1) Jordan Eberle 182/299

2) Pekka Rinne Ultimate Collection jersey

3) Damon Seversen Ultimate Signatures

4) Marko Daňo Rookies AU 146/299

5) Dave Schultz Signature Masterpieces

6) Jaromír Jágr Rare Materials Triple Stick 09/10

DJjandy píše:Sakra chlape, ty se toho v poslední době vůbec nebojíš a tohle ti budiž odměnou!
A to je škodaaa, jsi jeden z mála, co má (promiň mi ten výraz) koule chodit do takovýchto boxů a pak nám je tady prezentovat. Tak snad ti období sucha nebude trvat moc dlouho.peldap píše:neboj, na delší dobu ode mě budete mít pokoj, už jsem na suchu, ale toto se mi povedlo, sám si musím pogratulovat !!!DJjandy píše:Sakra chlape, ty se toho v poslední době vůbec nebojíš a tohle ti budiž odměnou!
DJjandy píše:A to je škodaaa, jsi jeden z mála, co má (promiň mi ten výraz) koule chodit do takovýchto boxů a pak nám je tady prezentovat. Tak snad ti období sucha nebude trvat moc dlouho.peldap píše:neboj, na delší dobu ode mě budete mít pokoj, už jsem na suchu, ale toto se mi povedlo, sám si musím pogratulovat !!!DJjandy píše:Sakra chlape, ty se toho v poslední době vůbec nebojíš a tohle ti budiž odměnou!
SugarRay píše:Moc pekny , hlavne ty posledni dve karty ale Marko Dano urcite taky potesi.
Veteran fans hcs píše:Teda Peldo, klobouk dolů, karta se obrací, štěstí si na tebe konečně sedlo![]()
vojta_7 píše:No tak to je parada.Jestli bude Jarda volnej,tak se hlasim.Jinak gratuluji k super boxum
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host