2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tie píše:Jasně, ale spousta lidí normálně kritizuje Leaf i UD, tak může napsat názor i o OFS, byť jej samozřejmě může poté změnit, až uvidí karty naživo. Nebo taky ne....
Přesně tak, jen ať se debatuje a proto v neděli ráno představení dalšího insertního setu :)

tak tak pane Zatloukal a Freddy naživo je naživo ;)

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Za vaši otevřenost a férovost vám tleskám, pane Hrbku. Pro vás klidně Tomáš, Tie nebo "novinářská mrdka" :D

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Tie píše:Za vaši otevřenost a férovost vám tleskám, pane Hrbku. Pro vás klidně Tomáš, Tie nebo "novinářská mrdka" :D
Dobře Tomáši, (Tie už asi patří k tomu minulému životu)
já mám novináře rád, vždycky mě pobavil nebožtík Zdenda Paul, když na tiskovkách
na otázku mluvčího, "ještě nějaké otázky pánové" odpovídal "Kdy bude raut" ;)
ještě k tomu modlářství, kdybych si mohl vybrat, vzhledem k mému vzhledu, jestli bych mohl být Budha ;)

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Já si za vykrádáním stojím. Z pozice "grafika-amatéra", nebo-li laického patlala v základních grafických programech, si taky stáhnu (koupím) obrázek z foto banky a udělám podobnou věc. Ale rozhodně bych se styděl to prezentovat jako oficiální návrh. Od grafika na úrovni si představuju něco víc, že si logo, pakliže má vybočovat z klasického trendu OFS, když jde o unikátní "high-end" sérii, vytvoří sám. Má jít o "high-end" sérii, o něco extra, něco speciálního, proč tedy kupovat něco z fotobanky? Proč si nevytvořit něco unikátního, extra, speciálního?

Jako vydavatel karet bych chtěl mít svůj další produkt lepší než ten předešlý. A to o tomto, co se týče grafiky, platit nebude. Jo, karty mohou být sebelesklejší, na sebelepším papíře, třeba i s různými metodami provedení, ale už to nezmění ty základní prvky, které jsou duchem karty. Ale co, třeba po tomto odlehčujícím intermezzu přijde od pana Hrbka zase nějaká pecka. Věřím, že pro příště sežene ještě někoho lepšího, kdo to rozbalí a nebude zpátečnický. Doufám jen, že extraligové karty pro novou sezónu budou na podobné úrovni jako ty loňské, docela se na ně těším, tak snad nezklamou. :thumbup:

Smiesek: To logo z tuzemáku je fajn, nijak sérii Crown Royle nepřipomíná, protože to logo je dost patrně odlišné. A dál tuzemák opustím, protože mu už dlouho nemůžu přijít na chuť. :D
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tolik starostí kvůli malinké věci, které si malokdo všimnul ... těšme se raději na samotné karty...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Bianconero: nešlo mi tak o logo, jako o název Royal ;)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

smiesek píše:Bianconero: nešlo mi tak o logo, jako o název Royal ;)
Název Royal mi evokuje v první řadě baseballový klub Kansas City Royals. Navíc Royal sama o sobě ve mně příhodně vyvolává podnět k odstínu královské modré barvy. Každý v tom vidí něco, je to o hloubce asociací. Ale kdybych si založil baseballový klub a využil slova Royal v názvu, tak mě poženou vidlema napřed. ;) Stejně jako se lidem nelíbí, že by se tým Las Vegas měl jmenovat NightHawks. :)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Tie píše:Za vaši otevřenost a férovost vám tleskám, pane Hrbku. Pro vás klidně Tomáš, Tie nebo "novinářská mrdka" :D
Jo aještě tomáši děkuji za práci na šelmách, ale to bude jinej hrníček kaše ;)

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

To není zač, víte, že se můžete kdykoliv obrátit zase a mě bude potěšením. Hádám, že dobře víte o vzájemném respektu :)

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Přijde mi celá ta vaše diskuze docela zbytečná a vyhrocená. Dokud se neozval Martin, tak mi vůbec nenapadlo uvažovat o Korunkách...do určitý míry i proto, že karty NHL nepatří tolik do mojí priority (Pepis ani Kočí na nich nejsou). A i po porovnání tam rozdíly, ale zároveň i podobnosti jsou, ale to jde asi těžko ovlivnit. Navíc pan Hrbek opakovaně přiznal určitou inspiraci kartami (v globálním vzhledu karet). Dneska, s byť jen základním povědomím o kartách, těžko určitou inspiraci potlačíš...
Stejně tak bych neřešil anglický názvy...na tohle téma už toho bylo taky napsáno dost a dost. Navíc s určitým potenciálem mezinárodního prodeje (Pavel nebo např. 33mc by zájem o karty zpoza hranic myslím mohli potvrdit) je to myslím líp obchodovatelnej artikl. Navíc stejně jsme všichni na angličtinu zvyklí, tak v tom problém nevidím
Počkejme jednak, co dalšího v sérii bude a pak taky jak ty karty budou vypadat naživo.

Konkrétní dotaz - hráči budou v dresech repre nebo klubů?
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Maurice Richard píše:Tolik starostí kvůli malinké věci, které si malokdo všimnul ... těšme se raději na samotné karty...
Přesně tak!!! :thumbup:
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Nechápu, proč tady většině lidí vadí sebemenší náznak pořádné diskuze. Vždyť jsme na diskuzním fóru! Mně to teda vyhrocené vůbec nepřišlo a myslím, že konkrétně pro pan Hrbka má toto mnohem větší vypovídající hodnotu než zmíněné plácání po zádech, ostatně, sám několikrát zmínil, že je rád za každou kritiku, pokud je podaná rozumnou formou...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Deive, není to o diskuzi, je to o její formě. Věcná diskuze, stejně jako hodnocení, ať už pozitivní či negativní, je naprosto v pořádku...ale číst o tom, kdo je větší či menší uctívač a kdesi cosi, to mně upřímně řečeno vážně neba... *cl*
NABÍDKA POPTÁVKA

Bianconero
Legenda
Legenda

worlikk píše:Deive, není to o diskuzi, je to o její formě. Věcná diskuze, stejně jako hodnocení, ať už pozitivní či negativní, je naprosto v pořádku...ale číst o tom, kdo je větší či menší uctívač a kdesi cosi, to mně upřímně řečeno vážně neba... *cl*
Má forma co se týče kritiky karet byla naprosto v pořádku. Pokud se ti nelíbí, přejdi automaticky můj komentář a neřeš ho. A ty bezmezné uctívačství hocha vojty je fakt. Pokud to ostatní nevnímáte, pak v pořádku.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

V pořádku?? Ok. Může tedy pan Hrbek napsat co za ponaučení si odnesl z příspěvku: " A jak se spí grafikovi, který vykradl Crowny"? Dost by mě zajímalo, zda mu pořídil novou postel, nebo to spravil jen polštář. Tato forma kritiky je naprosto o ničem.
Jinak ke kartám, zatím tu jsou 2 druhy setů, takže na nějaké extra hodnocení ještě brzo, ale chybí mi náhledy reverzů karet.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Bianconero
Legenda
Legenda

Luky, to se opravdu budeš snižovat na úroveň vojty? To by mě v životě nenapadlo. S panem Hrbkem diskutujeme po PM, je to věcnější a moudřejší, než to řešit veřejně, kde to spousta lidí neunáší. Má úcta, pánové. :wave:

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Bianconero píše: A ty bezmezné uctívačství hocha vojty je fakt. Pokud to ostatní nevnímáte, pak v pořádku.
Mluvíš nesmysly. Odpověz mi na otázku, kterou jsem ti pokládal. Podle čeho soudíš, že jsem bezmezný uctívač? Vyjadřoval jsem se ti k tomu. Jsem fanoušek a sběratel OFS. Dokážu objektivně zkritizovat OFS. Ale až mi dají možnost. Jsem spokojený a dávám to najevo. O tobě taky můžu říct, že jsi bezmezný uctívač Kanady protože jí fandíš a obhajuješ. Taky se ti to nebude líbit a budeš se bránit...
A vyprošuji si oslovení hochu a podobné. Diskutuji se s tebou jako rovným, proto věřím, že ty nemáš potřebu takto argumentovat, že jsem mladší. To by bylo dost trapné a ubohé. To jak tu na fóru vystupuji je do jisté míry moje radost ze sběratelství a relax. V reálu je to úplně jiné ale to ty vědět nemůžeš :) Nemám problém někdy pokecat na burze.

A vůbec, poďme se spíše těšit na samotné karty než tady řešit tyhle h*vna. :)

Bianconero
Legenda
Legenda

vojta píše:
Proč? Protože se ti všechno z dílny českých výrobců líbí, což není normální v tom smyslu, že se spousta karet tluče. V tom to vězí. A pokud se ti vše líbí a nemáš de facto s čím ze svého pohledu vyrukovat objektivně kriticky, pak tvůj pohled není dostatečně objektivní a nemůže být přirozeně kritický. Proto zmínka o tvém bezmezné uctívání.

Já jsem bezmecný uctívač Kanady a vůbec se za to nestydím, ba naopak. Ale i přesto jsem na ni kritiky použil taky už dost. :)

Dobře, pojďme se bavit o kartách a předně o designu té karty. Nechme stranou korunku, ať nedráždím hada bosou nohou. Vezměme samotný návrh karty. Co se ti na ní líbí? Proč ti přijde v pořádku, že ta karta je v podstatě jedním ze starších návrhů z Legend CS (tu podobnost vidět musíš, to je neoddiskutovatelný fakt, který nemáš šanci jakkoliv shodit, což mi potvrdil i sám pan Hrbek)? Zeptám se tě zcela bez obalu. Je správně, aby se výrobce karet vracel k něčemu, s čím měl ve své době velký úspěch, přestože už je to překonané, dokonce jím samotným? Napíšu ti to, co panu Hrbkovi, takovou příměru, jen řečnická otázka. Vrátil by ses k ve své době velice dobrému a úspěšnému Windows 98 (pardon, jablíčkáři :D), když dnešní operační systémy Windows jsou už úplně někde jinde? Grafik tady za mě neodvedl dobrou práci. A "lepší něco než nic" je špatně. Nerad bych, aby české karty dopadly stejně jako ITG. Krásný kus historie v podobě memorabilie špatný design karty nezachrání.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Přejděme ke kartám...Royal Club vypadá jako takřka jako světlá verze Jackpot karet z OFS Exclusive
NABÍDKA POPTÁVKA

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Jo aha. Já nějak nepochopil podstatu fóra, že pro póvl jako jsem já se veřejně hodí nějaká pitomost a moudře a věcně diskutují jen vyvolení přes PM. A to jestli se k úrovni Vojty snižuji, nebo k ní stoupám nech prosím na nás. Každopádně děkuji za osvětu, zařídím se dle toho.
Pro příšě tedy název produktu změnit na Ledové královsví, název setu na Komnata králů a místo koruny použít jablko, ale pozor ne nakousnuté.

To Worlik: přesně, to mě taky napadlo, ale nevěděl jsem z jakého produktu to bylo.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“