2017-18 I.série COLLECTOR'S BOX RHK

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2017.
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 2017-18 I.série COLLECTOR'S BOX RHK

Příspěvek od pavelbart »

Pro mě klasický paralelky - dvě. Pak je Retro, a k tomu další dvě paralel. Retro není úplně klasická paralelka, jestli se nepletu, nemá stejné záběry jak base, ale nemám karty u sebe... Takže asi jak píše Dawe, 4? To je otázka jak se na to kdo kouká. Mně šlo primárně o to, že není 5 verzí řadovek, jako bylo loni, protože to je pro mě (a soudím i z prodejů pro ostatní) dost nezajímavé. Určitě je zájem o ta nejlepší jména. Ale drtivá většina extraligových hráčů (90%??) nemá 50 sběratelů na verzi Blue /50. Takže jich dost zůstane bez zájmu a vlastně zjistíte, že máte v ruce bezcenný kus (dám příklad, třeba olomoučtí hráči). Loni to bylo hodně postavené na paralel verzí řadovek, kterých bylo v boxu mnoho. Současný stav mně osobně přijde daleko zajímavější. I u verze /29 bude platit to, co jsem psal nahoře, i zde zůstane spousta karet bez zájmu, ale je to prostě daleko lepší. Takže pokud někdo napsal, že ubylo řadovek, nechci za něj mluvit, ale asi myslel to, co jsem myslel já - ubylo paralelních verzí řadovek. Snad mě zas nebude někdo chytat za slovo a omílat, že paralelek je o jednu více:-).
Paralelní verze insertů jsem neřešil vůbec a řekl bych, že jsou pěkně vyřešeny, i když já osobně bych zde volil jen jednu verzi a ne dvě.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Pavle, ta základní a Retro (Anniversary) mají stejné záběry, resp. fotky hokejistů *myslim*
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

fotky sou jak pro base tak pro retro stejný, teda aspoň u všech karet co sem doteď viděl ...

http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/0 ... 1tal+17-18

Jirka87
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka87 »

Fotka v předu je sice stejná, ale jinak je design karet přece úplně jinej, jak na přední straně, tak na té zadní. Takže já to vidím stejně, že base má dvě paralelky a její "odnož" (případně insert) Retro má také dvě paralelky, ale netvrdil bych, že base má letos 5 paralelek :) Navíc přece už z principu, každá paralelka by měla mít jinou barvu (případně limitaci, pokud jsou paralelky limitované). Což je v rozporu s tím, že tady jsou 2 base, dvě red /29 a dvě blue /96. Takže za mě jsou dvě verze base, kde každá má svoje dvě paralelní verze....nebo jak Pavel řekl, "paralelka paralelky" :)
POMALÝ RESTART SBÍREK
Martin Brodeur - 322 karet
Dušan Salfický - 19 karet
Petr Sýkora - 42 karet

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

*cheer* však jo, to máte jedno, kartička, jak kartička, škoda, že to je tak fikaně udělané, že žádný hokejista nemá Team Pride + Team Replica Jersey + základní a Anniversary (retro) kartičku, to by teprve byla paralelka *gc*
Obrázek
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Nevím no, ale přijde mně to, že se tady trochu zbytečně vymýšlí nějaké nové definice něčeho co je už dávno pojmenovaný. Pro mě jednoznačně všechno paralelky od jedný karty. Vždyť mají i stejný číslo karty! Nikdy jsem neslyšel že by měla série dva base sety.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ty karty jsou tak rozdilny, ze kdybyste nenapsali, ze jsou fotky stejny, nenapadlo by me to. Ja je totiz poradne v ruce nemel...ani je poradne nestudoval. Design retra je uplne jinej, i proto to beru jako jinou kartu. My otevirali jen collectory zatim, tak jsem se radovkam vubec nevenoval zatim. Ani je nemame v nabidce. Prijde mi to kazdopadne napaditejsi nez lonsky stav. Ale jestli to budeme nazyvat paralel, nebo jakkoliv je mi celkem sumak. Ja se do takove debaty vubec poustet nechtel. Mne slo primarne o to, ze tam neni 5 barev. Coz vitam.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

