2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od SugarRay »

Pavle já to zrovna chtěl napsat , Bianco ze sebe dělá odbroníka na hokej a všechno kolem něj ale očividně tuhle éru moc nezažil , nevim co má pořád proti tomu Pruskovi , on patří do tý generace co vyhrávala turnaje EuroHockeyTour , ve svý době patřil mezi nejlepší golmany v extralize , byl pokaždý v nominaci na MS atd. Všechno v době kdy jsme měli spoustu dobrejch golmanů .
No a že tam je zase spousta sparťanů , to je pořád stejný , pan Hrbek má prostě vazby a kontakt tady s tou sortou hráčů protože je pražák , ty hráče zná osobně , neni problém pro něj ty podpisy sehnat .
Ale jednim dechem dodávam že ty hráči patří mezi legendy , jenom jsou prostě zastoupený víc tyhle hráči z toho regionu pana Hrbka to se nedá nic dělat .
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Nádherné podpisovky ! Skvělá jména a hezky zpracované pozadí s modrou fixou. Jsem dost zvědavý na ty podpisy nežijících hráčů. Už jen vlastnit jednu takovou kartu by bylo super. Snad se mi povede sehnat :) Moc se těším až karty vyjdou :)

""Názory"" Bianconera :thumbdown: :thumbdown: :sick:

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

pavelbart píše:Bianco tvoje neucta vuci nekterym hracum je pro me nepochoitelna. Martin Prusek, at byl jaky byl, se prosadil do nhl. Coz je samo o sobe neuveritelne tezky. I kdyz tam diru do sveta neudelal, uplne tam nepohorel. Rici o nekom, jako je on, ze je pridrztaska, od nekoho kdo v hokeji a nejspis ani v nicem jinem, nedokazal ani zlomek toho co on, je asi vse vypovidajici. Respekt vuci takovym lidem by ti urcite slusel vic. Ja ho nepovazuju za nic extra v nasem hokeji. Ale v zivote bych o nem nenapsal nic takovyho.
Pokud dobře chápu smysl série, pak tam být nemá. Ve společnosti těch borců, kteří vyhrávali tituly v domácí lize, v ligách venku (Prusek nemá ani jeden) a brali tituly z MS (Prusek si jeden vyseděl na tribuně), tak tam zkrátka nemá co dělat. Ve srovnání s ostatními tam za podržtašku je. Hlavně si to zase nezapomeň vztáhnout osobně, jak obvykle děláš. Srovnávám hráče v checklistu, neřadím mezi ně sebe, Pavla Bartka, Tomáše Zatloukala nebo Ferdinanda Hrbka. Porovnám ty hokejisty.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Velice slušný checklist. Je sice pár jmen, které tam nejsou a které bych tam rád viděl, na druhou stranu je jasný že se musí vycházet z toho, co je momentálně k mání.
No a Bianco mi připadá, že chce, aby se zde diskutovalo více o jeho "názorech", než o samotné sérii...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Bianconero
Legenda
Legenda

Omerto, diskuse je o názorech, takže budu rád, když se bude diskutovat o mých názorech, když mi je lidé budou vytýkat a budeme si názory vyměňovat. Když jsou názory v opozici jedině dobře! Právě o tom ta diskuse má být, o názorech a ne o útocích na lidi, kteří ony názory produkují. Nebo snad tady nejsme na diskusním fóru? Chci do toho nic neříkajícího "líbí / nelíbí" vnést něco jiného.

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Tak to tady čtu a mám tedy taky důvod vyjádřit svůj názor... Přečetl jsem to asi čtyřikrát a nikde jsem nenašel, že by podmínkou pro zařazení do této série byl zisk titulu v některé ze soutěží, ať již u nás nebo jinde v Evropě, ani náznak takového záměru ze strany tvůrců. A vyčleňovat někoho, kdo do této společnosti svým hokejovým přínosem a úspěchy nepochybně patří, z tohoto důvodu je úplně stejně nemístné, jako kdybychom chtěli kritizovat zařazení těch, co se nikdy nedostali do NHL (samozřejmě těch, kteří k tomu po roce 89 vůbec mohli mít příležitost). Asi není problém o čemkoliv diskutovat, tak to tady má být, ale tohle je naprosto nemístné a vyloženě účelové navážení se do hráče, který toho opravdu dokázal dost. A to jeho obdivovatel, a vítkovického hokeje, vůbec, určitě nejsem...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tady shazuješ Martina Pruska a jiné hráče, co je to za diskuzi??:-). Osobně si to tady nejspíš bereš jen ty. ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Bianco, tak nám napiš svůj upravený checklist při zachování počtu karet a hlavně při REÁLNÝCH možnostech nechat hráče podepsat...
Podívej se na Upper Deck - taky namítáš, proč je v nějaké podpisové serii legend vedle Gretzkyho, Orra a dalších třeba takový, jak Ty říkáš "podržtaška" jako třeba ( a vůbec se nechci nikoho dotknout ) Rick Martin ?

