Nagano - Štěstí "začátečníka" ?
Nagano - Štěstí "začátečníka" ?
Ahoj všem, rád bych se s Vámi podělil o svůj první break boxu.
Po oznámení této série hodně jsem se těšil a říkal jsem si že bych si rád posbíral podpisovky, následovalo lehké rozčarování když se karty ukázali a když jsem si spočítal na kolik by mne to vyšlo.... I přesto že je Nagano pro mě srdcová záležitost, člověk nemůže mít všechno
U Pavla na shopu se mi povedlo ulovit jeden box, i když boxy normálně nekupuji a raději si koupím kartu co opravdu chci, tady jsem nezaváhal a rozhodl rozhodl se to risknout. Proto ten začátečník
A jak do dopadlo posuďte sami ......
Základní karty zná asi každý proto je vynechávám, jedeme dál.
Authentic Moments /20
Patch
Další na řadě je podpis, říkal jsem si hlavně nechytit Libora Procházku nebo rozmazaný podpis Richarda Šmehlíka, no pro jistotu jsem tam měl oba, navíc u Šmehlíka je ještě "tuknutý" levý spodní roh
A jako poslední, alespoň pro mě to nej z boxu
Medaile
Chápu že v každém boxu nemůže být Hašek s Jágrem i když v to asi každý tajně doufá.
Moje pocity z boxu, celkem zklamání. Zkusil jsem to, ale příště radši zůstanu zase u jednotlivých karet.
Díky za pozornost a případné komentáře.
Po oznámení této série hodně jsem se těšil a říkal jsem si že bych si rád posbíral podpisovky, následovalo lehké rozčarování když se karty ukázali a když jsem si spočítal na kolik by mne to vyšlo.... I přesto že je Nagano pro mě srdcová záležitost, člověk nemůže mít všechno
U Pavla na shopu se mi povedlo ulovit jeden box, i když boxy normálně nekupuji a raději si koupím kartu co opravdu chci, tady jsem nezaváhal a rozhodl rozhodl se to risknout. Proto ten začátečník
A jak do dopadlo posuďte sami ......
Základní karty zná asi každý proto je vynechávám, jedeme dál.
Authentic Moments /20
Patch
Další na řadě je podpis, říkal jsem si hlavně nechytit Libora Procházku nebo rozmazaný podpis Richarda Šmehlíka, no pro jistotu jsem tam měl oba, navíc u Šmehlíka je ještě "tuknutý" levý spodní roh
A jako poslední, alespoň pro mě to nej z boxu
Medaile
Chápu že v každém boxu nemůže být Hašek s Jágrem i když v to asi každý tajně doufá.
Moje pocity z boxu, celkem zklamání. Zkusil jsem to, ale příště radši zůstanu zase u jednotlivých karet.
Díky za pozornost a případné komentáře.
Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nagano - Štěstí "začátečníka" ?
Medaile MH je čupr!!!!! Závidím!!!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Souhlasím s tím, že tento box se moc nepovedl, ostatně který ano, jen ty s pár vyvolenými... Ale nevadí, příště to půjde lépe a snad budeš otevírat i lepší sérii, než tenhle průser.
Buď svůj.
Já ti nevím Radku, nejdřív jsem se tě zastával, ale teď nevím jestli to děláš schválně nebo ne. Jestli ano, nevím k čemu ti to je nebo co si tím dokazuješ. A je spíš smutný že si něco kompenzuješ na internetu místo v reálném životě.radek850 píše:Souhlasím s tím, že tento box se moc nepovedl, ostatně který ano, jen ty s pár vyvolenými... Ale nevadí, příště to půjde lépe a snad budeš otevírat i lepší sérii, než tenhle průser.
Jestli to schválně neděláš, tak za prvé - sběratelství je koníček, co se nepřepočítává na peníze. Nikdo z nás si tady nekupuje boxy za účelem výdělku peněz. Nikdo. Všichni se tím bavíme a rozbalujeme pro radost z karet a z hokeje.
Za druhé, Nagano jsi asi nezažil, ale mohl by jsi vědět že VŠICHNI hráči z nagana patří mezi české nejlepší hráče co jsme v novodobé historii měli. Takže tvůj výkřik do tmy o boxu "průseru bez vyvolených hráčů (kteří to jsou prosímtě? Jágr a Hašek jenom?)" totálně je mimo mísu. Takže poradím ti ještě jednou, nebuď mimo ty, a trochu si informace ověřuj než se zase ztrapníš.
Abych nebyl oftopic - Boxík super! Dvě podpisovky, byť teda jedna rozmazaná. Nechybí jedna authentic moments?
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
otázkou je, jestli vůbec dávat podepsané karty, které se vrátí s rozmazaným podpisem do oběhu a to nejen u této série
Levý spodní roh je opravdu ťuknutý? Trošku jsem v rozpacích z toho exclusive balení, jestli to nezapříčinilo vkládání karet do pěnové vycpávky? Setkala jsem se s tím u OFS Classic 2017/18 Série I.
Tvoje složení boxu se mi líbí, chytil jsi pěkné jména, jak na podpisovkách, tak medaily.
Levý spodní roh je opravdu ťuknutý? Trošku jsem v rozpacích z toho exclusive balení, jestli to nezapříčinilo vkládání karet do pěnové vycpávky? Setkala jsem se s tím u OFS Classic 2017/18 Série I.