33Mc když už tady řešíší paralelky a chytáš někoho za slovo , dohlížíš na lidi co kde , kdo a jak prodává ikdyž jsi tady na foru jako každej z nás coby návštěvník , tak by mě zajímalo co je ta zase s těma podpisovkama navíc k boxum z RHK ? pan Hrbek tvrdí že si tyhle karty RHK "objednaly" , ty vole dělá te si už p***l ?? vy máte stejnu cenu jako Pavel a zase máte navíc extra bonusy , ty karty a shánění podpisů taky musely něco stát ne ? tak jak je možný že máte identický ceny za collector box i case , jdětě do p****e . už z principu bych si u vás ten box nebo case nekoupil , asi jako jeden z mnoha , ale jenom z principu bych to prostě neudělal .
nechtěl jsem to komentovat , ale když už si tady hraješ na dozorce tak mě se zase nelíbí tohle . děláš jako bys byl něco víc než ostatní lidí tady , nebo by ti tohle forum patřilo , vůbec nechápu proč sem chodíš když se tady jenom hádáš a řešíš ptiomosti .
nebo posledně ty Repre karty , tohle prostě už přeháníš a někdo už by to měl říct a vystoupit proti tomu , na co si hraješ ?
divim se že Pavel jak tak v klidu zatim .
Obrázek

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

SugarRay lépe bych to nenapsal. :clap: :thumbup: Podepisuji se pod tvůj příspěvek...
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mimochodem , proč já bych si měl objednávat case ze shopu z Prahy , když tady sednu na tramvaj a za chvilku jsem v Litvínově kde si ho vyzvednu tu stejnou sérii osobně , ale už bez těch karet navíc , proč ? stejně jako v tý minulý kde byly hráči podepsaný exkluzivně v RHK a u Pavla jsem to mít nemohl , proč ? já si chci koupit ten box nebo case tam kde to vyhovuje mě s tim že každej bude mít stejný šance na všechny karty a stejný plnění , proč tady to děláte ? , vždyť on ty boxy taky jenom redistribuuje nebo ne , přece na tom nemá tolik ? to samí Icebook a to plnění se čtyřkovýma podpisovkama - ikdyž tady se to ještě dá označit jako spekulace , ale ty ELH boxy ne , s timhle jděte fakt někam .
Kdyby jste aspoň nedělaly chytrý kdo se kde jak vyjadří viz pan Hrbek a 33Mc taky , nejdřív si zameťte před vlastnim prahem , místo toho aby jste se takhle chovaly .
Mc brečí jak všichni lidí stojí za hovno , jedinej spolehivej člověk je tady Nečák , ale když mu dá někdo férovou nabídku tak ji stejně nepřijme , tak si ty karty nechte , jenom rozdělujete lidi , hledáte to špatný , něco kritizujete nebo se hádáte , názory druhých vás stejně nezajímaj .
můžete my odpovědět proč teda má ty boxy Pavel vůbec v nabídce ? prdávejte to jenom tam a je to , tohle se mi fakt už nelíbí .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

SugarRay píše:33Mc když už tady řešíší paralelky a chytáš někoho za slovo , dohlížíš na lidi co kde , kdo a jak prodává ikdyž jsi tady na foru jako každej z nás coby návštěvník , tak by mě zajímalo co je ta zase s těma podpisovkama navíc k boxum z RHK ? pan Hrbek tvrdí že si tyhle karty RHK "objednaly" , ty vole dělá te si už p***l ?? vy máte stejnu cenu jako Pavel a zase máte navíc extra bonusy , ty karty a shánění podpisů taky musely něco stát ne ? tak jak je možný že máte identický ceny za collector box i case , jdětě do p****e . už z principu bych si u vás ten box nebo case nekoupil , asi jako jeden z mnoha , ale jenom z principu bych to prostě neudělal .
nechtěl jsem to komentovat , ale když už si tady hraješ na dozorce tak mě se zase nelíbí tohle . děláš jako bys byl něco víc než ostatní lidí tady , nebo by ti tohle forum patřilo , vůbec nechápu proč sem chodíš když se tady jenom hádáš a řešíš ptiomosti .
nebo posledně ty Repre karty , tohle prostě už přeháníš a někdo už by to měl říct a vystoupit proti tomu , na co si hraješ ?
divim se že Pavel jak tak v klidu zatim .
vezmu si z toho jen něco pro sebe, já si vyprošuji aby mě Sugar říkal vole a že si dělám p.....

