Chrostik píše:Hosi, co pindate na Jagrov podpis... neviem kolko mate rokov... neviem ako casto sa podpisujete... podpisujete sa dodnes stale rovnako? nespravite nejaku "kvačku" inak? alebo ked sa musite podpisat napriklad na nejakej zmluve 20x, tak sa podpisete rovnako? pochybujem... ma 44 rokov a podpisuje sa na karty tolko co vy vsetci, co tu na jeho podpis nadavate, dokopy... takze myslim, ze taketo odflaknutie podpisu je po tolkom mnozstve podpisov uz aj logicke... tato tema zacina byt pomaly len o kartach, kde sa zle podpisal, vsak to tu je pomaly na tyzdennom poriadku...
K věku - Ted Lindsay 91 let, podpis jak přes kopírák
k množství Sidney Crosby - Jeden podpis jako druhý a to ho má dost složitej.
Takových příkladů by bylo nespočet.
Zrovna já bych si jeho podpis rád pořídil, ale nenašel jsem žádný pěkný, možná na kartě starý skoro 20 let, ale tam se mi nelíbí zase ta karta. A vytáhnout redemption? Aby se člověk bál co mu přijde. Já se podepisuji dost, ale nejde to srovnávat když jde o popis na fakturu, dodák, smlouvu atd. 20x za sebou se podepíšu stejně bez problému, možná 100x, ale ať tam je klidně vidět nějaký pokles, ovšem když se začne podepisovat hned na prd, tak skončí u totálně odfláknutého J-J a mi vadí, že si nejde ani z té série počkat na hezký podpis. třeba po skončení kariéry bude mít dost času na pěkné podpisy.