DaveBrownsound píše:za Jardu,
![]()
za odvahu
Omerta píše: .....
Na druhou stranu jsem tento box osobně otevíral poprvé a mám pocit, že asi (bohužel pro stav mého konta) ne naposledy![]()
.....
Kéž bykalderon píše:za McDavida si koupíš celý Václavský náměstí
emxy píše:No Omerto celkově vzato, řek bych, že ses tu postaral o poměrně velkej poprask, mně například tvůj break šrotuje v hlavě od včerejšího večera pořád... Do tý doby jsem si říkal, že něco takovýho nikdy otvírat nebudu, takovejch peněz... A teď už mi to uplně nereálný nepřipadá...moje pani ti za tenhle příklad jednoho dne v duchu poděkuje
emxy píše:No Omerto celkově vzato, řek bych, že ses tu postaral o poměrně velkej poprask, mně například tvůj break šrotuje v hlavě od včerejšího večera pořád... Do tý doby jsem si říkal, že něco takovýho nikdy otvírat nebudu, takovejch peněz... A teď už mi to uplně nereálný nepřipadá...moje pani ti za tenhle příklad jednoho dne v duchu poděkuje
To nehrozí... Pár z nás se zjančí, otevře boxíky, nikomu nezaCUPe a euforie bude ta tam... A ty si budeš moct oddechnoutOmerta píše:Pokud se vás ještě pár přidá, tak to tu Pavel bude muset přejmenovat celý na "The Cup forum"![]()
softbalistka píše:To nehrozí... Pár z nás se zjančí, otevře boxíky, nikomu nezaCUPe a euforie bude ta tam... A ty si budeš moct oddechnoutOmerta píše:Pokud se vás ještě pár přidá, tak to tu Pavel bude muset přejmenovat celý na "The Cup forum"![]()
![]()
No to sice jo,ale já osobně si troufnu max. na jedny. Vždyť stojí víc jak je můj měsíční příjemOmerta píše:softbalistka píše:To nehrozí... Pár z nás se zjančí, otevře boxíky, nikomu nezaCUPe a euforie bude ta tam... A ty si budeš moct oddechnoutOmerta píše:Pokud se vás ještě pár přidá, tak to tu Pavel bude muset přejmenovat celý na "The Cup forum"![]()
U tohodle produktu ale pořád bude takový to "co kdyby"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host