dále si vyprošuji aby mě Sugar povoloval co mám pro koho vyrobit, když za mnou přijde jakýkoliv zákazník, vyrobím mu co bude chtít.
jestli je to Pavel nebo Petr, nebo Marťan není to problém.

a naposledy bych chtěl vyjádřit politování nad tím že Sugarovi ten restart chování dlouho nevydržel

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

To nebylo na vás pane Hrbek , nevim proč si vždycky všechno vztahujete na sebe , stejně jako nedokážete ustát kritickej názor , mě nevyšel restart ? ok , jenom jsem reagoval na 33Mcho protože někdo by měl schodit už ty pomyslný rukavice jak na ledě a říct tim stačí kámo zacházíš zbytečně daleko , btw napsat někomu jsou názory a názory z Brna coby zákazníkovi , nevim , nevim no ,vy nedokážte přijmout názor od lidí a hned jdete do smyku a do obrany , každej kdo si ten box koupí má právo vyjádřit názor jednou jsou to zákazníci tak v čem máte problém ?
Co je 33Mcmu do toho co a jak tady kdo dělá , nebo obchoduje atd. ? , mě se nepovedl restart ? Můžete mi raději odpovědět na muj dotaz coby zákazníka proč mám studovat , co za karty ma RHK a co zbytek prodejců ? proč nemůžu mít taky ty bonusy když si koupim box nebo case u svýho lokálního prodejce ? když je to stejná série za stejný peníze ?
V Kanadě vyjde UD series , ale člověk si nepujde koupit box k místnímu prodejci protože když si to objedná na webu z prodejny která je 5 tisíc kilometrů od tý jeho tak dostane bonus balíček s podpisovkou , no to má něco do sebe :crazy: to by tam asi neprošlo , můžete vyrobit co chcete komu chcete ze mě blbce neuděláte o to mi nejde , jde o to že já jako zákazník nedostanu za stejný peníze to samí co člověk co si ti koupí z RHK , v tom je ta pointa a proto jako zákazník mám právo se cejti ošizenej ne ?
Nemanipulujte a nedělejte špatnýho ze mě , myslíte si že jsem uplně blbej ? Icebook jsem viděl jak byly plněný ty pražský , ale další case jsem stejně koupil u Pavla nejsem chcanka , teď když si budu kupovat case OFS tak ho koupim taky u Pavla .
Obrázek

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Ještě před tím, než začnu řešit ostatní věci, mám opět konkrétní otázku na vedení, popřípadě moderatory fora : Jak je možné, že jsou zde panu Suchému alias SugarRayovi OPAKOVANĚ tolerovány výrazy typu "MRDA, VOLE, p***l, HOVNO, CHCANKA" a ostatní ?
Děkuji za odpověď.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jestli si myslíte pane Hrbek a 33Mc že ten restart spočívá v tom jak loajální člověk bude vůči svinstvu a že nebude používat sprostý slova tak jste uplně mimo a lecos to o vás vypovídá . o tom to neni . víc k tomu nemam co říct .
Mc ty jsi ubožák, většího chudáka jsem tady nepoznal .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

SugarRay píše:Jestli si myslíte pane Hrbek a 33Mc že ten restart spočívá v tom jak loajální člověk bude vůči svinstvu a že nebude používat sprostý slova tak jste uplně mimo a lecos to o vás vypovídá . o tom to neni . víc k tomu nemam co říct .
Mc ty jsi ubožák, většího chudáka jsem tady nepoznal .
jestli si myslíte Sugare že Vy budete rozhodovat o tom co je a co není správné a co je a co není svinstvo, tak to se mýlíte.
ještě pořád si sám za sebe můžu dělat co chci a taky to udělám
za 90 podpisovek které jsem vyrobil pro rhk jsem tržil 8100,- kč a tyto peníze teď a tady daruji jako příspěvek pro Dampu a jeho super rodinu.
a Vy se můžete dále užírat svou malostí a ublížeností

