Hokejové kartičky 2016

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2017.
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: Hokejové kartičky 2016

Příspěvek od Veteran fans hcs »

pavelbart píše:Nechci se tady Lukáše Koppa (vydavatele) nějak zastávat.
Samozřejmě to není dobré, ale jde o ruční plnění. U OFS je těch chyb také strašně moc. Já měl 5 hobby boxů 16-17 jen s řadovkami... a mám pro to pochopení. A to si vezměte, kolik mají zkušenosti oni a kolik Lukáš, to je prostě daň za ruční plnění. Když člověk naplní 200, 300 balíčků denně, ne-li více, věřím, že už pak vůbec neví, co do balíčků strká:-)). Zvláště, jestli nemá ke kartám vztah (brigádníci). Já mám u našich sérií vždy kolegu, a občas chybu najde... a to jich děláme 110 ks balíčků za měsíc... My rozbalujeme většinou hodně OFS a tam těch chyb je taky hodně. S vydavatelem to konzultujeme. Jedině to ho může posunout dál. Pokud budeme říkat OFS jsou strašný, to nikomu nepomůžeme.
Navíc tady to tuším bylo skutečně avizované s těmi podpisy.
Chybami se člověk učí... a věřím, že další série bude zase lepší. Co jsem měl možnost vidět, tak určitě ano!
Ano chyby při balení se stávají skoro ve všech firmách, ale mě by spíš vadilo že je prezentováno x podpisovek a v první várce boxů jich polovina nebyla a nebyly ani podepsané, takže příště když něco nemám, udělat rozhodně redemption a mám čas ty podpisy získat, případně po vypršení dát náhradu.

jinak pane Bartko moc se mi líbilo jak jste to hezky přehodil na OFS, myslím že porovnáváte jablka s hruškama, zabalit pár karet reprezentace s více než 400 druhy karet jednoho vydání karet OFS :wave:

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

koukám, že potrefená husa se okamžitě ozvala :D nemyslím si, že by to Pavel myslel nějak útočně, prostě jen konstatoval, že i větší vydavatel, co vydává X let se takové chyby dopustí. Chtělo by to polknout ego a trošku nadhledu.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Heppig píše:koukám, že potrefená husa se okamžitě ozvala :D nemyslím si, že by to Pavel myslel nějak útočně, prostě jen konstatoval, že i větší vydavatel, co vydává X let se takové chyby dopustí. Chtělo by to polknout ego a trošku nadhledu.
no vida alespoň nějaká reakce :thumbup:

to ovšem nic nemění na tom že box neobsahuje to co má ;)

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Veteran fans hcs píše: to ovšem nic nemění na tom že box neobsahuje to co má ;)
Máte naprostou pravdu! Až budete obhajovat špatné plnění vašich balíčků, tak vám tam tohle přesně zkopíruju

*ano*
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vubec nechapu Vasi reakci pane Hrbku. Ze box neobsahuje to co ma se obcs stane i upper decku, i ofs... tak tak to proste je.
Chtel jsem tim jen rici, ze se tady stalo to co se stalo vicekrat jinde. Nebyl v tom zadny utok, ani nevim proc bych zrovna na Vas mel utocit... trosku zbytecna reakce z Vasi strany.
Jinak mohu potvrdit, ze pan Kopp se snazil ty boxy stahnout. S redemption programem souhlasim castecne. Osobne bych treba redemption v boxech zakazal, resp vyraznr prodlouzil moznost objednani karty, ale to je na jinou debatu.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

