Náhled na kolekci série karet

Obsah boxu
50 balíčků, 5 karet na balíček
V každém boxu jsou základní karty a insertní karty - Autograph / Signature, Coaches autographs / Trenéři Signature, KHL Mascots / Maskoti klubu, Goaltenders / Golmani, First Face Off / První vhazování a KHL Closing Ceremony / Slavnostní zakončení KHL.
Výrobce uvádí až 15 exclusivních karet (paralelky a podpisovky) na každý box!
Seznam karet
Ke stažení - Checklist.pdf
Náhledy na karty
Base
Obsahuje 504 karet, 18 karet od každého týmu.

"Autograph / Signature"
Obsahuje 499 karet. Počet karet z jednotlivých klubů je individuální: nejméně karet má klub Admiral Vladivostock - 9ks a nejvíce karet má klub Jokerit Helsinki - 26ks. Autogramy jsou na samolepkách. Karty jsou v limitaci x/50.

"Coaches autograph / Trenéři Signature"
Obsahuje 37 karet. Autogramy jsou na samolepkách. Karty jsou v limitaci x/50.

"KHL Mascots / Maskoti klubu"
Obsahuje 28 karet + 1 karta maskot KHL.

"Goaltenders / Golmani"
Obsahuje 50 "základních" karet. Tyto karty mají i paralelní verzi Silver - limitace x/70 a Gold - limitace x/30.

"First Face Off / První vhazování"
Obsahuje 16 karet.

"KHL Closing Ceremony / Slavnostní zakončení KHL"
Obsahuje 18 karet. Karty jsou v limitaci x/100.

---
Moje hodnocení:
A) základní karty - očekávala bych jako u starších sérií Sereal KHL paralelní verze od základních karet
B) signature hráči - designově na mě působí tuctově, tedy že karta bude silnější mm, ale je jako klasická karta jako flúsek, samolepka mi nevadí a povrch karty je matný, nic tedy, co by urazilo
C) první vhazování - nějaká podobná tématika byla i v předchozích sérií, určitě dobrý počin
Jinak moje jediná kartička z této série, kterou jsem si chtěla sehnat - Lukáš Krajíček Autograph