balíčky z Rožnova
balíčky z Rožnova
Zase jednou přišly očekávané jarní prázdniny a tak jsme s manželkou vyrazili na menší pobyt do Rožnova pod Radhoštěm. Při odchodu z jedné z místních restaurací jsem si všiml v průchodě zapadlého hračkářství. No neváhal jsem ani chvilku, manželka už se smála a věděla o co jde Bylo to takové typické hračkářství 90. let. Tuny starých hraček, které už se nikde neprodávají a tak jsem doufal, že by tam mohli mít i nějaké zapomenuté balíčky. Po otázce jestli tam něco takového nemají, pán už šátral kdesi pod pult. No něco málo tam k překvapení bylo . Zajímavé byly i ceny, které jsem stáhl tak o 50%.
Toto je můj nákup:
pár golmanů do sbírky
něco zajímavějšího z NHL
OFS 99/00 karty jsou na tvrdém kartonu, ale kvalita fotek teda nic moc
no a poslední moc pěkná karta nadcházejícího roku
To je tak vše. Není nad to si koupit balíček Prosetek nebo podobného produktu v takovém obchodě. Co se nám dřív zdálo jako normální, dnes je to spíše sci-fi
Toto je můj nákup:
pár golmanů do sbírky
něco zajímavějšího z NHL
OFS 99/00 karty jsou na tvrdém kartonu, ale kvalita fotek teda nic moc
no a poslední moc pěkná karta nadcházejícího roku
To je tak vše. Není nad to si koupit balíček Prosetek nebo podobného produktu v takovém obchodě. Co se nám dřív zdálo jako normální, dnes je to spíše sci-fi
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Re: balíčky z Rožnova
paráda tyto retro kartičky
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
To teda je, určitě je takových obchodů daleko víc, ale najít je, to už je o štěstí
Tyjo, ty ceny :O.. já bych taky smlouval, ale nádherné RETRO! Já jsem spíše zvědavý, jestli někde v republice se ještě dají sehnat paklíky APS či DS.. A propos.. kde to přesně bylo? ))))
Tak ani to o smlouvání moc nebylo, řekl jsem že vezmu těch balíčků víc a pán mě udělal cenu jinak to hračkářství bylo kousek od náměstí, na cenovce je i název, tak se to dá přesně vyhledat.
AJO! Vidím.. a vykoupil jste všechny paklíky či ještě nějaké zbyly?
Nechal jsem tam ještě jedny O pee-chee a zbytek byla starší ELH (počítám tak 4-5 balíčků)
Starší ELH se bavíme o OFSkách?
ano, APS nebo DS jsem tam neviděl...kozacik píše:Starší ELH se bavíme o OFSkách?
Ty uz zrejme nikde nebudou, ani ve starych zaprasenych hrackarstvich
DS určitě seženeš, dají se koupit na netu a třeba v Třebíči v jednom krámku jich mají hafokozacik píše:Ty uz zrejme nikde nebudou, ani ve starych zaprasenych hrackarstvich
Trebic mam po certech daleko . Kde tam konkretne?
Super já jsem z Rožnova tak děkuji za tip
- martymcfly1
- Hvězda
Mega back to the past
A ještě Ti dal slevu......Pecka.....Vykupte ho!!!!
A ještě Ti dal slevu......Pecka.....Vykupte ho!!!!