Burza Praha
- Bianconero
- Legenda
Re: Burza Praha
Radku, ty máš nějaké zkušenosti s pořádáním burzy? S pokrytím nákladů na prostory? Zkušenost s pořádáním tomboly? Organizací podobné události či akce? To, že se ti nějaká burza líbí a jiná ne je v pohodě, každý máme jiné preference. Ale tak jen proto, že tu nikdo nereaguje na tvůj "výstřel do tmy" s tombolou, neznemaná, že pořadatelé dělají nutně hned něco pro peníze, nebo že je to trapný, co myslíš? Jsou světlé měsíce a pak zase ponurejší. Každá burza má svoje.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nojá bych osobně řekl, že když nějaká burza nemá žádné doprovodné kace, tomboly apod. a stejně tam chodí nejvíce lidí ze všech, tak že ta burza asi bude nejlepší, když nepotřebuje žádné "propagační akce"
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- superman66
- Legenda
Abych to jen doplnil, tak na pražské burze v minulosti tuším už jedna tombola byla (možná to byla losovačka, už si nepamatuju ale vyhrál jsem tam nějakou knížku ). Jinak tam byly třeba různé podpisové akce hokejových legend v minulosti atp. Takže já si vlastně nestěžuju ale je fakt že pokud se něco navíc připraví je to vždy lákadlo a o důvod víc přijít
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
-
- Hvězda
já si teda nechci stěžovat, až teda na absenci unorový burzy, ale mojí gamblerskou dušičku by tombola lákala. klidně i o lízátko
Mike Modano!!!
Já si taky na burzu stěžovat nemohu, prostě lidi jsou a je to fajn, potkat tolik sběratelů, ale může to být lepší.
Buď svůj.
-
- Legenda
Dobrý den všem sběratelům,
blíží se datum burzy v Praze, proto bych Vás chtěl informovat, že na burze bude možnost vydražit v tiché aukci poslední box Tournament of the Century.
Je to box který nebyl zabalen z důvodu poničení karty s medailí, která se teď vrátila z opravy.
aukci pořádám pro Dampovu dceru Julinku a nabídky přijímám do 10 30
Díky moc
blíží se datum burzy v Praze, proto bych Vás chtěl informovat, že na burze bude možnost vydražit v tiché aukci poslední box Tournament of the Century.
Je to box který nebyl zabalen z důvodu poničení karty s medailí, která se teď vrátila z opravy.
Díky moc
Tak snad tě nějak poznámVeteran fans hcs píše:Dobrý den všem sběratelům,
Díky moc
Buď svůj.
Panu Hrbkovi se vyká
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Point 4 UTie píše:Panu Hrbkovi se vyká
Btw je platná informace, že je burza příští sobotu a znovu u Zábranských?
-
- Legenda
U Zábranských platí, 3.3. platí
aukci pořádám pro Dampovu dceru Julinku
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Super. Tak Vas rad vsechny stare zname po dlouhe dobe uvidim:)
Zdravím, neviete či niekto bude na burze predávať APS karty Slovenskej extraligy ?
-
- Hvězda
-
- Legenda
Tak to já mám jednoho voňavýho
Tak jsem se chtel jit podivat na svoji prvni burzu a bohuzel nemocna celá rodina a musel jsem se o ne starat tak se to snad povedlo
Mně taky burza nakonec uplně nevyšla, večer byly v Lucerně devadesátky a to je prostě moje... No bohužel na karty sil moc nezbylo i když jsem dělal maximum a ve 4 ráno jsem ještě cpal karty do desek, no aspon to mám připravené na příště
Buď svůj.
A jen tak pro zajímavost, bavilo se o nadcházející burze? Předpokládám, že bude zase první sobotu v dubnu, říkám to dobře?
Buď svůj.
Rád bych touto cestou ještě jednou panu Hrbkovi i všem, kdož se zúčastnili, poděkoval. A to nejen za samotné peníze, které v pořádku dorazily na Julčen účet, ale znovu i za ten pocit, kdysi znovu a znovu můžu uvědomit, jak moc pro mě pomoc téhle naší kartičkářské komunity znamená ...Veteran fans hcs píše: aukci pořádám pro Dampovu dceru Julinku
Plánuje se tedy nějaká tombola, nebo něco? Abych věděl jestli mohu přispět i něčím svým
Buď svůj.