2016-17 OFS Icebook
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2016/17 OFS Icebook
Ty woe, glove Pušbauera a pants Konopáska jo? To bych měl doma moc rád...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- hokejcards
- Hvězda
a kde je Martin Prusek - Team Bag ?
hokejcards píše:a kde je Martin Prusek - Team Bag ?
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Super dzouk
Jinak mam brouka v hlave svtemi memo
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
No podle checklistu tam bude mít Konopásek spíš nějaký tempery či co....Maurice Richard píše:pants Konopáska jo?
Spíš vůbec otázka, jestli je to s těmi limity a počtem karet vůbec finančně reálné.. Budou to ale krásné kousky. Liberec tam asi žádný nebude, tak mi postačí jakákoliv memo kartaDaveBrownsound píše:
Tak tohle si fakt nedovolím podle náhledů hodnotit, protože na těchto kartách bude celej produkt stát. Podle obrázků na mě design působí fakt hodně nepovedeně, respektive jednotlivy prvky mi k sobě vůbec neladí. Tvar výřezu i s tou okolní ražbou je takovej moderní, ale pozadí a hlavně jeho barevnej nádech je zase hodně retro, navíc se mi nelíbí ani ty půlelipsy po stranách. Je to samozřejmě hodně subjektivní věc, ale moje očekávání bylo asi vyšší. Každopádně jak říkám, naživo může karta vypadat úplně jinak a pevně věřím, že se teď prostě jen šeredně pletu co se týče checklistu a použitých memorabilií, tak to je naopak velká paráda, tady nejde co vytknout, za to obrovskej palec nahoru
PS.: narážku na Pruska moc nechápu, vážně Vám to přijde vtipny?
PS.: narážku na Pruska moc nechápu, vážně Vám to přijde vtipny?
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
33mc píše:No podle checklistu tam bude mít Konopásek spíš nějaký tempery či co....Maurice Richard píše:pants Konopáska jo?
....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
A četl jsi celé vlákno a znáš tedy všechny detaily a podrobnosti ?deiv14 píše: PS.: narážku na Pruska moc nechápu, vážně Vám to přijde vtipny?
Jo četl, kontext samozřejmě chápu, jen jsem myslel, že už se na toto téma napsalo dost a znovu to vytahovat hraničí spíš s trapností než s vtipem ale i to je subjektivní názor, takže v klidu, taky jsem si tu poznámku mohl odpustit
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- nsxhitman
- Hvězda
Do teď se mi všechny náhledy karet celkem líbily. Piece of History vypadají nic moc. Barevně to neladí, vypadá to moc tmavě. Samozřejmě karta může vypadat jinak "naživo". Zaráží mě i ten text u představení produktu. Je to český výrobek = ta čeština by mohla být aspoň na úrovni. Za tvar "kdyby jste" by mě hnali.
Jose Theodore, insertní série gólmanů
Nic proti kritice, ale tohle hledání chyb úplně všude (každé maličkosti) mi už přijde hodně ujeté.nsxhitman píše:Zaráží mě i ten text u představení produktu. Je to český výrobek = ta čeština by mohla být aspoň na úrovni. Za tvar "kdyby jste" by mě hnali.
Jinak design mě na první pohled tedy také nijak neuchvátil, ale hodnotit budu až ty karty uvidím. Každopádně jak už je tu napsané...jména a použité memorabilie jsou opravdu skvělé!
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka
- nsxhitman
- Hvězda
Kdyby to byla jenom maličkost. Celá ta první věta je totální blbost. Mě to praštilo do očí. Zase nebuďme negramotní.
Jose Theodore, insertní série gólmanů
- Bianconero
- Legenda
Ta věta je děsná, ale popojeďme a věřme, že na kartách to bude v pořádku, tam to bude nejpodstatnější.nsxhitman píše:Kdyby to byla jenom maličkost. Celá ta první věta je totální blbost. Mě to praštilo do očí. Zase nebuďme negramotní.
Jiná otázka do pléna, nebo daleko spíš na pana Hrbka, který za tím stojí. Jak vůbec vznikl název Icebook, co má představovat, na co odkazuje a jak má ve své podstatě charakterizovat sérii? Ptám se, protože jak je uvedeno v textu, cituji: "Tímto jsme zakončili představení jednodtlivých setů, které tvoří novou sérii karet Icebook," tedy už žádné další karty následovat nebudou, toto je vše.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Si zabilhokejcards píše:a kde je Martin Prusek - Team Bag ?
No ten design , je takovej jednoduchej , určitě se dalo udělat něco lepšího ale zase tak tragický to taky neni , mě se celkem líbí , ty paralelky budou teda odlišný jenom v tý barvě rámečku kolem memo , no a pak ten použitej kus , čim nižší limit , tim lepší kousek memorabílie jak je vidět na těch kartách Petra Břízy .
Ale zase jako vždy chybí tomu true 1 of 1 , nebo nějaký jedinečný karty , case hit , budou to zase ty stejný karty jenom v různejch verzích . To jediný tomu chybí jako vždy , ale jinak super .
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
mě ten vzhled karet memo připomíná hokejky z OFS Exclusive
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No tak tu máme takové České The Cup......naštěstí bez rookie
Nemám prakticky nic co bych tomu mohl zatím vytknout, protože z náhledů člověk nic moc nevyčte a karty budou na živo úplně o něčem jiném. Takže s kritikou/chválou počkám až to budu držet v ruce... Je to jednoduchý design, ale v jednoduchosti je mnohdy síla.
Jak se série bude jmenovat je taky jedno, třeba bude Icebook box ve tvaru knížky a ta bude mít barvu ledu... Pro mne je nejdůležitější checklist a ten je skvělý, a jestli se to jmenuje Icebook, nebo Rolbařova noční můra, mi je ukradený.
Teď už jenom cena a plnění.... Snad se pan Hrbek nenechá inspirovat zámořím a nebude z toho 1 case/1 box/1 card....
Nemám prakticky nic co bych tomu mohl zatím vytknout, protože z náhledů člověk nic moc nevyčte a karty budou na živo úplně o něčem jiném. Takže s kritikou/chválou počkám až to budu držet v ruce... Je to jednoduchý design, ale v jednoduchosti je mnohdy síla.
Jak se série bude jmenovat je taky jedno, třeba bude Icebook box ve tvaru knížky a ta bude mít barvu ledu... Pro mne je nejdůležitější checklist a ten je skvělý, a jestli se to jmenuje Icebook, nebo Rolbařova noční můra, mi je ukradený.
Teď už jenom cena a plnění.... Snad se pan Hrbek nenechá inspirovat zámořím a nebude z toho 1 case/1 box/1 card....
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Doplnění checklistu o kluby:
GOLD CLUB
ROYAL CLUB
FRAGMENTS OF THE CUP
AUTHENTIC AUTOGRAPH
PIECE OF HISTORY
Máte už svou chyběnku? Přidejte se
GOLD CLUB
ROYAL CLUB
FRAGMENTS OF THE CUP
AUTHENTIC AUTOGRAPH
PIECE OF HISTORY
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ať koukám, jak koukám, podobnost nevidim...smiesek píše:mě ten vzhled karet memo připomíná hokejky z OFS Exclusive
smiesek píše:Doplnění checklistu o kluby:
GOLD CLUB
ROYAL CLUB
FRAGMENTS OF THE CUP
AUTHENTIC AUTOGRAPH
PIECE OF HISTORY
jedna malá chybička se vloudila, na checklist Royal Club se vám omylem dostal brankář RC-33 Hübl Jaroslav (G)