Hned v tom prvnim boxu byla neuvěřitelná pecka - paper cut Stanislava Konopáska , já viděl zezadu ten limit dva a hned jsem tušil že to bude podpis - neskutečná trefa hned v prvnim boxu , hrozně mě potěšila i ta podpisovka Jirky Dopity Gold Club limit / 5 , tohle je pro mě osobně naprostá legenda 90tých let repre i ELH , dál rukavice Jaroslava Jiříka limit / 20 , paralelky Gold Club , Holík , Kubina , Kajkl všechno pětkový , Jan Havel / 5 , Fragments of the cup jsou úžasný karty , limity / 9 , Hašek s Janeckym je super , samozřejmě obě jsou super ale tuhle já chtěl obzvlášť vytáhnou a povedlo se !
Podpis Rudolf Potsch / 5 . Royal Club se mi strašně líbí , Dolana je taky / 5 , jinak podpisy / 20 .
Já prostě nemam slov , mě ta otvíračka normálně dojala , ty karty sami o sobě jsou nádherný , vězte že ty sceny ani fotky to nezachytí , tohle prostě musíte držet v ruce , otevřít ten box , prožít to a pak to pochopíte , co znamená dotknout se hokejového nebe , ta hláška Petra Vichnara je nesmrtelná , sedí k těm pocitum který zažijete při otvírání týhle série , pro všechny kdo pochybovaly stejn jako já - neváhejte tahle série je absolutní , kdybych měl dát známku tak dám 10 / 10 absoultní hodnocení .

Bohužel se nekonal Robert Reichel ani žádnej Litvínov , ale to se nedá nic dělat , 1 of 1 karta nebyla , bylo něco lepšího dvojkovej Paper Cut Konopáska a hlavně nadšení z toho kajsu a super pocit z tý otvíračky .