No pak jsem třeba vytáhl z 2008-09 SPX RC Luka Schenna. Tenkrát mi za něj nějakej kanaďan na HI nabízel asi 80 usd v podpisovkách.

peldap píše:Klucí, všem moc děkuji za názory, fakt hezký!!!! Všechny komenty jsem si přečetl, pokusím se napsat svůj názor a tak nějak reagovat na vaše postřehy a připomínky.
Když jsem kupoval ty Cupy, vůbec mě nenapadlo že bych investované peníze z boxu dostal zpátky, kvůli tomu to nejde kupovat.
Jsem vážně asi magor, pro mě jsou tyto boxy ( Cup, BD, UD Black, UD Premier a jiné ) něco jako droga, až se toho někdy sám děsím!!!
Jinak samozřejmě každý kdo dělá do kartiček mi potvrdí, že by byl rád, kdyby z každého boxu vytáhl nějakou pecku a prachy se mu vrátily zpátky ( kdo říká opak, tak lže ), ale bohužel to nejde. Dnes bohužel jak už tady bylo napsáno, tak i karty těch největších legend ( myslím AU, jersey nebo patche ) chodí za relativně slušné peníze, smutné, ale pravdivé.
Světem kartiček vládnou RC karty, myslím že kromě McDavida a částečně Matthewse vše ostatní je nadhodnocené a to někdy až drasticky, ale čas vše ukáže.
Tak ještě jednou díky a pokud to půjde, budu i nadále toto fórum zásobovat snad dobrejma boxíkama, je to jen zábava a pro začínající adepty: krásný koníček, nebojte se utratit nějakou korunu a všem držím palce při rozbalování!!!!!!!!!!!!!!!!
To mě nenapadlo, to máš pravdu s těma drogama, karty jsou nevyléčitelná závislost !!!!Omerta píše:peldap píše:Klucí, všem moc děkuji za názory, fakt hezký!!!! Všechny komenty jsem si přečetl, pokusím se napsat svůj názor a tak nějak reagovat na vaše postřehy a připomínky.
Když jsem kupoval ty Cupy, vůbec mě nenapadlo že bych investované peníze z boxu dostal zpátky, kvůli tomu to nejde kupovat.
Jsem vážně asi magor, pro mě jsou tyto boxy ( Cup, BD, UD Black, UD Premier a jiné ) něco jako droga, až se toho někdy sám děsím!!!
Jinak samozřejmě každý kdo dělá do kartiček mi potvrdí, že by byl rád, kdyby z každého boxu vytáhl nějakou pecku a prachy se mu vrátily zpátky ( kdo říká opak, tak lže ), ale bohužel to nejde. Dnes bohužel jak už tady bylo napsáno, tak i karty těch největších legend ( myslím AU, jersey nebo patche ) chodí za relativně slušné peníze, smutné, ale pravdivé.
Světem kartiček vládnou RC karty, myslím že kromě McDavida a částečně Matthewse vše ostatní je nadhodnocené a to někdy až drasticky, ale čas vše ukáže.
Tak ještě jednou díky a pokud to půjde, budu i nadále toto fórum zásobovat snad dobrejma boxíkama, je to jen zábava a pro začínající adepty: krásný koníček, nebojte se utratit nějakou korunu a všem držím palce při rozbalování!!!!!!!!!!!!!!!!
Přesně jak píšeš, jednu plechovku otevřeš a už nikdy nechceš otvírat nic jinýho.....ikdyž s jedním menším problémem, protože z drog se můžeš dostat ale z tohohle nikdy
moc díky, vím že Cupky se nerozbalují každý den, proto se snažím podělit s vámi o neskutečný zážitek!!!Ceris píše:Dodatečně gratuluji k získaným kartám z tohoto super produktu, kterým Cupky jsou.Sběratel má alespoň možnost se podívat na výsledek rozbalovačky, která se zde "neobjevuje" každý den. Jinak hodně se mi líbí karty Diona a Nina.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host