klukama, uděláme mozkový trust a něco ohledem lístků vymyslíme
Mimochodem, rozebráno je 42 vstupenek. Hlásit se dál můžete přes SZ, tady ve vláknu a na FB. Za 19 dní to vypukne.
Mimochodem, rozebráno je 42 vstupenek. Hlásit se dál můžete přes SZ, tady ve vláknu a na FB. Za 19 dní to vypukne.
Jééj tak tohle je pro mě něstastný řešení..ale chápu to...bohužel stále nevím jestli dostanu dovolenou nebo ne, budu to vědět až den před burzou...tzn, že už nebude možnost se skoro zúčastnit a určitě nebude lístek do tomboly?....
Jedno, dvě místa navíc určitě uhrajeme Vše se dá řešit.
Tak potvrzeny jsou další tři knihy...
3X Rusko, země neomezených možností
O čem to je?
Kdyby sezonu 2004/2005 nezmařila stávka, mohli bychom ho vídat v NHL. Rakouský brankář Bernd Brückler si nezvolil zrovna tradiční cestu na vrchol, ale nakonec strávil tři sezony v nejkvalitnější evropské soutěži, Kontinentální hokejové lize. V Nižném Novgorodě a Novosibirsku zažil všechno - od kvalitního hokeje přes status místní celebrity a uplácení policistů po návštěvu jednoho z nejošklivějších míst na zemi. A mezitím na své cestě narazil na legendy, včetně Dominka Haška a Jaromíra Jágra.
3X Rusko, země neomezených možností
O čem to je?
Kdyby sezonu 2004/2005 nezmařila stávka, mohli bychom ho vídat v NHL. Rakouský brankář Bernd Brückler si nezvolil zrovna tradiční cestu na vrchol, ale nakonec strávil tři sezony v nejkvalitnější evropské soutěži, Kontinentální hokejové lize. V Nižném Novgorodě a Novosibirsku zažil všechno - od kvalitního hokeje přes status místní celebrity a uplácení policistů po návštěvu jednoho z nejošklivějších míst na zemi. A mezitím na své cestě narazil na legendy, včetně Dominka Haška a Jaromíra Jágra.
Teda musím říct, že do tomboly se nám schází i díky vstřícnosti místních členů fantastické věci.
Superman66 daroval hokejku Tomáše Rolinka a teď mi volal Zdenek1968 a daroval nový, ještě zabalený Stiga Hokej. Fakt nemám slov, veřejně chci takhle poděkovat.
Forum sobě! PTH burza je o lidech, bez vás by neexistovala a nebyla. Děláte ji báječnou, aspoň pro mě.
Superman66 daroval hokejku Tomáše Rolinka a teď mi volal Zdenek1968 a daroval nový, ještě zabalený Stiga Hokej. Fakt nemám slov, veřejně chci takhle poděkovat.
Forum sobě! PTH burza je o lidech, bez vás by neexistovala a nebyla. Děláte ji báječnou, aspoň pro mě.
S Radkem jsme pro vás něco natočili...
Zatím aspoň fotka, brzy video
Zatím aspoň fotka, brzy video
Takhle vystreslej jsem byl naposledy pěkně dávno, i když k tomu vlastně nebyl žádný důvod, no to jsem postupně při točení zjišťoval
Ještě jednou Tome díky za skvělý rozhovor a i za skvělé prostory MF Dnes, kde se rozhovor odehrál
Do neděle video snad bude, uděláme maximum
Ještě jednou Tome díky za skvělý rozhovor a i za skvělé prostory MF Dnes, kde se rozhovor odehrál
Do neděle video snad bude, uděláme maximum
Buď svůj.
Někdo (hráč současné reprezentace) nám věnoval hokejku. Uhodnete kdo?
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
osm osm osmdesátosm
tak tu chci
tak tu chci
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Lukyne, není to Lindros, ale snad tě Neči neurazí...
Tak vyřešeno. Dovolená zrušená. Poláci buď dostanou dovolenou místo mě nebo jdou na neschopenku...takhle to u nás bohužel funguje.. Užíjte si to a budu se těšit na fotky či videa.
Ježkovy, to je velká škoda. Viděl jsem i četl jsem, jaký máš zájem Máš u mě prémiovou kartu, zašlu poštou.
Tak počínaje pondělkem, začneme dávat info a tahat trumfy z rukávu...
zatím plakátek se základním infem
Rezervace stolů a vstupenek u TIE
POZOR - počet stolů a vstupenek omezen, tak aby jsi to neprokaučoval!
Na ostatní dotazy odpovíme zde....
zatím plakátek se základním infem
Rezervace stolů a vstupenek u TIE
POZOR - počet stolů a vstupenek omezen, tak aby jsi to neprokaučoval!
Na ostatní dotazy odpovíme zde....
Naposledy upravil(a) grande dne čtv 17. kvě 2018 8:41:49, celkem upraveno 3 x.