2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tomino69 píše:další info o nové sérii :thumbup:

http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... royal-club

Škoda jen Milana Nového za Jihlavu, jinak to vypadá moc pěkně :clap:
Proč škoda, tam to všechno začínalo, tam se ty branky začaly sypat ;)

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Dobře, osobně ho mám spíše spojeného s Kladnem proto by se mi tam líbil více :)

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

Veteran fans hcs píše:
Tomino69 píše:další info o nové sérii :thumbup:

http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... royal-club

Škoda jen Milana Nového za Jihlavu, jinak to vypadá moc pěkně :clap:
Proč škoda, tam to všechno začínalo, tam se ty branky začaly sypat ;)
tak tak :thumbup:

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

A jak se spí grafikovi, který vykradl crowny? Jako pardon, ale tohle je fraška.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

jaký crowny? mohl by jste ukázat co myslíte?

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Veteran fans hcs píše:jaký crowny? mohl by jste ukázat co myslíte?
urco mysli to LOGO ty Korunky
Patrik Eliáš - 1 275ks

Bianconero
Legenda
Legenda

Veteran fans hcs píše:jaký crowny? mohl by jste ukázat co myslíte?
Nemístnost otázky a dělání hloupého pominu.

Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

korunka je z data banky, původně jsem myslel že jde o grafiku, ale ano máme hodně podobnou korunku.
určitě to nebyl úmysl

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Bianco, opravdu je to pro tebe takový problém ??????
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Maurice Richard píše:Bianco, opravdu je to pro tebe takový problém ??????
Ano, je. Že grafik vykrádá návrhem sám sebe (stačí se ohlédnout do předešlých sérií pana Hrbka viz povedená série na pošest mistrů světa z roku 1972) neřeším, to je celkem přirozené, když docházejí nápady, sám to znám z jiných odvětví, člověk se rád upíná k tomu, s čím měl úspěch. V pořádku. Ale aby se využilo jako logo takřka totožné logo, až na miniaturní rozdíly, jedné z nejvíce kultovních značek, která je tu mezi sběrateli považována za TOP produkt napříč lety, pak to je problém dost zásadní. Jednou věcí je kopírovat způsob provedení, některé prvky, fonty, dejme tomu, ale logo? To už je opravdu přes čáru.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Kdyby to zde Bianco nevyzdvihl, ani bych si toho nevšiml. Nevidím v tom žádný vykrádání, ta korunka je jiná a vůbec mě nenapadá ji spojovat s Crownama....navíc když tahle je (dle mého názoru) ještě hezčí :)

No a k samotné sérii.... fanouškem "domácích" karet jsem nikdy moc nebyl, ale tento výběr toho NEJ co brázdilo naše kluziště se mi velice zamlouvá a asi si i nějaký boxík pořídím.

Co se týká 1/1 paralelek, tak jenom dobře. Aspoň o to v poště bude zájem, jako o Prime a podobné, a lidé co je seženou budou stejně tak oslavováni a vyzdvihováni do nebes, že se jim podařilo získat jedinečný kousek do sbírky.... ;)
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Ta korunka mi osobně nevadí. Jasně, je hodně podobná Crown Royale, ale je to značka karet vs znak insertní série, horší by bylo, kdyby se tento produkt jmenoval přímo Crown místo Icebook a korunka by byla ve znaku, tam by mi to asi vadilo, ale takhle ne. Není to originální, na druhou stranu si to logo automaticky každej spojí s kartama a působí to dobře. Navíc si ani nedokážu moc představit nějaké alternativy, snad jen něco podobného jako mají Švédi ve znaku, ale tam by se zase mohl někdo ozvat, že mu to vadí :D myslím, že takhle je to fajn....co mě zatím nazaujalo, je celkový design karet, tak uvidíme dál, věřím, že si je nakonec oblíbím :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Pokud je korunka z data banky tak co je za problém? ... Možná má Bianconero nějaký mindrák, že má potřebu takhle shazovat povedený projekt. Jako sorry, ale přes čáru mi přijde neustálé shazování a hledání chyb u nových ofs projektů. Furt je to 1000000 x lepší, než co tu bylo na české scéně ještě před třemi lety... Pan Hrbek navíc otevřeně přiznal inspiraci od zahraničních produktů. Za mě to je jedině :thumbup: . Ty karty mají svoji krásu, kvalitu i hodnotu.

PS.: Ještě jsi zapomněl anglické názvy ...

Bianconero
Legenda
Legenda

vojto, podávám v této věci věcné komentáře a problém s korunkou je do očí bijící. Ať si sáhne každý do svědomí, není můj problém, ale při prvním pohledu po otevření odkazu jsem si pomyslel "ta korunka je jak z Crown Royale, navíc ten název Crown, to snad není možné, to si ten grafik už dělá snad legraci, ne?". Bezmezní uctívači OFS jako ty mě absolutně netankují. Jde mi o to, že tohle není žádný posun kupředu. A radovat se z toho, že něco je? Jako pardon, ale tohle sebeuspokojování opravdu podporovat nebudu, je to jen konejšení se a to nikdy k ničemu dobrému nevede. Když člověk vidí v průběhu měsíců a let práci z dílny pana Hrbka a posun kupředu, který kvituju, sám mám některé karty doma, a pak se přijde s tímto? To opravdu chválit nehodlám. Kromě toho, že "konečně" vyjdou zase jednou karty legendám a je tam fajn checklist je moc hezký, ale to je tak všechno.

