Burza Praha
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
Fyzické vyhrožování jsme tu ještě asi neměli
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
to proto ze tu ten debil jeste asi moc nepsal... na burze byl snad 2x a dela ze sebe nejvetsiho sběratele... ve stredni Evrope a prilehlejch asijskych koloniichDaveBrownsound píše:Fyzické vyhrožování jsme tu ještě asi neměli
Naposledy upravil(a) zizomil dne pon 03. říj 2016 13:31:00, celkem upraveno 2 x.
pane sixta1983:
stále nerozumím řeči vašeho kmene !
Můžete zkusit napsat srozumitelně, česky, postupně, nepomotaně, co se vám vlastně tak strašného přihodilo ? Mě přijde, že jste pouze zklamán nabídkou a tak hned vyskakujete jak čertík z krabičky.
Burza - obchodování, smlouvání, ukazování, nabízení, atd. - nesouhlasím s cenou, navrhnu jinou, nedohodneme se ? Obchod neproběhne. Takto chápu burzu já.
Plívy - Nezlobte se na mě, ale plíva jste VY. Urážet něčí karty a nazývat je takto, je dost ubohé. Pro každého jedince je unikátní jiný druh karet, od toho jich existuje takové množství. Dle vašeho vyjádření naopak pro mě máte plívy VY - nesbírám to co VY takže máte plívy!
NE, tak to není milý pane! Je přeci jedno co se komu líbí a sbírá, nabízí, atd. ...
ps: jinak moc mě mrzí, že jsem tentokrát nebyl, protože tohle musela být na živo dobrá zábava když to tady jede takovýmhle stylem
stále nerozumím řeči vašeho kmene !
Můžete zkusit napsat srozumitelně, česky, postupně, nepomotaně, co se vám vlastně tak strašného přihodilo ? Mě přijde, že jste pouze zklamán nabídkou a tak hned vyskakujete jak čertík z krabičky.
Burza - obchodování, smlouvání, ukazování, nabízení, atd. - nesouhlasím s cenou, navrhnu jinou, nedohodneme se ? Obchod neproběhne. Takto chápu burzu já.
Plívy - Nezlobte se na mě, ale plíva jste VY. Urážet něčí karty a nazývat je takto, je dost ubohé. Pro každého jedince je unikátní jiný druh karet, od toho jich existuje takové množství. Dle vašeho vyjádření naopak pro mě máte plívy VY - nesbírám to co VY takže máte plívy!
NE, tak to není milý pane! Je přeci jedno co se komu líbí a sbírá, nabízí, atd. ...
ps: jinak moc mě mrzí, že jsem tentokrát nebyl, protože tohle musela být na živo dobrá zábava když to tady jede takovýmhle stylem
DaveBrownsound píše:Fyzické vyhrožování jsme tu ještě asi neměli
co se na příště s Martinem domluvit, dáme do jedný místnosti ring a budou se tam řešit nejasnosti
pak je vse v poradkudj4u píše:a právě proto tu nic neprodávámzizomil píše:pro tebe asi ano ale z 99% ji tu za tu cenu neprodas...dj4u píše:
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ale já pořád doteď nechápu co se tomu sixtovi stalo , může mi to někdo vysvětlit ?!?
Karty z něho nikdo nevymámil , nikdo ho neokradl apod. tak o co tady jde ?
- Darth Bane
- Zkušený
Milý pane Sixto, zde je pro ukázku v odkazech níže, kdo.koho klame...
Upper Deck 1993/94 Silver Skate (Zlatá verze, číslo karty R1)
TATO KARTA MI BYLA NABÍDNUTA K VÝMĚNĚ/PRODEJI
http://www.tradingcarddb.com/ViewCard.c ... ne-Gretzky
Upper Deck 1993/94 Silver Skate (Stříbrná verze, číslo karty R1)
Upper Deck 1993/94 Silver Skate
(Zlatá TRADE verze, číslo karty NNO)
http://www.tradingcarddb.com/ViewCard.c ... Gold-Trade
(Stříbrná TRADE verze, číslo karty NNO)
http://www.tradingcarddb.com/ViewCard.c ... lver-Trade
Jde o.to, že dotyčný pan se snažil kartu s číslem R1 zaměnit za mnohem dražší NNO verzi... Takže asi tak... Karty také nesbírám první rok... Jsou dvě možnosti, buď víš o kartách úplný prd a snažil ses někoho natáhnout anebo ví o kartách úplný prd Pavel B., se kterým jsi to údajně konzultoval. Já osobně bych se přikláněl k verzi první...
