A z tohoto boxu jsem malinko rozpačití , měl sladko - hořkou chuť
Base karty

Gold verze 13 karet a z toho 11x Aleš Hemský

5 podpisů ale z toho 3 nepodepsané

Video zde
https://www.youtube.com/watch?v=lwo7CrOsaTM
Co jsi o tom myslíte??
JJ to máš pravdu že několik hráčů kartu nepodepsalo. Jako za /10 Jagra jsem rád , stejně jako za Pastu nebo Plekyho ale ten Hemský ten mě teda štvalvojta píše:To jsem si říkal, že už jsem v boxech viděl lecos, ale asi neHemský 11x v limitu /50 je masakr
Jinak autograph vycházely několika hráčům nepodepsaný v limitu /10
Je to takové hořko - sladké vítěství , ale ten 10 Jagr a Pasta jsou dobrý trefy ač bez podpisuSugarRay píše:šílený , ono je to koncipovaný spíš tak že to budou lidi kupovat na balíčky , ne otvírat celý boxy , ale i tak když už je to nabízený jako celej box tak by to mělo být trochu vyvážený , ne že tam bude tolik duplikátů a podpisovky bez podpisu další podpásovka , tohle otevřít tak asi končim se sbíranim .
Jo viď ještě 39 a mám to kompletnílastik píše:Ber to z te lepsi stranky jeste 39 Hemaku a mas je vsechnynee ted vazne, tohle by me nastvalo a proto ani takove produkty nekupuji... snad se ti priste postesti vic
Jako cena karet převyšuje cenu boxu , ale i tak pokazilo to chuť z toho boxusuperman66 píše:No zajímavý teda.. ty podpisy bez podpisů, to bylo avizováno.. hráči co se nezvládli podepsat jsou vlastně paralelky, takže dejme tomu. Ale ten Hemák to je úlet.. možná být tam místo něj tolikrát Jarda tak by mi to ani nevadilo
Tak tady bych se výrobce zastal ! Seznam toho co v jakým limitu vyšlo včetně toho jestli s podpisem nebo bez je l dispozici už dost dlouho ! A aktualizoval se pak eště o pár podpisovek co přibily v průběhu ...sabres911 píše:No, jak jsem psal už kdysi dávno, největší podraz na sběratele je jeden - udělám sérii s podepsanými kartami, na checklistu inzeruji, že jsou všechny podepsané a po vydání, kdy už vím, které podpisovky se nevrátily od hráčů nedodám seznam podepsaných karet. To, že v sérii nejsou všichni známější hráči bylo jasné od začátku...
já bych se přimlouval za to, aby pan Kop konečně začal využívat redemption programSteven Hockey Cards píše:Tak tady bych se výrobce zastal ! Seznam toho co v jakým limitu vyšlo včetně toho jestli s podpisem nebo bez je l dispozici už dost dlouho ! A aktualizoval se pak eště o pár podpisovek co přibily v průběhu ...sabres911 píše:No, jak jsem psal už kdysi dávno, největší podraz na sběratele je jeden - udělám sérii s podepsanými kartami, na checklistu inzeruji, že jsou všechny podepsané a po vydání, kdy už vím, které podpisovky se nevrátily od hráčů nedodám seznam podepsaných karet. To, že v sérii nejsou všichni známější hráči bylo jasné od začátku...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů