2016-17 OFS Icebook
-
- Legenda
Re: 2016/17 OFS Icebook
zákazníci můžou tu kartu brát jako redemption, do měsíce vyrobíme opravenou verzi
Hübl vyčaroval v play out dva góly, než mu ve Varech urvali koleno, takže to stejně nevychází...Ale nechci tu hledat hnidy. Snad jsou v pořádku aspoň ti staří pardálové.Veteran fans hcs píše:Ještě jednou, u aktivních hráčů jsme klub hokejových střelců uzavřeli koncem základní části sezony 2015/ 16
zdroj hokej.cz
to že Hübl čaroval v playout a další v playoff a v reprezentaci, tak za to opravdu nemůžeme.
někde jsme tu hranici stanovit museli
-
- Legenda
Jasně žádný hnidy
Zdroj jsem uvedl a diskuzi na toto téma odmítám.
Jen pro zajímavost, pan Martinec v Pardubicích říkal že mu oficiální statistiky upřely 3 góly a
pan Havel dokonce uvedl gólů 12.
Zdroj jsem uvedl a diskuzi na toto téma odmítám.
Jen pro zajímavost, pan Martinec v Pardubicích říkal že mu oficiální statistiky upřely 3 góly a
pan Havel dokonce uvedl gólů 12.
Ty goly se stejne u aktivnich hracu zmeni...a u jmena byt to vitkovicka karta,tak si jednu error necham;) chybicka se vbloudi. Ja zas pro zmenu malem dnes neodesel do prace,protoze jsem mel od rana pocit,ze je dnes sobota
Presne tak. Ty goly se rychle meni a takova serie se nedela mesic...
U mvp 16-17 ma treba pavelec krasnou fotku. Ale podle me starou vic jak rok. Dle vyzbroje... Odhaduji, ze v tom chytal max na zacatku vloni, a mozna dokonce jeste sezonu predtim. Protoze ma vaughn na fotce a savno chyta v ccm. To mi prijde daleko horsi.).
U mvp 16-17 ma treba pavelec krasnou fotku. Ale podle me starou vic jak rok. Dle vyzbroje... Odhaduji, ze v tom chytal max na zacatku vloni, a mozna dokonce jeste sezonu predtim. Protoze ma vaughn na fotce a savno chyta v ccm. To mi prijde daleko horsi.).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
u Pavelce těžko říct. v pořadu ČT Sezona za Vodou říkal, že výstroj mění/střídá i 4-5x za sezonupavelbart píše:Presne tak. Ty goly se rychle meni a takova serie se nedela mesic...
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
kulometcik píše: u Pavelce těžko říct. v pořadu ČT Sezona za Vodou říkal, že výstroj mění/střídá i 4-5x za sezonu
tj, ale od stejný značky
Mrázkovi dělal např. Vaughn na loňskou sezonu patery betony.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
JJ přesně jak píše Omerta. Navíc Pavelec je minimálně celou loňskou sezónu v CCM, tak mi řekněte, co je to za fotky. A takových anomálií u golmanů je více - útočníkům nerozumím:-))). Tam nevím.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Vystavili jsme první várku 116 ks karet ze série 16-17 ICEBOOK. Kompletní 4 casy. Bez 1/1. Ty zatím nevíme, jak nacenit...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No to je zajímavá otázka jak ocenit tyhle karty? Dle čeho se řídit?pavelbart píše:Vystavili jsme první várku 116 ks karet ze série 16-17 ICEBOOK. Kompletní 4 casy. Bez 1/1. Ty zatím nevíme, jak nacenit...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Pane Hrbek, ráda bych se zeptala dle toho jak postupně se objevují rozbalovačky, myslela jsem a měla jsem to i špatně uvedeno u sebe ve vlastním seznamu, že karty GOLD CLUB mají všechny označení DOUBLE, ale mýlila jsem se. Prosím můžete mi prozradit, dle čeho jsou označení použitá? a nebojte, nezkouším Vás, já to opravdu netuším a jsem zvědavá.
A pak tady druhý dotaz ke kartám AUTHENTIC AUTOGRAPH, kolik karet má vložený podpis? Předpokládala jsem, že půjde pouze o kartu pana Konopáska, ale jsou i jiná.
A třetí dotaz na Pavla, jak jsou prosím od sebe tedy rozlišeny karty FRAGMENTS OF THE CUP x/9 a x/1? Z fotky to nepoznávám, je to uvedeno třeba vzadu?
Pro ostatní, neberte to jako puntičkářství a nebo hledání chyb, ale raději to napíšu takhle veřejně, i kdyby dotazy byly zcela hloupé a bez předmětné, aby bylo možnost se zapojit do diskuse, i kdybych měla být já jediná, kdo to nechápe, ale nechce se mi hrát na tichou poštu formou SZ
A pak tady druhý dotaz ke kartám AUTHENTIC AUTOGRAPH, kolik karet má vložený podpis? Předpokládala jsem, že půjde pouze o kartu pana Konopáska, ale jsou i jiná.
A třetí dotaz na Pavla, jak jsou prosím od sebe tedy rozlišeny karty FRAGMENTS OF THE CUP x/9 a x/1? Z fotky to nepoznávám, je to uvedeno třeba vzadu?
Pro ostatní, neberte to jako puntičkářství a nebo hledání chyb, ale raději to napíšu takhle veřejně, i kdyby dotazy byly zcela hloupé a bez předmětné, aby bylo možnost se zapojit do diskuse, i kdybych měla být já jediná, kdo to nechápe, ale nechce se mi hrát na tichou poštu formou SZ
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Legenda
vložené podpisy mají p.Vokoun který žije na Floridě, p.Danda který již bohužel zemřel, ale rok před smrtí nám napodepisoval aršíky.
článek o insertu Gold Club, který je na webu OFS by měl na vysvětlení stačit, redaktor webu to tam napsal dost podrobně
článek o insertu Gold Club, který je na webu OFS by měl na vysvětlení stačit, redaktor webu to tam napsal dost podrobně
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
máte pravdu, pozorně jsem přečetla ještě jednou
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Legenda
Vážení sběratelé, zákazníci, moc se omlouvám, ale nemůžu odepisovat všem najednou.
prosím tedy ty z Vás, kteří mají u mě objednané karty výměnou za redemption poukazy o strpení.
všechny resty začnu vyřizovat v pondělí
ještě jednou se omlouvám, díky moc Hrbek
prosím tedy ty z Vás, kteří mají u mě objednané karty výměnou za redemption poukazy o strpení.
všechny resty začnu vyřizovat v pondělí
ještě jednou se omlouvám, díky moc Hrbek
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Veteran fans hcs píše:vložené podpisy mají p.Vokoun který žije na Floridě, p.Danda který již bohužel zemřel, ale rok před smrtí nám napodepisoval aršíky.
Ne super že u hráčů jejichž hard podpis nelze získat, nebo je to složité se to řeší aršíkama. Hard je hard ale myž to jinak nejde lepší než sběratele o dané jméno ochudit.. Viz podpis pana Konopáska to je majstrštyk.
A třeba z osobní zkušenosti musilm říct že Tomáš Vokoun co se týče jeho floridské adresy je ve vracení fotek rychlejší než leckterý hokejista žijící v česku
Smiesku, já je nemám u sebe, je mi líto...
Pavel opět něco překvapivě neví, takže si dovolím odpovědět. Karta má ( samozřejmě kromě jiného limitu ) i rozdílnou přední ražbu. Ze scanů to moc patrné není, naživo je ten rozdíl vidět dobře.
Rádo se stalo.
Rádo se stalo.
Nebýt tebe Martine, tak tady zůstanou všechny otázky nezodpovězeny, díky:-).
Smiesku, já to rozbaloval večer a to, že jde o kartu 1/1, jsem nepoznal.
Smiesku, já to rozbaloval večer a to, že jde o kartu 1/1, jsem nepoznal.
- Cedric3003
- Zkušený
Ofs sú v poslednej dobe fakt krásne!
Zbieram karty Tomáša Tatara
ACC: https://lnk.sk/gcos
ACC: https://lnk.sk/gcos
Karty s razítkem 1st DAY OF ISSUE ze série ICEBOOK 2016
http://ofscards.com/drupal/cs/content/k ... ebook-2016Využily jsme nadprodukce hokejových karet z nové série ICEBOOK a v oficiální den vydání se budete moci zakoupit POUZE na burze hokejových karet speciální balíček obsahující náhodně vloženou kartu s razítkem "1st DAY OF ISSUE" dle níže uvedeného seznamu karet. Na něm najdete vybrané limitované karty ze setů - PIECE OF HISTORY, AUTHENTIC AUTOGRAPH, GOLD CLUB a ROYAL CLUB Signature.
Doporučená prodejní cena balíčku je stanovena na 195CZK.