Upper Deck 1993/94 Silver Skate (Zlatá verze, číslo karty R1)
TATO KARTA MI BYLA NABÍDNUTA K VÝMĚNĚ/PRODEJI
Upper Deck 1993/94 Silver Skate (Stříbrná verze, číslo karty R1)
(Zlatá TRADE verze, číslo karty NNO)
http://www.tradingcarddb.com/ViewCard.c ... Gold-Trade
(Stříbrná TRADE verze, číslo karty NNO)
http://www.tradingcarddb.com/ViewCard.c ... lver-Trade
Jde o.to, že dotyčný pan se snažil kartu s číslem R1 zaměnit za mnohem dražší NNO verzi... Takže asi tak... Karty také nesbírám první rok... Jsou dvě možnosti, buď víš o kartách úplný prd a snažil ses někoho natáhnout anebo ví o kartách úplný prd Pavel B., se kterým jsi to údajně konzultoval. Já osobně bych se přikláněl k verzi první...
Naposledy upravil(a) Darth Bane dne pon 03. říj 2016 14:12:10, celkem upraveno 1 x.
sixta ten pan okurka si mysli ze kdyz sbira jen drahe karty nejvetsich hvezd tak je asi neco víc a ostatni lidi maji jen plívy a on je nejvetší king kterej se nebude zahazovat s kde kýmSugarRay píše:Ale já pořád doteď nechápu co se tomu sixtovi stalo , může mi to někdo vysvětlit ?!?
Prosil bych uživatele Darth Bane, aby zde nepoužíval celé mé jméno, když se sám neumí představit, myslím, že už vám to nepíši poprvé (upravil jsem).
Jinak pán u nás zakoupil verzi R1 Gold s Beckettem 40USD (první odkaz). Těžko bychom ji mohli zaměnit za úplně jinou kartu, když je na kartě vše patrné:-). Respektive, stát se může cokoliv, ale tady jsme měli teda popis bez chyby. A těžko by ji za něco jiného zaměňoval on, ale nechci za něj odpovídat, jen ho asi někdo na burze zmátl. Protože za mnou přišel s tím, že to není verze NNO - což ale ani být neměla... A jinak myslím, že toto vlákno je zralé na zamknutí aspoň do příští burzy
Jinak pán u nás zakoupil verzi R1 Gold s Beckettem 40USD (první odkaz). Těžko bychom ji mohli zaměnit za úplně jinou kartu, když je na kartě vše patrné:-). Respektive, stát se může cokoliv, ale tady jsme měli teda popis bez chyby. A těžko by ji za něco jiného zaměňoval on, ale nechci za něj odpovídat, jen ho asi někdo na burze zmátl. Protože za mnou přišel s tím, že to není verze NNO - což ale ani být neměla... A jinak myslím, že toto vlákno je zralé na zamknutí aspoň do příští burzy
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
počkej to nééé mě to strašně baví a docela se smějupavelbart píše:... A jinak myslím, že toto vlákno je zralé na zamknutí aspoň do příští burzy
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Díky anonymitě na fóru zmizela malinko úcta ke sběratelstvi,jak se zdá..
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- Darth Bane
- Zkušený
Karta co mi nabízel měla číslo R1 a ta určitě nemá BV 40$... Viz výše...
Karta má BV 12$ x 1,5... Zlatá NNO verze má BV 40$... Nechal bych to být, kdyby dotyčný kolem sebe nekopal a nešpinil každého, na koho si pomyslel...
Karta má BV 12$ x 1,5... Zlatá NNO verze má BV 40$... Nechal bych to být, kdyby dotyčný kolem sebe nekopal a nešpinil každého, na koho si pomyslel...
ale tohle neni o anonymite... tady se vi o koho jde... jde o jednoho okurku co si mysli buhvi co neni...Maurice Richard píše:Díky anonymitě na fóru zmizela malinko úcta ke sběratelstvi,jak se zdá..
Ano Maurici přesně tak.
Zdroj online Beckett.com. Jestli by nebylo lepší nejdříve ověřit aktuální cenu...
Zdroj online Beckett.com. Jestli by nebylo lepší nejdříve ověřit aktuální cenu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
A jinak myslím, že toto vlákno je zralé na zamknutí aspoň do příští burzy [/quote]
a to si tu mame nechat nadavat od nejakyho hoštaplera co nekde hlída nejaky parkovište? to doufam uznas ze ne...
a to si tu mame nechat nadavat od nejakyho hoštaplera co nekde hlída nejaky parkovište? to doufam uznas ze ne...
- superman66
- Legenda
Mě se zdá že spíše zmizela úplně normální lidská slušnost, protože o takových "maličkostech" co se tu řeší se dalo psát naprosto slušně a bez urážek a snižování kohokoli dalšího. To není jen tato situace, ale evidentně více lidí tady na foru neumí vzít některé věci s nadhledem. Neříkám, někdy se to stát může.. ale u některých členů jde o celkem pravidelnou formu komunikaceMaurice Richard píše:Díky anonymitě na fóru zmizela malinko úcta ke sběratelstvi,jak se zdá..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Darth Bane
- Zkušený
Ok. Tvuj argument beru, nemam přístup k online ceníku.Vycházel jsem z toho svého Beckettu. Jen mi tedy pověz, kolik má ta NNO verze...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tak se to dá napsat taky...superman66 píše:Mě se zdá že spíše zmizela úplně normální lidská slušnost, protože o takových "maličkostech" co se tu řeší se dalo psát naprosto slušně a bez urážek a snižování kohokoli dalšího. To není jen tato situace, ale evidentně více lidí tady na foru neumí vzít některé věci s nadhledem. Neříkám, někdy se to stát může.. ale u některých členů jde o celkem pravidelnou formu komunikaceMaurice Richard píše:Díky anonymitě na fóru zmizela malinko úcta ke sběratelstvi,jak se zdá..
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Souhlas supermane! Celé tohle postěžování si a následná diskuze se dala řešit v klidu a bez nějakých zbytečných invektiv. Holt na každý se vždycky udrží. Nutno uznat, že i mě se něco podobného v minulosti stávalo, že jsem zkrátka zbytečně ujel.
Petře naprosto souhlasím.
To Darth Bane - tu nemohu najít. Na dotaz "gretzky nno" nenajde nic. Resp. něco jo, ale nevypadá to na tuhle artu - je to stejný ročník? To z té fotky nepřečtu. Ani jako Silver Skates si nejsem jistý, že ji mám, je tam jen toto:
1993-94 Upper Deck Silver Skates #EXG Wayne Gretzky Gold EXCH a ta má BV 50USD. Může to být ona, ale nemohu potvrdit, chybí foto. Pokud je to stejný ročník a je to karta, co uzavírá setík Silver Skates 93-94, pak je to (nejspíš) ona.
To Darth Bane - tu nemohu najít. Na dotaz "gretzky nno" nenajde nic. Resp. něco jo, ale nevypadá to na tuhle artu - je to stejný ročník? To z té fotky nepřečtu. Ani jako Silver Skates si nejsem jistý, že ji mám, je tam jen toto:
1993-94 Upper Deck Silver Skates #EXG Wayne Gretzky Gold EXCH a ta má BV 50USD. Může to být ona, ale nemohu potvrdit, chybí foto. Pokud je to stejný ročník a je to karta, co uzavírá setík Silver Skates 93-94, pak je to (nejspíš) ona.