OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - COLLECTOR BOX
Re: OFS CLASSIC 16/17 SERIE II - COLLECTOR BOX
Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
taky už sem na to upozorňoval, ale tak třeba už v OFS vědi, jak dopadne baráž i když to asi ne, když má v setu kartu Kladno, Jihlava i Slavie ... no tak jeden z nich to asi koupíTie píše:Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tie píše:Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
Jinak abych to úplně nezaplevelil kuřatama, parádní trefy v boxu
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Ty vážně ještě po tom všem hledáš logiku v Hrbkovic produktech Tome?Tie píše:Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
-
- Legenda
lepší "Hrbkovic" produkty než žádné
být to na Vás tak žádné karty nejsou, jen hromada keců
Výborný box! Velká gratulace.
Memorabilia, 1/1, dual podpis. Nádherné karty!
Zkrátka tenhle rok se povedl! Skvělá práce.
Memorabilia, 1/1, dual podpis. Nádherné karty!
Zkrátka tenhle rok se povedl! Skvělá práce.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
game , set and match for mr. HrbekVeteran fans hcs píše:lepší "Hrbkovic" produkty než žádné
pan Lorenz a jeho pobočníci si ty boxy stejně kupovat nebudou ale i tak si pořád něco na těch kartách hledaj . pořád jim tam něco nesedí , no pořád ještě tady máte ty starý OFS série , nebo předražený boxy od UD tam najdete tolik logiky a protihodnoty že se vám o tom ani nesnilo .
TouchéVeteran fans hcs píše:lepší "Hrbkovic" produkty než žádné
-
- Nováček
Wow great break! Congrats!
Tohle je už trochu mimo, spíš osobní. Mně se poslední dva roky Serie 1 ani 2 moc nelíbily, ale napsat takový nesmysl? Byl bys radši, kdyby OFS produkovaly ty hrůzy co dříve??deiv14 píše:Ty vážně ještě po tom všem hledáš logiku v Hrbkovic produktech Tome?Tie píše:Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
Já se tady obecně nestačím divit, co tady lidi dokáží vyplodit, kolik je tady zla a negativních zpráv... Jinde nějaký chyrák píše že Hašek je k---t, i kdyby byl nebyl... to je úplně jedno, ale věta - nikdo ho nesbírá, protože... Proto sem skoro nic nepíšu, je tady hodně h***n ke čtení. Lidi si sem nejspíš chodí léčit své komplexy. Jestli bychom to neměli mít jako terapeutické forum spíš...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- freddy-NJD26
- Legenda
Tie píše:Mě hlavně baví nesmyslnost té karty: hráč v dresu Jihlavy a chicken extraligy. Proč?
No zrovna TIEi...u tebe se divim ze tohle komentujes.......ja ted do OFS asi taky nemam co kecat ..protoze extraligu nesbiram a nebavi me moc.... ale u tebe sem zadnou kartu v posledni dobe v poste ani nezaregistroval.....ale je to diskuze vid ..tak si zvastat tady vlastne muzem...
ale kdyz bych to mel rozvest ....
Novotny docela dost pendloval mezi Jihlavou a SPARTOU ....takze naky zapasy a dresy za Sparticku ma ...takze ten "shield" tam klido bejt muuze...
jenze ted se chci zaroven zeptat ferdy, jestli tam davate opravdu tyhle patche z hranych dresu ? nebo sou to radoby "Manufactured ",....jestli to sou manufactred ..tak si to vlastne muzete kombinovat jak chcete (ale nic na tom nemeni ze ta karta se mi libiiiii)...lidi vase boxy stejne kupujou , tak NO PROBLEM...jestli tam davate opravdu hrany tyhle "shieldy" tak luxus bomba ...
a kdyz to zhodnotite....tak UD vyrobi kartu treba z rocniku 10-11 a daj tam patch z roku utkani hvezd (03) kde ma treba brodeur fotku za devs ...ale ten patch je modrej a ja se pak divim....co je to za bordel...
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Sou to manufactured !
Novotný sice chytal extraligu, ostatní prvoligový hráči už jí nehráli !
Občas se taky nestačim divit co lidi vymyslej za blábol a přitom dou CZ karty úplně mimo ně ... Ale tohle mi příde jakocelkem opodstatněnej argument a nromální názor ... Tak proč by člověk, byť doma nemá třeba ani jedinou českou kartu nemoh napsat názor, že mu příde divný, že je u hráče Jihlavy extraligovej znak / shield / chicken ?
CZ karty se za poslední roky posunuly hodně dopředu a vrátit se zpátky k těm paskvilum z dřívějška by asi nikdo nechtěl, ale na druhou stranu každej někdy šlápne vedle, nebo udělá něco co se někomu může nelíbit / zdát divný, tak proč na to neupozornit ? Já práci pana Hrbka fandim a ve sbírce mám stovky jeho karet, ale když se mi něco nelíbí, tak na to upozornim ! Nebudu přece všechno nekriticky chválit s tim, že je vlastně úplně jedno co novýho vznikne, protože je to lepší než OFS 2010
Novotný sice chytal extraligu, ostatní prvoligový hráči už jí nehráli !
Občas se taky nestačim divit co lidi vymyslej za blábol a přitom dou CZ karty úplně mimo ně ... Ale tohle mi příde jakocelkem opodstatněnej argument a nromální názor ... Tak proč by člověk, byť doma nemá třeba ani jedinou českou kartu nemoh napsat názor, že mu příde divný, že je u hráče Jihlavy extraligovej znak / shield / chicken ?
