Hned na začátek konstatuju, že tentokrát se nepovedlo do sbírek nic, ale to vůbec nevadí, protože ten zážitek byl i tak (opět) parádní. Base karty všichni známe, tak začněme rovnou lepšími nováčky...
minule se povedl Connor a ani tentokrát to nebylo o nic horší

následují Retro inserty a i tady se povedly super jména, jen škoda, že Fuhr nebyl v dresu Oilers...Larkin potěšil

následují oblíbené paralelky, Johnson je Traxx, Parise White Ice /199, zbytek Rainbow

nesmí chybět parádní die-cut inserty, tady jsem se definitivně rozhodl, že si všechny 3 druhy sesbírám

a pojďme do finále, na 3. místě se tentokrát umístila podpisovka, opět to byl nováček Jets, ale jméno trošku slabší než posledně...

2. místo a zase Winnipeg, zase nováček a není to jedna karta, ale rovnou taková malá duha

a vítězem se stává insert Retro v paralelní verzi Gold Rainbow /149 a to jméno, to zkrátka moc lepší už být nemohlo, pro mnohé nejlepší hokejista světa mistr Mario Lemieux

SuperMario je nádherná karta, i díky ní jsem s breakem hoodně spokojenej!
Ještě jedna zajímavost, pokud se podíváte na obě moje rozbalovčky (tu první najdete zde: viewtopic.php?f=204&t=13597), vypadá to, že bych měl asi začít sbírat buď Pittsburgh nebo Winnipeg, protože to procento zastoupení na lepších kartách je hodně vysoky

Takže hon na Emerald Surge Nuge stále pokračuje a já už se teď těším na další break, díky za pozornost.