2011/12 Panini Certified
Re: 2011/12 Panini Certified
ani jsem to nedokoukal do konce.bych chtěl vidět takový složení boxů teda
Ty řadovky, eternals (na videu messier) a masked marvels v té základní verzi bez jersey (v tom videu je tam Markstrom na ni) jsou nádherné.
Tak kdyby byl každej box takovej, tak na tom člověk nemůže prodělat Lindstrom auto, to bych si dal říct
- janstratos
- Zkušený
Nenašel někdo checklist?
Kdyby jste měli jakékoli zajímavé karty Patrika Eliáše,neváhejte napsat.
janstratos@seznam.cz
janstratos@seznam.cz
Vytiahol z toho podozrivo dobre karty...taky box chcem aj ja
- Gustavsson50
- Hvězda
To už je několikáté video od oficialní youtube stránky Panini na které se dívám a je pravda že ty jejich boxy jsou vždycky nějak podivně HOT Boxy. Snad kromě ScoreRenzo11 píše:Vytiahol z toho podozrivo dobre karty...taky box chcem aj ja
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Dnes jsem breaknul 2 boxy a hrůza obsah. Plnění se nedá z Artifacts srovnat. Má to ale asi jednu výhodu. Karty si budou držet cenu, ono když vytaháváme z boxů samé pecky, jako u Artifacts, pak to má výsledek ten, že super patch se prodá za 20USD...
Nicméně, tohle brekování mě nebavilo. Inserty krásný, ale málo. JSY hrozný. Jestli někdo haní UD Ser. 1 JSY, tak jsem zvědav, co řekne na tyto Krabice větší jak od Score a uvnitř nastojato 10 balíčků. Hot box jsem netrefil, ale vyndal jsem snad další 4 boxy pro zákazníky, takže vůbec nevím jestli zbyl nebo ne.
Nicméně, tohle brekování mě nebavilo. Inserty krásný, ale málo. JSY hrozný. Jestli někdo haní UD Ser. 1 JSY, tak jsem zvědav, co řekne na tyto Krabice větší jak od Score a uvnitř nastojato 10 balíčků. Hot box jsem netrefil, ale vyndal jsem snad další 4 boxy pro zákazníky, takže vůbec nevím jestli zbyl nebo ne.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
tak musím povedať, že opäť obrovské sklamanie, hlavne čo sa týka Bryza, všetko v drese Yotes potešil iba Jarda, Stick Ums v drese na svete najkrajšom
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
To mě teda moc nepotesilo co tu ctu
Čuchám čuchám vyhozené 2 tisice
Čuchám čuchám vyhozené 2 tisice
No, musím uznat, že vstup Panini na trh jsem kvitoval, jsem si říkal, že UD pomůžou vydávat kvalitnější série a přijde mi, že se UD v určitých věcech polepšil, ale netušil jsem, že Panini vydá všechny série, které vyšly v posledních 15 letech.. ta záplava paralelek je neuvěřitelná, jsem rád, že nesbírám nějakého aktuálního hráče, protože bych blbec kupoval určitě všechny :/pavelbart píše:Dnes jsem breaknul 2 boxy a hrůza obsah. Plnění se nedá z Artifacts srovnat. Má to ale asi jednu výhodu. Karty si budou držet cenu, ono když vytaháváme z boxů samé pecky, jako u Artifacts, pak to má výsledek ten, že super patch se prodá za 20USD...
Co se týče hodnoty karet Panini. Cena určitě neklesne, protože levněji se už snad prodávat ani nedají.. jsem se koukal na skončené aukce a limity /25,/10 mají minimální hodnotu, o jersey ani nemluvě..