Rookie Thomas

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Heyd1kphil1
Nováček
Nováček

Rookie Thomas

Příspěvek od Heyd1kphil1 »

Ahoj všem sběratelům. Jmenuji se Tomáš, je mi 30 let, pocházím a bydlím v Praze. Je tomu rok, co jsem se naplno vrátil ke své dětské vášni sbíraní hokejových karet. A dnes jsem se konečně odhodlal k seznámení s vámi a aktivitě na fóru. Zaměření mám jediné, a to na letce z Phily. Uvítám jakoukoliv kartu co mi chybí ve sbirce a ze jich ještě je. Takovým menším cílem je, posbírat každého hráče, kterému vyšla karta v dresu phily. Dlouhodobé se mi nedaří sehnat Anatoli Semenova z 90. let. Aktuální sbírka letcu je 750 karet. Najdete u mě cca 1500 karet ostatnich tymu z NHL, tak snad každý si přijde na své. Taky jsem propadl epacku, kde mě najdete pod přezdívkou thomashejduk. Děkuji za přečtení a výměnám zdar.

JJ68
Legenda
Legenda

Re: Rookie Thomas

Příspěvek od JJ68 »

Jenom pro info , na 99,9% Anatoli Semenov za Flyers nic vydaného nemá .............

Heyd1kphil1
Nováček
Nováček

JJ68 píše:Jenom pro info , na 99,9% Anatoli Semenov za Flyers nic vydaného nemá .............
V rocniku 1995-96 vysel na Donruss, Leaf a Parhurst international. Sám bych na něj nepřišel, nemít doma team checklist z těch Parkhurstek, na kterém je napsaný.
*mrk*

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Má minimálně 2 team issued karty za Flyers, ale nevím, jestli je to zajímavé.

Up for auction is a Lot of 15 Different Philadelphia Flyers Lineup Card Inserts from the Gameday Philadelphia Flyer Magazine.
These lineup cards were only available on the game day and feautre a Full color photo in the front and the Team Lineups/rosters on the back.

Obrázek

This is a complete set of 26 Phila Flyers team issue color pictures from the 1995/96 season.
It includes Shawn Antoski, Rod Brind'Amour, Eric Desjardins, Rob DiMaio, Kevin Dineen, Karl Dykhuis, Brent Fedyk, Kevin Haller, Ron Hextall, Dan Kordic, John LeClair, Eric Lindros, Craig MacTavish, Jim Montgomery, Joel Otto, Shjon Podein, Mikael Renberg, Dominic Roussel, Darren Rumble, Kjell Samuelsson, Anatoli Semenov, Garth Snow, Petr Svoboda, Chris Therien and a team picture.

Obrázek
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Heyd1kphil1 píše:
JJ68 píše:Jenom pro info , na 99,9% Anatoli Semenov za Flyers nic vydaného nemá .............
V rocniku 1995-96 vysel na Donruss, Leaf a Parhurst international. Sám bych na něj nepřišel, nemít doma team checklist z těch Parkhurstek, na kterém je napsaný.
*mrk*

Jsou na COMC po 0,99 USD, resp. 1,20 USD ;-)
https://www.comc.com/Cards/Hockey/1995- ... nov/224674
https://www.comc.com/Cards/Hockey/1995- ... v/12461772
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Heyd1kphil1
Nováček
Nováček

DaveBrownsound píše:
Heyd1kphil1 píše:
*mrk*

Jsou na COMC po 0,99 USD, resp. 1,20 USD ;-)
https://www.comc.com/Cards/Hockey/1995- ... nov/224674
https://www.comc.com/Cards/Hockey/1995- ... v/12461772
Děkuji. Vím, že je tam k sehnání, ale zatím se snažím vyhnout tomu, abych dával za řadovku i teda s poštovným stovku. Na ty team loty jsi prosím tě narazil kde? Vypadají zajímavě.

Heyd1kphil1
Nováček
Nováček

A ještě jsem opomenul jedno jméno v mém most wanted. Rob Zepp

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Nasel jsem je na worthpoint.com, v podstate to znamena, ze byly v minulosti na e-bay.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Vitej kolegu Letce!!! *cheer*

Ragnarook
Veterán