pavelbart píše:Vubec nechapu Vasi reakci pane Hrbku. Ze box neobsahuje to co ma se obcs stane i upper decku, i ofs... tak tak to proste je.
Chtel jsem tim jen rici, ze se tady stalo to co se stalo vicekrat jinde. Nebyl v tom zadny utok, ani nevim proc bych zrovna na Vas mel utocit... trosku zbytecna reakce z Vasi strany.
Jinak mohu potvrdit, ze pan Kopp se snazil ty boxy stahnout. S redemption programem souhlasim castecne. Osobne bych treba redemption v boxech zakazal, resp vyraznr prodlouzil moznost objednani karty, ale to je na jinou debatu.
reakce byla adekvátní, teď jste napsal i o UD, v tom případě bych byl zticha.
redemption je jediná možnost, například při nenadálém přestupu hráče do zahraničí, osobně strašně fandím a obdivuju Panini, jejich přístup je pro mě vzorem.
na Vašem eshopu si tedy prosím změňte popis u repre boxu, 5 podepsaných karet na box nebo nepodepsaná paralelní verze.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Koukal jsem že na boxu je napsáno jenom " hledejte podepsané karty " oni tam nepíšou 4 autographs per box jak UD takže jsou asi z obliga :angel: Kdyby to tam bylo takhle napsaný tak by to byl z jejich strany podvod na zákazníkovi .
Podle mě tady na to neměly pospíchat to je taková univerzální série ta repre to lidi budou kupovat kdykoliv neni to daný k žádný sezoně apod . měly nejdřív získat všechny dostupný podpisy a až podle toho se zařídit a pak to vydat .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

SugarRay píše:Koukal jsem že na boxu je napsáno jenom " hledejte podepsané karty " oni tam nepíšou 4 autographs per box jak UD takže jsou asi z obliga :angel: Kdyby to tam bylo takhle napsaný tak by to byl z jejich strany podvod na zákazníkovi .
Podle mě tady na to neměly pospíchat to je taková univerzální série ta repre to lidi budou kupovat kdykoliv neni to daný k žádný sezoně apod . měly nejdřív získat všechny dostupný podpisy a až podle toho se zařídit a pak to vydat .
tak to mají popis správně :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak UD jsem do toho netahal zamerne. Slo mi o to rucni plneni...
Sugy, UD to tam pise a stejne to nekdy neplati:)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas kopp »

Ještě krátká reakce k podpisovým kartám v loňské série Repre karet.

Je pravda, že se nepodařilo získat všechny (jak jsme mysleli) - loňská sezóna byla o to náročnější, že byl Světový pohár v těžké dikci a pravidel NHL a NHL/PA.
Ani v letadle nebylo možné hráče podepsat - vše hlídali pánové z NHL. Pro sběratele to je škoda, ale NHL má svoje pravidla.. což chápeme.
Dokonce jsme zajeli i do Philadelpihe a získali podpisy Gudyho, Vorase a Neuviho - skvělý kluci by the
way. Jsem trochu opuchlej, to ten let a náročnej program v USA.
Tyto 4 auto karty budou přidany jako Buyback do letošní základní série a budou opravdu shor print!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Avizovali jsme, že budou 4 modré karty na box a to jsme splnili.
Hned co jsme měli jasno vyšel oficiální Checklist, který vše objasňuje.
Kdo ještě neviděl tak zde.
http://www.mojekarticky.cz/wp-content/u ... cklist.pdf

Letošní podpisy už budou "hard sign". Nebude jich tolik. Opět někteří hráči byly v krátké době vyřazeni z kádru nebo přijeli později a podobně. Na vše je velmi málo času. Nesrovnávejme s exraligou, kde je na vše celá sezóna.

Dobré je, že vše se posouvá kupředu a věřím, že se stále zlepšujeme.
Sběratel je náročný člověk, takže kritiku chápu a beru ji jako konstruktivní..
Bodejť by ne, jsem stále sběratel a to už od nějakého roku řekněme 1993. *thks*
Nové webovky jen pro repre kartičky:http://www.hokejovekarticky.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MojeKarticky/
Instragram: mojekarticky

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Jen krátce poupravím, rozhodně nemáme na podpisy celý rok.
S kartami jdeme na trh první listopadový víkend.
Chce to jen předvídat a sbírat informace kde se jednotliví hráči pohybují

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Tahle série je velká komedie... dělat z nepodepsané karty paralelku je ubohost. Lákáte fanoušky na něco, co jim pak nedáte.

lukas kopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas kopp »

Tak to jsou silná slova. Pokoušel jsem se to vysvětlit, ten kdo chce, tak tomu asi rozumí. Ten kdo nechce, tak bude jen nadávat.
Pořád mi přijde, že se srovnávají japka a hrušky. Vzpomente si na některá vydání OFS karet, kde třeba vyšel na Signature Dominik Hašek a podepsany vůbec nebyl.. Tuším 2010/11?!? OFS se to tady snažilo vysvětlit.., nevím do jaké míry se jim to vysvětlit povedlo?! Ja jsem byl osobně taky zklamaný když jsem měl Signature kartičku Haška bez podpisu jen s bílým polem. http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... nika-haska

Rozhodně nesouhlasím, že někoho balamutíme nebo podobně. 1:5 pěti byly avizované blue karty. To je dodrženo. Některé byly signed některé bohužel "unsigned" - to osvětluje oficiální checklist viz odkaz výše. To že se nám některé vrátily nepodepsané je možná chyba (kterou bohužel nemáme šanci ovlivnit). S hráči z NHL je to trochu loterie.. Trenér o ně může mít zájem, nevíte jestli je klub poustí, projdou zdravotní prohlídkou, jestli vubec ve finální nominaci budou. Toto nevyřeší ani zmiňovaný Redemption program, protože nevíte jeslti ti hráči budou ještě někdy nominováni do repre, protože jinak je vydat nemůžete.

Všeobecně v českých podmínách je to vše těžší, než v NHL, tam jsou hráčí povinny kartičky podepisovat, protože je vážou smlouvy mezi NHL a NHL/PA. Naším cílem je i na tomto pracovat - řekněme "zprofesionalizování."
Nové webovky jen pro repre kartičky:http://www.hokejovekarticky.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MojeKarticky/
Instragram: mojekarticky

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já nevim proč se v tom vedení ČSLH víc neangažuje , je to propagace českýho hokeje , pro ně by přece nebyl problém to nějak organizovat a dohodnout s hráčema , jako se dělá týmová fotka , tak by se vymezil nějakej termín na podepsání karet těch hráčů co by přijely na sraz , hoši dneska je meeting , každej tam podpeíšete 100 karet a neni co řešit práce na hodinu , vy by jste tam pak ty karty převzal a je vymalováno .
Nějaký hráči by se podpesaly na EHT akcích , jiný až na srazu před MS karty by se daly dohromady a pak by se mohla série vydat s jasně danýma parametrama .
Ale to je jako s ELH kartama , vedení ELH a svazu nemá vůbec zmáklej tenhle obor , nějaký propagace ligy , weby , merchendajs , to podepisování hráčů atd. Amatéři až na půdu .
To je jako s hráčema , nehraje ten kdo má největší talent ale kdo má peníze a to místo si prostě koupí , každej tam sleduje jenom sebe , svojí rodinu nebo známý na těch pozicích ze kterých něco můžou ovlivnit , tady v těch věcích kolem to platí taky .
Nejde jim o ligu , repre , hokej jako celek , každej tam má jenom svý zájmy , proto je českej hokej v takových sračkách .
Každej klub ELH , každej vydavatel to pak musí řešit individuálně , nejsou jasně daný podmínky a spolupráce , humus kam se podívam . *ne*
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Pořád mi přijde, že se srovnávají japka a hrušky. Vzpomente si na některá vydání OFS karet, kde třeba vyšel na Signature Dominik Hašek a podepsany vůbec nebyl.. Tuším 2010/11?!? OFS se to tady snažilo vysvětlit.., nevím do jaké míry se jim to vysvětlit povedlo?! Ja jsem byl osobně taky zklamaný když jsem měl Signature kartičku Haška bez podpisu jen s bílým polem. http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... nika-haska

