Veteran fans hcs píše:Vyprodáno v předprodeji

Veteran fans hcs píše:Vyprodáno v předprodeji
Pan Vrkoč mi potvrzoval moji včerejší objednavku a na dnešní dotaz ohledně dostupnosti dalších boxu mi psal - Ano všechno je pryč.Teď už bude záležet jen na tom zda se nevrátí zboží z dobírek,ale to je vždy jen 1 až dva kusy ... vzhledem k tomu, že web OFS vypadá jak vypadá, jejich eshop podle mého neodpočítává jednotlivé krabice na skladě... dělají to manuálně...DzEjDy píše:Nevím čemu teda pan Hrbek říká vyprodáno, ale já vidím, že se tento produkt dá stále koupit na oficiálním eshopu OFS.
a jsme u těch překupníkůVeteran fans hcs píše:Co mám informace, tak ten konec předprodeje "způsobil" Pavel Bartko svojí objednávkou pro eshop
Ale podle poctu inzertu by boxu melo byt 312...matematickou reci: 1 karta na box X 26 karet v setu X 12 limit karty = 312.Lukyn55 píše:no asi musí, když vlastně v každém boxu máš celý paralelní set /300Heppig píše:Rozjede tu někdo master set?Mimochodem, je pravda, že náklad je 300 boxů?
Překupník není ten, kdo má oficiální, legální eshop se vším všudy, takže se hoď hodně do klidu... Na tvé výlevy nejsem zvědavý.sabres911 píše:a jsme u těch překupníkůVeteran fans hcs píše:Co mám informace, tak ten konec předprodeje "způsobil" Pavel Bartko svojí objednávkou pro eshop... teda ta možmost předprodeje byla na webu určitě týden, já jsem čekal jestli bude nějaké info třeba o case, že bych nebral jednotlivé boxy a když bylo jasné, jak je to balené, objednal jsem. Nějaké krabice měli RHK, ale tam je to taky pryč, on počet 300 boxů je vážně malý.
Asi myslis OFS Extreme Exclusive. Icebooky i Masked Stories byly relativne dlouho dostupne vsude i po zahajeni oficialniho prodeje, takze kdo chtel, stihl je bez problemu. Nastesti jsem v sobotu odpoledne jeden boxik Nagana stihl objednat, tak se na toho Libora snad muzu tesittomas78 píše:Je to ještě horší než Icebooky a nebo ''Masked Stories'' Ten slavný předprodej...![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti