Netorack píše:Steven Hockey Cards píše:
A ty VAULTY Jardy kupuješ karty, který už máš, nebo ty co si nesehnal v původní podobě ? To sem z toho nějak nepochopil ...
I ty co už mám v původní podobě. Beru to na úrovni expo karet, jako další verzi karty, co se dá sehnat, byť samozřejmě na nižší úrovni, než je ta "pravá balíčková".
Je zajímavé, že rozlišuješ expo a vault/hidden treasures, mě to přijde prašť jak uhoď, lupnuté razítko na kartu, aby se něčím odlišila.
aha, ale tak jako zpestření proč ne ... když sou za levno ...
mezi vault / expo vidim docela velkej rozdíl ... expo vnímám jako zpestření burzy, karty se vážou k nějaký konkrétní AKTUÁLNÍ sérii a povětšinou neobsahujou největší hity a lákadla tý daný série ...
naproti tomu Vault resp. Hidden Treasures je pro mě zplácanina různejch starejch sérií, tvářící se jako samostatná série ale složená jenom z recyklovanejch karet ... a eště k tomu vydaná X let po vydání původní/ostrý série ...
myslim si, že s těma kartama se dalo naložit úplně jinak ... když už teda vezmu, že když mám nějaký takovýhle karty "navíc" tak je škoda je likvidovat nebo tak něco, ale uchopit to nějak seriózně a ne najdnou se snažit vytřískat co nejvíc z rezervních karet ...
Já v jejich pozici bych to udělal jinak : vysral bych se na 1/1 který 1/1 nejsou a nikdo neví co vlastně sou

udělal bych jasnou limitaci a taky oficiální CHECKLIST !!! A kart bych vkládal postupně do těch jejich novejch produktů na způsob Buybacků ... mám sérii na golmany, dám tam starý Between The Pipes, do dalšího roku třeba zas úsek dalších 5 let a tak ... mám sérii nováčků, dam tam Heroes and Prospects ... atd atd ... ne zběsile vypustit všechno najednou, udělat XY 1/1 verzí jedný karty a bez checklistu ...
To samý platí i pro ty Hidden Treasures : Udělat nějakou pěknou ražbu a vkládat to postupně jako bonus do produktů, tak proč ne ... Mám sérii OFS 16/17, dám tam jersey karty z OFS 09/10, do druhý série dám podpisovky z 09/10 a takhle budu pokračovat dál a mám zásobu co tam dávat ... ne se snažit trhnout rychle a bez přemejšlení ...
jinak i já musim říct, že ten Kolzig je fajn karta, gratulace k ní