Ahoj všem sběratelům,
k narozeninám jsem si pořídil jeden boxík 15-16 Showcase, bohužel však do narozenin nevydržel. Tento box je jedním z několika na trhu, které už nějakou chvíli toužím otevřít. Pojďme mrknout na to jak to dopadlo...
Na začátek několik base karet zajímavějších hráčů
Dále pak několik insertů
A nakonec si dáme top 5 karet
na pátém místě pro mě velké zklamání (redemption a jméno)
na čtvrtém místě
třetí místo - paralelní insert Blue ice Jareda McCanna
druhé místo - nádherná podpisovka, ale jméno bohužel slabší
mno a na prvním místě je karta, která tomuto boxu výrazně pomohla v jeho výsledném hodnocení
Hlad po breakování byl na dva týdny zažehnán... Box, vzhledem k tomu kolik boxů jsem viděl rozdělávat, hodnotím jako průměrný, tzn. z mé strany spokojenost, že to nebyl vyloženě průšvih a rozbalovačka byla jako vždy super.
Díky za pozornost a případné komenty.
narozeninové 15-16 Showcase, které do narozek nevydržely
- SteveRogers92
- Legenda
Re: narozeninové 15-16 Showcase, které do narozek nevydržely
Tak já myslím že Slepyshev dobrý jméno. Jinak zase "Pumprlík" nato že má za celou NHl karieru v sezoně (nepočítám PO) jenom 15 bodů tak mu vychází poměrně dost karet. Tady to každý druhý tahá z boxu.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Super break. Taky nemůžu vydržet do narozek, ale box schovala přítelkyně dobře, takže mám smůlu.
Sbírám Edmonton Oilers a brankáře.
Ten Pumpelík to je škoda, všude spousta karet a hráč asi tak do AHL. Jinak super.
Sbírám hráče - Erik Karlsson, Joe Sakic, Jarda Jágr
No a celý Montreal
Všechny Memorabilia, Jersey a Patch karty, pokud se týkají výše zmiňovaných o to lépe
Cítim s tebou, ale je to aj tak fajn box. Aby som ti možno vylepšil náladu tak ja som mal v tomto boxe tiež redemtion Keninsa a UD mi napísalo, že tento hráč ešte stále nepodpísal karty. Mal som si napísať 5 iných mien v podobnej hodnote. Nakoniec mi poslali Faksu auto z 15-16 SP authentic future watch.