Peldap - 2016-17 UD The Cup

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2017.
Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Peldap - 2016-17 UD The Cup

Příspěvek od Lembi »

2016-17 UD The Cup : Grál mezi kartičkami, musím sebekriticky přiznat, že nebýt poslední kartičky, tak by to byl asi velký propadák,
ale za ten zážitek si tento produkt otevřít je neopakovatelný, jinak samozřejmě posouzení obsahu nechám na vás.
1) Dylan Larkin / 249
Obrázek
2) Kevin Gravel RC / 249
Obrázek
3) Devan Dubnyk Gold / 12
Obrázek
4) Thatcher Demko RC Brilliance
Obrázek
5) Daniel Altshuller RC RAP / 249
Obrázek
6) Patrik Laine Limited Logos / 50
Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: Peldap - 2016-17 UD The Cup

Příspěvek od Veteran fans hcs »

krásná karta do sbírky pro Grandeho, Laine je super, ale jen dvoubarevnej, jinak slabší ale palec za odvahu :thumbup:
jinak proboha kdo je Thatcher Demko?

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Veteran fans hcs píše: jinak proboha kdo je Thatcher Demko?

ja se zas ptam , kdo je kua Daniel Altshuller ???? :crazy:

Z Demka muze aspon este neco bejt..chyta na farme kosatek a byl tazenej ze 36. mista...,ten druhej sulin chyta uz nakou americkou soutez xo ani neznam , kde mozna i plati prispevky... :crazy:

Peldape do pristiho kuchnuti ti preju moc stistka..protoze tohle :silent: :sick:

LAJNICEK ason slusnej ...a DUB taky ujde..
Naposledy upravil(a) freddy-NJD26 dne ned 26. lis 2017 16:10:55, celkem upraveno 2 x.
Patrik Eliáš - 1 275ks

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Veteran fans hcs píše:krásná karta do sbírky pro Grandeho, Laine je super, ale jen dvoubarevnej, jinak slabší ale palec za odvahu :thumbup:
jinak proboha kdo je Thatcher Demko?
díky za komentář, tak odvahu, to já mám!!!!! jak už jsem napsal, bohužel opravdu slabší box, není každý den posvícení!!!

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

freddy-NJD26 píše:
Veteran fans hcs píše: jinak proboha kdo je Thatcher Demko?

ja se zas ptam , kdo je kua Daniel Altshuller ???? :crazy:

Peldape do pristiho kuchnuti ti preju moc stistka..protoze tohle :silent: :sick:

LAJNICEK ason slusnej ...a DUB taky ujde..
díky, myslím že to štístko jsem potřeboval před kuchnutím tohoto boxu!? ale já si nestěžuju, pro mě to byl stejně super zážitek!!!

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Demko zas nemá špatný čísla a třeba v něj v budoucnu najdou Kosatky oporu na hodně dlouhou dobu. Jinak box opravdu slabší, ale příště bude určitě posvícení ;-)
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Stefi píše:Demko zas nemá špatný čísla a třeba v něj v budoucnu najdou Kosatky oporu na hodně dlouhou dobu. Jinak box opravdu slabší, ale příště bude určitě posvícení ;-)
jestli myslíš příště posvícení u Cupek, tak to nevím kdy, je to poměrně drahá záležitost ale jestli se najdou finance, půjdu do toho znovu!!!!

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Díky za odvahu !!! , ale tohle plnění - box plný nováčků je vážně u produktu jako jsou The Cup naprosto tristní, nechápu. Vím, že místo Altshullera tam mohlo být jiné jméno na auto patch /249, ale mít v takovém produktu řadovku, řadového nováčka a paralelku je za mě dost bída. Auto patch je o štěstí, Limited Logos fajn, ale na další kartě zase nováček...

Příště přeji víš štěstí :)

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

sabres911 píše:Díky za odvahu !!! , ale tohle plnění - box plný nováčků je vážně u produktu jako jsou The Cup naprosto tristní, nechápu. Vím, že místo Altshullera tam mohlo být jiné jméno na auto patch /249, ale mít v takovém produktu řadovku, řadového nováčka a paralelku je za mě dost bída. Auto patch je o štěstí, Limited Logos fajn, ale na další kartě zase nováček...

Příště přeji víš štěstí :)
nemáš za co.
A to si představ, že jsem mohl dopadnout ještě hůře, viděl jsem na youtubku spoustu brejků Cupek, ( je fakt, že takových bylo opravdu málo ) ale taky se stalo takové plnění: 2 řadovky /249 , jedna noname redemption, a zbytek něco podobného jako jsem vytáhl já, takže za mě, samozřejmě bída, ale díky bohu za toho Laineho !!!!!!!!!!

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Palce nahoru za odvahu ! Ale kdo nehraje, nevyhraje, že... *cl* ??? Příště to bude určitě lepší! Hodně štěstí! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Maurice Richard píše:Palce nahoru za odvahu ! Ale kdo nehraje, nevyhraje, že... *cl* ??? Příště to bude určitě lepší! Hodně štěstí! MR
nenechám se odradit, slibuji !!!!!!!!!!