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Vy jste si všechno vztáhnul na sebe , na názory lidí reagujete vy sám dobře víte jak a jak se můžu užírat ? já se jenom ptám nic jinýho , sakra většina z nás sem chodí protože se jim líbí hokej nebo sbíraj karty a lidi se tady budou bát něco napsat , protože jsou tady ubožáci kterých by jsme se fakt měly bát protože co to je za charakter člověka co tady bude bonzovat nebo někoho hlídat , tohle přec neni normální , tohle už zašlo trochu daleko ne ? a vy tady řešíte sprostý slova , trochu bizarní ne ?
Fredy mi psal že 33Mc neni chlap a já s tim souhlasim , je to ubožák , krysa ,co tady furt brečí , nebo řeší věci co by nikdo neřešil , co teď bude dělat bude bonzovat ?, nebo někoho popotahovat za urážku na cti nebo co tyhle lidi dělaj ? tohle fakt neni sranda , já nechápu proč sem teda chodí .
Ale pěkně jste to otočily proti mě opravdu klobouk dolu .
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

tak si čtu nové příspěvky pod jinak mým mírově založeným vláknem a sranda, jak se legenda-legenda a hvězda spolu hádají :wtf:

Jen doplním, že můj "kdesi vzadu" zapadlý názor o menším počtu paralelek byl vztažen na menší počet "duhy". To, že jsou 20th Anniversary de facto paralelní série beru, ale nejsem prostě zastáncem milionu identických fotek s jiným barevným rámečkem a la Artifacts...

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

podívejte se Sugare, mě právě lehce zpomalil tříměsíční maraton s výrobou a balením I.serie.
sem občas chodím pro podněty a proto abych se alespoň částečně řídil přáním sběratelů.
poslední dobou tady ale stále více čtu o tom jak všechno co dělá OFS je na prd.
dělám co můžu abych přišel s novými nápady a zlepšováčky a několik místních ...... jakmile se objeví něco nového od OFS, tak vyvádí jak smyslů zbavení.
až se v této, mimochodem malinké sběratelské komunitě objeví někdo kdo vydávání karet bude dělat lépe, tak toho zcela přirozeně nechám

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

sabres911 píše:tak si čtu nové příspěvky pod jinak mým mírově založeným vláknem a sranda, jak se legenda-legenda a hvězda spolu hádají :wtf:

Jen doplním, že můj "kdesi vzadu" zapadlý názor o menším počtu paralelek byl vztažen na menší počet "duhy". To, že jsou 20th Anniversary de facto paralelní série beru, ale nejsem prostě zastáncem milionu identických fotek s jiným barevným rámečkem a la Artifacts...
samozřejmě že z naší strany šlo o paralelní verze s "lidskou tváří", ale můžu říct že na první pohled to zase tak stejné není
ano mohli jsme použít jiné fotky, ale dalších 80000,- v rozpočtu na fotografy není

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Veteran fans hcs píše:
sabres911 píše:tak si čtu nové příspěvky pod jinak mým mírově založeným vláknem a sranda, jak se legenda-legenda a hvězda spolu hádají :wtf:

samozřejmě že z naší strany šlo o paralelní verze s "lidskou tváří", ale můžu říct že na první pohled to zase tak stejné není
ano mohli jsme použít jiné fotky, ale dalších 80000,- v rozpočtu na fotografy není
Snad nedojde k nějakému nedorozumění, mně se edice k dvacátému výročí líbí, stejně jako komentáře na zadní straně karet (po dlouhé době), připomnělo mi to trochu prastaré Collector's Choice 98-99 nebo 97-98. Ale nebral jsem ji jako klasickou paralelní verzi, spíše jako inzert + paralelní verze. Je tam prostě jiný grafický design, něco na způsob Canvasu co dělá UD kupříkladu. Jen si pak vyslechnout od kolegy (33mc), mimochodem od kterého kupuji kartičky, že neumím počítat mi nepřijde úplně normální. Problém internetu je ten, že opravdu psaný text může častokrát vyznít trochu jinak než byl původně myšlen.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2017“