Tak šup šup a trošku tu kritiku zkonstruktivni...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ono to je podle mě umění možnýho , už jenom tuhle sestavu hráčů dostat jako hard signed je super výkon , porovnávat hráče na základě toho jestli vyhrál titul , nebo MS je kreténsimus , protože spousta výbornejch plejerů nehrálo v týmech který ty tituly vyhrávaly ale to nic nemění na tom že patří mezi ty top hráče zlatý generace , nebo že se nedostaly do sestavy v době kdy byla konkurencev nároďáku fakt obrovská , ne jako teď .
Nebo hráči co se nedostaly do NHL , jako Richard Král , Žemlička for example , Prusek jak řikal Pavel tam díru do světa neudělal ale jsou to legendy extraligy pro ty co je zažily . A jejich podpis by byl pro mě parádní relekvie .
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

emxy píše:Tak to tady čtu a mám tedy taky důvod vyjádřit svůj názor... Přečetl jsem to asi čtyřikrát a nikde jsem nenašel, že by podmínkou pro zařazení do této série byl zisk titulu v některé ze soutěží, ať již u nás nebo jinde v Evropě, ani náznak takového záměru ze strany tvůrců. A vyčleňovat někoho, kdo do této společnosti svým hokejovým přínosem a úspěchy nepochybně patří, z tohoto důvodu je úplně stejně nemístné, jako kdybychom chtěli kritizovat zařazení těch, co se nikdy nedostali do NHL (samozřejmě těch, kteří k tomu po roce 89 vůbec mohli mít příležitost). Asi není problém o čemkoliv diskutovat, tak to tady má být, ale tohle je naprosto nemístné a vyloženě účelové navážení se do hráče, který toho opravdu dokázal dost. A to jeho obdivovatel, a vítkovického hokeje, vůbec, určitě nejsem...
Pak jsem to pochopil patrně špatně. Myslel jsem, že ta série je věnovaná vítězům. Moje chyba. :)
pavelbart píše:Tady shazuješ Martina Pruska a jiné hráče, co je to za diskuzi??:-). Osobně si to tady nejspíš bereš jen ty. ;)
Shazuji tady to, že nepatří do seznamu vítězů. Ale když jsem špatně pochopil význam série, jak reaguji výše na emxyho, pak je to moje chyba. :) Od začátku chápu význam celé série zle.

Martin Prusek pro mě nikdy nebyl vítěz a nebude. Je to velká osobnost, uznávám ho, ale "věčně druhý" není vítězem. A v té společnosti vítězů ho vnímám jako podržtašku, bezvýznamnou figurku. V rámci série vítězů, jak jsi si dosud celou sérii vykládal, si jeho konce pod vrcholem vykládám jako nedostačující. Pokud ale nejde o sérii vítězů, pak dobře. Máte pravdu, své opodstatnění tam má. :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Kluci, mně ale nešlo o ten checklist jako takový. Mně jde o to, že by měli mít fanoušci trochu respektu. Nemusí ho mít rád, ale proč ho shazovat?? Checklist je v našich podmínkách hlavně o tom, co píše 33mc, UD srovnání je nám tak trochu k ničemu, to je jiný svět... Mně se checklist líbí - ano, když si vezmu nějaký statistiky extraligy, asi taky najdu nějaký jména navíc, ale lidi, před 3 roky se Vám o takových kartách ani nezdálo, 90% lidí odtud by si extraligovou kartu do alba nedalo a dnes? 90% lidí ji tam nejspíš má...
Trochu respektu vůči panu Hrbkovi či samotným hráčům by tady neuškodilo... Kdyby tady napsal Dominik Hašek, že Prusek je pro něj přidržtaška, tak jo, ale to může říct on a pár jiných golmanů. Tak 3...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