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Sejbrsi a pak ještě na Briliance daj taky nováčka , degeneráti , proto mě se líbily Panini protože u nich bylo vidět že tomu daleko víc rozumí , dělaly různorodější karty a daleko větší záběr hráčů , UD dělá pořád ty stejný karty a vydává pořád ty stejný hráče , letos tam daly jako novinku ty vstupenky ze zápasů booklet , to se mi moc nelíbí , no a mění se každej rok jenom to jediný co se měnit může u nich a to jsou nováčci .
Karty jsou to pěkný , ale měly by to plnění a checklisty dávat dohromady lidi co maj IQ aspoň větší než šimpanz , rozumí hokeji atd. tyhle blbečkové by fakt už zasloužily přes hubu , jak bych řek že jsou na úrovni lidí co dělaj NHL pod Electronic Arts .
Laine dobrej , škoda že nebyl lepší patch , je to o tom co tam člověk chytne na RPA a tohle je fakt pech to je nějakej Němec nebo Rakušan ? vůbec ho neznam . Ten minulej brejk 12 - 13 Cup byl lepší určitě , ale jak řikáš jednou je to horší jindy lepší .
Obrázek

alkesh
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alkesh »

Viděl jsem nedávno video od UD o Cupech kde se mimojiné mluvilo o tom, že budou ty hráče točit myslím s minimálně dvouletým odstupem. Tzn. že když dají Gretzkyho na Brilliance, minimálně další dva ročníky se tam neobjeví takže možná se chystá nějaké zlepšení.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Šugy, já nevím. Otevíral jsem Dominion a tam snad ze 7 karet bylo taky 5-6 nováčků. *lgh*

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

No, za komentování tohoto boxu hned co jsem to viděl bych asi nejspíš dostal tak roční ban, protože tohle je snad nejhorší možná konstalace karet a jmen, co jsem kdy v tomto produktu viděl.

Řadovka Larkina...hmmm řadovka
RC Gravela... ten sice odehrál loni za LA 50 záp., ale jinak to je AHL hráč a podle mně další větší šanci ve svých 25 letech v NHL už sotva dostane
Paralelka Dubnyka...ok, ale měl tam bejt podpis
Brillance Demko...horší jméno tam už není. Možná Honka (ten má ale aspoň odehráno za Dallas 24 zápasů...Demko za Kosatky ani minutu)
RPA Alsthuller...opět lamka co nemá v NHL odchytanou ani minutu
Limited Logos Laine...ok dobrá karta, která ten průser ale zachránit nedokáže. A ani při průseru "tradičníní" že je Laine aspoň něco, bych sem do produktu za USD 650,- vůbec neuváděl. To prostě není ani dobrý...
Navíc nebyla dodržena ani garance 4 podpisů!! *zurim*

Ne, nechci ti brát radost z tohoto produktu, protože tohle se otvírá kvůli tomu sběratelskému "kicku", který jistě byl i u tohoto mega průseru. A už vůbec sem nevytahuju finance, to do Kapek prostě nepatří, ale tohle je opravdovej hnus a otevřít to já, tak to zabalím a pošlu s krásným dopisem zpátky těm kktům z UD.
Sry, ale nic slušnějšího na jazyku opravdu nemám...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Bure97
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Bure97 »

Byl jsem tak natěšený, když jsem viděl konečně ten Tvůj titulek Peldo, ale toto? *nevim* Asi nejhorší box, co jsem viděl. Opravdu výsměch od UD...
Jinak jsem měl za to, že na podpisovkách Brilliance jsou jenom hvězdy a legendy, ale jak vidím, spletl jsem se :thumbdown:
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Bure97 píše:Byl jsem tak natěšený, když jsem viděl konečně ten Tvůj titulek Peldo, ale toto? *nevim* Asi nejhorší box, co jsem viděl. Opravdu výsměch od UD...
Jinak jsem měl za to, že na podpisovkách Brilliance jsou jenom hvězdy a legendy, ale jak vidím, spletl jsem se :thumbdown:
no jo, klucí, co s tím nadělám, mrzí mě to, že jsem vás zklamal. Já bych to zase tak úplně tragicky neviděl, za ty prachy bych to těm klukům od UD měl odpustit !!!!!!!!!!!!

belgi27
Opora
Opora

Příspěvek od belgi27 »

Peldap veľmi pekne ďakujem za break, to už tak chodí pri týchto highendových produktoch, že obsah môže byť poriadna soda, aj keď v tohtoročných Cupkach to platí nejak častejšie. Laine to celé ako tak zachránil, ale Dubnyk dobrá karta, jedna podpisovka z dvoch golmanov lepšie meno a aj hodnotenie oveľa lepšie. Tu sa ani nedá čakať, že vytiahneš často z boxu jeho hodnotu, len aj tak ten pomer by mal byť miernejší.

Ináč tieto nové cupky sa asi nie veľmi dobré predávajú, lebo na dacarde sú teraz v akcii za 550 dolárov na black friday

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Brillance Demko...horší jméno tam už není. Možná Honka (ten má ale aspoň odehráno za Dallas 24 zápasů...Demko za Kosatky ani minutu)
Sice nemá ani minutu v NHL ale prodává se za podobný ceny jako Bondra, Gibson, Andersen a další hráči a jeho RC chodí za dost takže bych určitě netvrdil, že je to nejhorší jméno ... na týhle kartě se vyplatí asi jen Gretzky....

Jinak škoda, že Laine neměl hezčí Patch, hned by to vypadalo jinak ... tak snad příště bude víc štěstíčka *cl*
Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Joffrey_15 píše:
Sice nemá ani minutu v NHL ale prodává se za podobný ceny jako Bondra, Gibson, Andersen a další hráči a jeho RC chodí za dost takže bych určitě netvrdil, že je to nejhorší jméno ... na týhle kartě se vyplatí asi jen Gretzky....

Jinak škoda, že Laine neměl hezčí Patch, hned by to vypadalo jinak ... tak snad příště bude víc štěstíčka *cl*
Ještě líp než Wejlon jede na Brilliance Matthews, jinak souhlas. Pustil jsem se do těchle Brilliance a některé ceny jsou neuvěřitelně nízko, vůbec nechápu, že se někomu vyplatí prodávat tyhle karty třeba za 3 dolary (koupil jsem Honku za 1,99, Hoffmana za 3,58, Barrieho za 3,25 - jasně plus pošta apod., ale nechápu ten trh).
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2017“