Tvoje složení boxu se mi líbí, chytil jsi pěkné jména, jak na podpisovkách, tak medaily.
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Zachránila by to plastova krabička za pár korun....u takových karet by se tto vyplatilo, .jak je vidět...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mě se nejvíc líbí ten Alby .
Právě že tahle série krásně ukázala to naše sběratelství pro radost v plný nahotě...vojta píše:Jestli to schválně neděláš, tak za prvé - sběratelství je koníček, co se nepřepočítává na peníze. Nikdo z nás si tady nekupuje boxy za účelem výdělku peněz. Nikdo. Všichni se tím bavíme a rozbalujeme pro radost z karet a z hokeje.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mázlýho podpisu je opravdu škoda, to by se v takovém nízkém nákladu asi nemělo pustit ven...
Jinak si myslím že v pohodě. Každej máme svoje více či méně oblíbený hráče a tady se ti asi trochu nepoštěstilo. Já jsem spíš zklamanej z toho, že se z tohoto produktu dalo vytřískat o mnoho mnoho víc... a tím nemyslím
PS: Kdyby jsi se chtěl čirou náhodou "zbavit" Milánka, tak si jeho medajli milerád vezmu
Jinak si myslím že v pohodě. Každej máme svoje více či méně oblíbený hráče a tady se ti asi trochu nepoštěstilo. Já jsem spíš zklamanej z toho, že se z tohoto produktu dalo vytřískat o mnoho mnoho víc... a tím nemyslím
PS: Kdyby jsi se chtěl čirou náhodou "zbavit" Milánka, tak si jeho medajli milerád vezmu
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Myslím, že můžeš být rád, že se Ti poštěstilo jeden boxík urvat a rozbalit si ho. Není to hrozný, jen jsi netrefil ty top hráče.
Přesně tak!DzEjDy píše:Právě že tahle série krásně ukázala to naše sběratelství pro radost v plný nahotě...vojta píše:Jestli to schválně neděláš, tak za prvé - sběratelství je koníček, co se nepřepočítává na peníze. Nikdo z nás si tady nekupuje boxy za účelem výdělku peněz. Nikdo. Všichni se tím bavíme a rozbalujeme pro radost z karet a z hokeje.
Vyvolenost hráčů srovnávám čistě podle jejich tržní ceny a vůbec tím nemyslím jejich výkonnost.
Samozřejmě, že ze sběratelství nemůžeš očekávat výdělek, ale když otevřu produkt za 2000,kde jde jen o 3/4 karty a prostě otevřu špatná jména, tak se to prostě nepovede a nemám z toho tak skvělý pocit, jako kdybych otevřel něco drahého, tak to prostě je.
Samozřejmě, že ze sběratelství nemůžeš očekávat výdělek, ale když otevřu produkt za 2000,kde jde jen o 3/4 karty a prostě otevřu špatná jména, tak se to prostě nepovede a nemám z toho tak skvělý pocit, jako kdybych otevřel něco drahého, tak to prostě je.
Buď svůj.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
radek850 píše:Vyvolenost hráčů srovnávám čistě podle jejich tržní ceny a vůbec tím nemyslím jejich výkonnost.
Nevím o jakém produktu mluvíš, ale v tomhle produktu ŽÁDNÁ ŠPATNÁ JMÉNA NEJSOU!!!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tak to snad aby příště výrobce udělal jenom 40 boxů. Do každého boxu dal Haška a Jágra a všichni otvírající budou spokojeni.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
radek850 píše:Stále mluvím o prodejní ceně, ne výkonnosti hráčů.
Když už teda chceš mluvit tím "svým" jazykem, tzn o prodejních cenách, které tady až na tebe nikoho nezajímají, tak ok...
Medaile...každé jméno prodáš za min 1000,-
Podpisovky...každou prodáš za min 500,-
Inserty...každý prodáš za min 100,-
Tak to máme sumasumárum 2200,- a ještě ti zbydou paralelky... Nákup 2000, prodej 2200 = "zisk" 200,-
PS: ještě jsem zapomněl na Logo patch....to je dalších min 300,-
Takže ne 200 ale 500 "doma"
Ukaž mi jediný produkt od UD, kde ti každý box garantuje zisk.....takže ještě jednou, V TOMTO PRODUKTU ŽÁDNÁ ŠPATNÁ (PRODEJNÍ) JMÉNA NEJSOU!!!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
No já patch míň za za "pětikilo" teda neviděl. Takže ve finale minimálně 700,- výdělek když už se řeší ty prachy.Omerta píše:
PS: ještě jsem zapomněl na Logo patch....to je dalších min 300,-
Takže ne 200 ale 500 "doma"
Jinak souhlas se vším!
Já teda neviděl ani medaily za 1000. Spíš za 1500-2000 teda akorát co vím tak Pavel B. prodával medaile kolem 1000 ale byli za půl minuty pryč
sbírám: Doughty, Getzlaf, Lundqvist, Dopita, Jagr ...
sháním karty J.Dopity ze série OFS Classic 2019 80 let Vsetínského hokeje
sháním karty J.Dopity ze série OFS Classic 2019 80 let Vsetínského hokeje