To je ---- ten Bianco , prej série vítězů *lgh* , ne každej byl ve správnej čas na správnym místě ----- , sorry ale já fakt nevim jak už mu to vysvětlit .....
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

33mc píše:Bianco, tak nám napiš svůj upravený checklist při zachování počtu karet a hlavně při REÁLNÝCH možnostech nechat hráče podepsat...
Podívej se na Upper Deck - taky namítáš, proč je v nějaké podpisové serii legend vedle Gretzkyho, Orra a dalších třeba takový, jak Ty říkáš "podržtaška" jako třeba ( a vůbec se nechci nikoho dotknout ) Rick Martin ?

Tak šup šup a trošku tu kritiku zkonstruktivni...
Dobrá otázka! :thumbup: Předem se omlouvám za svou nevychovanost, že odpovídám otázkou. Co je to za sérii? Jaký je jejich charakter? Série legend? Série vítězů Canada Cupu? Nebo oč jde? Jak jsem uvedl v reakci výš. Vykládal jsem si celou sérii Icebook od začátku špatně, resp. její charakter.

Kdyby byla série k MS 1999, ať tam Martin Prusek je! Kdyby byla k zlatému českému hattricku, ať tam je! Ale takhle obecně, kde je třeba i Otakar Janecký, který nemá z mezinárodní reprezentační scény žádnou zlatou, ale je to mistr republiky a několikanásobný mistr finské ligy? Jsem rád, že tam Ota je, ale taky bych ho tam nezařadil, stejně jako Martina.

Důvod, proč říkám o Martinovi Pruskovi, že tam byl podržtaškou, čímž jsem chtěl říct bezvýznamnou figurkou, je, že si to vyseděl na tribuně. To je to samé jako zlatá bronzová medaile z Turína pro Salfického, resp. Haška. Bral jsem tu sérii asi až moc úzkoprse a chtěl tam vidět vítěze.
pavelbart píše:Kluci, mně ale nešlo o ten checklist jako takový. Mně jde o to, že by měli mít fanoušci trochu respektu. Nemusí ho mít rád, ale proč ho shazovat?? Checklist je v našich podmínkách hlavně o tom, co píše 33mc, UD srovnání je nám tak trochu k ničemu, to je jiný svět... Mně se checklist líbí - ano, když si vezmu nějaký statistiky extraligy, asi taky najdu nějaký jména navíc, ale lidi, před 3 roky se Vám o takových kartách ani nezdálo, 90% lidí odtud by si extraligovou kartu do alba nedalo a dnes? 90% lidí ji tam nejspíš má...
Trochu respektu vůči panu Hrbkovi či samotným hráčům by tady neuškodilo... Kdyby tady napsal Dominik Hašek, že Prusek je pro něj přidržtaška, tak jo, ale to může říct on a pár jiných golmanů. Tak 3...
Třetí brankář je pro mě svým způsobem podržtaška. Jo, mohl jsem to napsat klidně, že je tam pro mě zbytečný, bezvýznamný, ale napsal jsem to tak, jak jsem napsal. Nejde o shazování kvalit hráče, ale o jeho úlohu v tom týmu vítězů. Jsem úzkoprsý v to, že chci, aby se ten hráč zasloužil o vítězství na hřišti (ledě), opět můj nedostatek. :)