Nekoukejte na ostatní, ale makejte na sobě. Držím vám palce.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tie jak má makat na sobě , když se bavíme o podmínkách spolupráce - liga , kluby , hráči , svaz vs vydavatel , výrobce ?
Proto asi dával ten příklad nepodepsaných karet v sérii OFS ikdyž je to firma co má práva na ELH . To mi poser hlavu , fakt už .
Do všeho kecáš , všechny opravuješ , všem radíš , kritizuješ a přitom jsi sám mimo jak Baťa s dřevákama .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Co si kluci vyjednali, mají. Plus kupu hráčů mohli podepsat, ale nepovedlo se - Jágr a další. Dokáže to pan Hrbek, proč ne oni? V čem jsem tedy mimo?. Ale díky, nandal si mi to, jako tradičně, díky :)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ty blbečku jeden neser mě už , nejde o to kdo to tady někomu nandá , ale ty vždycky něco vyprovokuješ tou svojí arogancí vševěda a pak to koriguješ ikdyž každej ví jak si to myslel , pak se tady hádáme ale o tom to neni .
Kdyby si ty vole aspoň napsal proč , co a jak, ty napíšeš jednu větu kde někoho urazíš , nebo něco schodíš a to je všechno .
Založte si s Biancem forum přátel českého pravopisu a všehomíra a až tam někdo napíš tak to zkritizujte , opravte a ten člověk už tam v životě nic nenapíše , ty budeš admin on tvuj zástupce a můžete si tam dělat co chcete .
A mě píšeš že jsem zklidil co jsem zasel , zameť si před svym prahem už ty provokatére a chovej se už trochu rozumě .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Takže abych to celé naposledy okomentoval

licenci na výrobu karet poskytuje agentura BPA, svaz atd. s tím nemá nic společného.

první naprosto nevhodná věc byla nazvat reprezentační karty - "Moje kartičky.cz"

pan Kopp není vydavatelem, vyrábí pouze karty pro oficíalní fanshop českého hokeje.

výrobce má jednu obrovskou výhodu, ve všem se může neustále zlepšovat - kvalita papíru, kvalita použitých samolepek na podpisy a p.

chtělo to jen střízlivý výběr jmen do checklistu podpisových karet a větší nasazení a vůli při jejich získávání, minimálně 5 hráčů kteří na podpisových kartách chybí, trenovalo před světovým pohárem v různých extraligových klubech.

s panem Koppem jsem osobně mluvil a snažil jsem se mu vysvětlit jaké oběti při vydávání karet musí podstoupit
každopádně bych byl moc rád, kdyby se do své "práce", spíš je to koníček, pořádně zakousl.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Název Moje kartičky to je fakt blbost , protože to je zavádějící , to může být cokoliv .
Jestli ta agentůra , ta smlouva spočívá jenom v tom že my umožní nafotit si hráče během zápasů a ty fotky pak použít na karty , tak bych je vyfakoval a vůbec bych do toho nešel , spolupráci bych si představoval tak že bude zajištěná spolupráce s vedenim v tom že hráči budou nějak organizovaně podepisovat karty , případně mi zajistí nějaký ty artefakty - dresy , hole , cokoliv , protože to prostě dneska už k těm kartám patří , to neni o tom že se vydá každýmu hráči řadová karta a tim to zhaslo . Neni rok 1991 , ty lidi v tý agentůře by to měly pochopit a něco pro ty firmy co by chtěly český karty vydávat taky naoplátku udělat , respektive pro fanoušky .
A ČSLH by si měl vybrat takovou agentůru , která tohle bude ctít . Ale tolik do toho nevidim , to by musel objasnit ten pan Kopp jaký maj podmínky s BPA . Z toho co jsem vyčet mezi řádky , tak co si neudělaj sami nemaj .
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2017“