CZ karty se za poslední roky posunuly hodně dopředu a vrátit se zpátky k těm paskvilum z dřívějška by asi nikdo nechtěl, ale na druhou stranu každej někdy šlápne vedle, nebo udělá něco co se někomu může nelíbit / zdát divný, tak proč na to neupozornit ? Já práci pana Hrbka fandim a ve sbírce mám stovky jeho karet, ale když se mi něco nelíbí, tak na to upozornim ! Nebudu přece všechno nekriticky chválit s tim, že je vlastně úplně jedno co novýho vznikne, protože je to lepší než OFS 2010
Naposledy upravil(a) Steven Hockey Cards dne úte 07. bře 2017 12:24:59, celkem upraveno 1 x.
Steven, to je jasný, o tomhle jsem vůbec nemluvil, jsou tam nějaký přehmaty a je dobře, že se na to upozorní, aby se nevyskytovaly v dalších sériích. Pokud jde o konstruktivní kritiku, ta přece může člověka jen posunout dál.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Mohla tam být fotka za Spartu a bylo by. A jestli ti vadí, že něco komentuju, když nedávám nic do pošty, tak k tomu těžko něco říct. Názor snad může napsat každý. Se s tím smiř, takhle funguje diskuze.
K tomu, co tu padlo na adresu, Davea. Dave, podle mě, poukazoval na velké množství chyb a nepřesností, které jsou s kartami pana Hrbka spojené. Faktických, gramatických, nevyváženo skladbou checklistů. Nic osobního.
Pan Hrbek tu má hodně servilních zastánců. Je řada důvodů, proč jeho práci uznávat, ale to opravdu nikomu nedovolíme konstruktivní kritiku?
Argument typu: "jděte doprdele, beze mě by karty nebyly a já si to budu dělat po svém a klidně s chybama" je naprosto nezvládnuté přijmutí sebemenší kritiky.
K tomu, co tu padlo na adresu, Davea. Dave, podle mě, poukazoval na velké množství chyb a nepřesností, které jsou s kartami pana Hrbka spojené. Faktických, gramatických, nevyváženo skladbou checklistů. Nic osobního.
Pan Hrbek tu má hodně servilních zastánců. Je řada důvodů, proč jeho práci uznávat, ale to opravdu nikomu nedovolíme konstruktivní kritiku?
Argument typu: "jděte doprdele, beze mě by karty nebyly a já si to budu dělat po svém a klidně s chybama" je naprosto nezvládnuté přijmutí sebemenší kritiky.
-
- Legenda
Argument typu: "jděte doprdele, beze mě by karty nebyly a já si to budu dělat po svém a klidně s chybama" je naprosto nezvládnuté přijmutí sebemenší kritiky.[/quote]
Nepamatuji se že bych něco takového napsal, ale když to píše schopný novinář a novináři jsou všeho schopní, tak to bude asi pravda.
Nepamatuji se že bych něco takového napsal, ale když to píše schopný novinář a novináři jsou všeho schopní, tak to bude asi pravda.
-
- Legenda
Jinak Tomáši, já jsem Vám tu práci na zadních stranách opravdu chtěl dát
Tome, tvojí kritiku já beru.
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní? . Mně moc teda ne, já nevím:-).
Ale věta - chceš hledat logiku v hrbkových kartách ti připadá konstruktivní? . Mně moc teda ne, já nevím:-).
- freddy-NJD26
- Legenda
Tie píše:Mohla tam být fotka za Spartu a bylo by. A jestli ti vadí, že něco komentuju, když nedávám nic do pošty, tak k tomu těžko něco říct. Názor snad může napsat každý. Se s tím smiř, takhle funguje diskuze.
proto sem taky dodal..je to diskuze..muzeme si tady zvastat jak chceme....(neboj ja si uvedomuju ze sme na DISKUZNIM FORU)
spis me trosku zklamalo, jak si napsal .......ME HLAVNE BAVI !!! nesmyslnot......
to je jak kdyby si nekde ve skole nakymu malymu harantovi rikal ze je trapak a znevazoval naky veci okolo neho ....
me ted taky trosku vadi ze to neni GAME USED ..ale karta semi libi ..hned na prvni pohled se mi zapacila ...
Patrik Eliáš - 1 275ks
Ok, omluva tobě i panu Hrbkovi. Nebylo to myšleno ve zlém, jen jsem to chtěl odlehčit. A omluva Barticovi, že jsem mu takhle zaplevelil brejk.
- freddy-NJD26
- Legenda
noo a tim sem chtel rict...ze vemu naazor SPIIS OD NEKOHO , kdo sem karty dava jak na bezicim pase..ma je rad (nerikam ze ty je nemas rad) ...ale spis uz te beru jako toho novinare...nez uz toho kdo uplne miluje karty a je to u neho priorita cislo 1.....Tie píše: A jestli ti vadí, že něco komentuju, když nedávám nic do pošty, tak k tomu těžko něco říct.
ale samozrejme si z huby nechci udelat srac..protoze to co si delal pro sberatelstvi atd.... burzy PTH....apod,..to kua kloboucky...ja bych si to urcite netrouf ...nebo mozna trouf..ale nebylo by to takovy ...
Patrik Eliáš - 1 275ks