A Pavle, můžu prosím tě podat stížnost tobě, jako adminovi, na Šugara za toho kkta a imbecila? Díky.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Podpisovky parádní, první z představených karet, které se mi opravdu hodně líbí a moc se těším na představení memo karet. Zesnulé legendy jsou paper cuty?
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Bianco: Hele já úplně beru to tvoje hodnocení, to, že třeba končil tak nějak vždy pod vrcholem, byť odchytat, tuším dvě sezony v NHL jako slušná dvojka, byl bych na sebe asi dost hrdý. Beru i to, že tvůj názor je, že do této série nepatří, nepasuje ti tam. Spíš nechápu, a to mě zaráží, tu tvoji ohromnou potřebu ten komentář umocňovat označením tohoto hráče za podržtašku nebo bezvýznamnou figurku... Já jsem přesvědčený, že drtivá většina z nás tady je mnohem bezvýznamnější než zrovna Martin Prusek, koneckonců on si asi balíček kartiček s našimi xichty nekoupí, kdežto my s tím jeho ano. Čili asi nikdo nemá problém s tím, bavit se o tom, jestli tam tento hráč patří a tento ne, ale spíš se mi nelíbí ty hráče jakkoliv urážet.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Samozřejmě můžeš. Sugy, chápu tvé rozčilení, ale toho se zdrž. Díky.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Bianco tady na foru má skoro 4000 příspěvků ze kterých já vyčtu jenom to že je to arogatní zabedněnej idiot co se tváří jako odborník a nějakej přínos pro forum , kterej já jsem dosud pořád nepochopil .
Mě přijde jako ty lidi co v životě nasáhly na práci ale ví přesně všechno co a jak se má dělat , takovej pan Lorenc fóra , dam si do kolečka deset cihel , pane Lorenc uvezuto ? Ne ! dám dvě pryč , a teď ? Jo .
Takže až pan Hrbek bude něco dělat tak se tě zeptá , pane Bianco tenhle design můžu použít ta korunka nevadí to pane Bianco ?? pane Bianco můžu dát na podpisovku Pruska ?
Jo pan Bianco to je borec ten už tady takhle postavil deset baráků .
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

emxy píše:Bianco: Hele já úplně beru to tvoje hodnocení, to, že třeba končil tak nějak vždy pod vrcholem, byť odchytat, tuším dvě sezony v NHL jako slušná dvojka, byl bych na sebe asi dost hrdý. Beru i to, že tvůj názor je, že do této série nepatří, nepasuje ti tam. Spíš nechápu, a to mě zaráží, tu tvoji ohromnou potřebu ten komentář umocňovat označením tohoto hráče za podržtašku nebo bezvýznamnou figurku... Já jsem přesvědčený, že drtivá většina z nás tady je mnohem bezvýznamnější než zrovna Martin Prusek, koneckonců on si asi balíček kartiček s našimi xichty nekoupí, kdežto my s tím jeho ano. Čili asi nikdo nemá problém s tím, bavit se o tom, jestli tam tento hráč patří a tento ne, ale spíš se mi nelíbí ty hráče jakkoliv urážet.
Bavíme se tady o významu sběratelů, lidí, nebo významu příspěvku hráčů k titulům, medailím, za které mají v checklistu být? Podržtaška je pro mě hráč, který kdyby na šampionátu nebyl, tak se na výsledku nic nezměnilo. Specifičtěji to už asi napsat neumím.

Bianconero
Legenda
Legenda

SugarRay píše:Bianco tady na foru má skoro 4000 příspěvků ze kterých já vyčtu jenom to že je to arogatní zabedněnej idiot co se tváří jako odborník a nějakej přínos pro forum , kterej já jsem dosud pořád nepochopil .
Mě přijde jako ty lidi co v životě nasáhly na práci ale ví přesně všechno co a jak se má dělat , takovej pan Lorenc fóra , dam si do kolečka deset cihel , pane Lorenc uvezuto ? Ne ! dám dvě pryč , a teď ? Jo .
Takže až pan Hrbek bude něco dělat tak se tě zeptá , pane Bianco tenhle design můžu použít ta korunka nevadí to pane Bianco ?? pane Bianco můžu dát na podpisovku Pruska ?
Jo pan Bianco to je borec ten už tady takhle postavil deset baráků .
Sorry, Šugare, ale tohle je na BAN.

Já nejsem žádný odborník, jen mám svůj názor (stejně jako je mermomocí hlásáš ty v jiných topicích) A pan Hrbek se mě na nic ptát nemusí, může mě ignorovat, stejně jako to já dělám u většiny tvých příspěvků. Pochybuju, že se zde karty, resp. topicy s novými sérii zveřejňují jen proto, abychom si řekl líbí / nelíbí. Já se budu vždycky ptát "proč?". Kdyby mi o ty karty nešlo, tak to komentovat nebudu, stejně jako obvykle nekomentuju tebe.

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Bianco: Respektuju tvoje názory a vlastně jsem je do teď ani nijak negativně nekomentoval, jenom se mi zrovna teď a tady nelíbí, když, dle mého názoru, naprosto konkrétního hokejistu jednoduše urážíš. Stejně, jako ani tobě se zjevně nelíbí, když se někdo vyjádří urážlivě vůči tvé osobě...

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“