Posun kupředu zde nevidím, ba naopak daleko spíš krok zpět. Návrh karty velice podobný sérii z Legend CS a ta korunka skutečně přes čáru je. Proč se vůbec bere logo z data banky? To je další věc, co mi hlava nebere. Proč grafik nepřijde s něčím novým, byť inspirujícím se jinde? To můžu rovnou převrátit zrcadlově logo Upper Decku, napsat namísto "Upper Deck" třeba "Czech Deck" a bude to nemlich to samé. Inspiraci od zahraničních produktů panu Hrbkovi neberu, jak jsem napsal "Jednou věcí je kopírovat způsob provedení, některé prvky, fonty, dejme tomu, ale logo?"

A uštěpačné poznámky si nech na koledu nebo pro své vrstevníky, díky. Nemůžu za to, že nejsem na stejné vlně jako ty, abych chválil absolutně všechno, co vyleze ven, jen abych si dělal dobrou půdu pod nohama. Věcná kritika je lepší, než jakékoliv podlézání. :wave:

Chápu pokus o nějakou "high-end" sérii, ale tohle je například oproti loňským OFS S1 a S2, z kterých mám doma takřka od každého druhu alespoň jednu kartu (aby sis, vojto, třeba neotevíral ústa, že kritizuju, když ty karty nekupuju, což není pravda), krok o pár schodů dolů.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Upřímně, ta korunka je mi jedno, co mi ale přijde naprosto bizarní je Vojtova věta o tom, že je přes čáru nějaké kritizování.

Napadat někoho za odlišný názor, ba mu říkat, že jej neměl vůbec psát, je totalitní, kádrovací praktika. Moji rodiče a prarodiče žili v takovém systému, kde se muselo mlčet. Teď ale máme svobodu a k ní patří svoboda slova. I kritiky. Názorová opozice je v pořádku.

A mimochodem, nekonečné plácání po zádech nikdy nikoho nikam neposunulo. Ten projekt má rezervy, od samotného názvu přes checklist po design karet, ale pro mnohé se z OFS pod vedením pana Hrbka stalo modlářství. Škoda.

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

ja tady nechci delat chytraka...OFS nesbiram a asi nikdy sbirat nebudu ..extraliga me netankuje....

(debata je zatim v mezich :D ) ale trosku bych to mirnil v tom ze uz se kritizuje design a vzhled karet..este to nevylezlo a uz mame jasno....treba ty karty budou paradni leskly...na pravej pohled muzou bejt good....ja treba kdyz vidim navrhy od Upper decku ( viz zrovna novy ULTIMATE) tak to vypada nic moc..ale dneska vysli v galerii na FB prvni fotky a ty karty sou luxusni.....

treba se tyhle taky povedou ..
Patrik Eliáš - 1 275ks

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Jasně, ale spousta lidí normálně kritizuje Leaf i UD, tak může napsat názor i o OFS, byť jej samozřejmě může poté změnit, až uvidí karty naživo. Nebo taky ne....

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

vo tom zadnaaaa...proto to tady taky doufam je ...ono kdyz opravdu budou vsichni psat ze se jim to libi...a asi se jim to teda vsem libi....tak se to nikdy dal posouvat nebude....

me treba trochu mrzi ze se to kopiruje s tima svetovejma kartama...anglicky nazvy a tak....sme cesi ..a cesky karty by meli bejt cesky karty....

treba u ty extraligy si nekdo ze sveta neco poridi...

ale tyhle legendy...ja si myslim ze treba zrovna naky svedove,finove..natoz amici si takovy karty neporidi...ze cesky legendy je asi ani nezajimaj...tak se ty karty mohli jmenovat nak hezky cesky, originalne ....ze je to vlastne pro tu nasi ceskou komunitu ...a taky bysme mohli mit fakt neco svyho..kdyz uz to vyrabi cech
Patrik Eliáš - 1 275ks

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

trošku na odlehčení atmosféry, když jsem to dneska viděla v letáku, hned jsem si tu na vás všechny vzpomněla, inspirace nemusí být vždy ze zámoří :D
Obrázek
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Tak abych se vyjádřil ke věcem které jsou na mě mířené. Nijak jsem na Bianconera neútočil ani mu nic nezakazoval, takže to není pravda co tu tvrdíš, Tie. Vyjádřil jsem se proto, protože s ním nesouhlasím, protože mi přišla absurdní a přes čáru kritika kvůli podobné korunce z data banky. :D Prostě mi přišlo komické takhle řešit podobnost korunky a nazývat to vykrádaním. Za tím si stojím.

Já že jsem "bezmezný uctívač OFS a podlézám" ? *lgh* To jsi mě pobavil Bianco. Dle čeho to soudíš? Že si kupuji produkty OFS? Že sbírám karty OFS? Že fandím práci pana Hrbka? Že komentuji, co se mi líbí? Nemám potřebu podlézat nikomu a produkty OFS se mi zatím líbí. Kritický být dokážu, ale až k tomu bude důvod. :)

Tohle téma už tady rozebírat nebudu. Klidně můžeme dát v sz. Sem tahle debata nepatří.

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“