2011/12 OFS Plus
-
- Legenda
Re: 2011/12 OFS Plus
Jen růžová to může být.....tydydada tyty 

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Panu Hrbkovi se nový podpisovky zamlouvaj to je očividný
Trochu jako pěst na oko ale papír snese všechno ne ?

-
- Legenda
Vsadili na jednoduchost,když se ten hráč inteligentě podepíše tak ten kontrast s jednoduchým návrhem bude působit dobřeSugarRay píše:Panu Hrbkovi se nový podpisovky zamlouvaj to je očividný![]()
Jsem zvědav na zbytek, ta podpisovka se mi zdá docela v pohodě.
Nejsou nejhorsi.. To zase bude podpisovka s limitem, bez limitu, bez podpisu a ja nevim kdesi cosi. Mam tam Rucu, takze jsem ne/spokojen. Jen za lonsky rok mam (z dvou vydanych podpisovek) celkem 4 karty (kazda jina
)

Taky souhlasím s tím, že nevypadá nejhůř, uvidíme co další, abychme nechváli dne před večerem ...
Jenomže to je ten základní problém podpisovek. Omezení místa pro hráčův podpis. Proč už neudělají taky někdy kartu na který dají hráči trochu víc prostoru? Už by za ty tři roky nebo jak dlouho podpisovky dělají mohli vidět jak hráči buď vymezený prostor nerespektují, podpisy nehezky deformují nebo dokonce zkracují. Graficky ta karta třeba není úplně nejhorší, ale po podepsání bude zase 80% hráčů mít jíný podpis než jaký mají běžně. A já chci normální podpis a ne jenom nějakou parafu.Veteran fans hcs píše:Vsadili na jednoduchost,když se ten hráč inteligentě podepíše tak ten kontrast s jednoduchým návrhem bude působit dobře

-
- Legenda
V tomhle případě už pomůže jen to že nebudou po hráčích chtít 200 podpisů od každého nebo když podepsané karty ještě proberou a méně vydařené podpisy vyřadí.DzEjDy píše:Jenomže to je ten základní problém podpisovek. Omezení místa pro hráčův podpis. Proč už neudělají taky někdy kartu na který dají hráči trochu víc prostoru? Už by za ty tři roky nebo jak dlouho podpisovky dělají mohli vidět jak hráči buď vymezený prostor nerespektují, podpisy nehezky deformují nebo dokonce zkracují. Graficky ta karta třeba není úplně nejhorší, ale po podepsání bude zase 80% hráčů mít jíný podpis než jaký mají běžně. A já chci normální podpis a ne jenom nějakou parafu.Veteran fans hcs píše:Vsadili na jednoduchost,když se ten hráč inteligentě podepíše tak ten kontrast s jednoduchým návrhem bude působit dobře
potom logicky přijde na řadu smysluplné číslování.
ovšem loni na tom svém webu tvrdili že na to "nemaj mašinu"
a v neposlední řadě musí zvednout p***l a u těch podpisů asistovat
Je mi ale stále záhadou, kde chtějí vrazit tu "limitaci", nebo to číslo tedy ... že by zase přes podpis?

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Pravda je ta, že tu osobní "asistenci" by to jednoznačně chtělo. Na druhou stranu, budu se opakovat, když už dám mega za licenci, tak bych měl mít ošetřena určitá práva. A mezi ně by mělo patřit i to, že vybraní hráči podepíšou určitý počet karet. A osobně 200 podpisů nepovažuju za nadlidský výkon (osobně vyzkoušeno), zvlášť když se jedná o jedinou sérii pro jedinou firmu. Jenomže to by si ty naše hvězdy musely uvědomit, že všechny tyhle "otravné činnosti" pro fanoušky jsou součástí jejich práce a jejich "skromných" platů, kteté dostávají. A fanoušek je přece až na .......... ani nevím kterým místě. Ale to je marný a je mi jasný, že se to nezmění ...
... a řešit způsob ražení limitace v dnešní době, kdy si i člověk sám může nechat karty na profi úrovni vytisknout, to už je úplně z lesa ...
... a řešit způsob ražení limitace v dnešní době, kdy si i člověk sám může nechat karty na profi úrovni vytisknout, to už je úplně z lesa ...

Tak s tema podpisema je to tezke. Myslim, ze to je o danem hraci a ne o poctu karet, co podepisuje. Na retro national a team emblem jsou limity minimalni a stejne se kazdy podepisoval jinde. Na cupkach, limited logos je taky mene mista na podpis a nepamatuji se, ze by se nekdo podepsal jinde nez ma... To je, jak cca osm let zpet si chtel jeden na A4 podepsat vsechny hrace Vitkovic, uz mel temer vsechny, pak prisel Irgl a podepsal se pres pulku papiru
...

Tak mě ty podpisovky taky nepřijdou špatný, na druhou stranu ale zase nic moc nového, je to dost podobný....
A jestli base budou špatný, tak...
A jestli base budou špatný, tak...

S tím počítám že budou špatnýJames píše: A jestli base budou špatný, tak...

Mně se ty podpisovky líbí. Ahodnotím i pružné zařazení Aleše Kotalíka do check listu. 

Sháním:
Patrick Kane, Jonathan Toews
BTP 10-11 Deep in the crease
UD Fleer 06-07 Netminders
(Update:03/2013)
Patrick Kane, Jonathan Toews
BTP 10-11 Deep in the crease
UD Fleer 06-07 Netminders
(Update:03/2013)
No já jsem také zvědav co se ze signaturema zase stane
V OFS 09/10 se nepodepsal Hašek, v OFS 10/11 Petr Sýkora a v premiumkách Treille 

Tááááák už to konečně ukázali. Nové řadovky + inserty
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=157
co na to říkáte? Podle mě dobrý ale ty legendy to je jen změna barvy
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=157
co na to říkáte? Podle mě dobrý ale ty legendy to je jen změna barvy

Legendy jsou super, je to sice jen jakoby změna barvy, ale povedlo se. Takhle by to mělo vypadat!
A trenéři jsou taky super, škoda, že takhle nevypadají řadovky.
Ale když to shrnu celkově tak je to bída, v podstatě vůbec žádné inserty kromě legend. Ten zbytek bych insertama ani nenazýval.
Ale když to shrnu celkově tak je to bída, v podstatě vůbec žádné inserty kromě legend. Ten zbytek bych insertama ani nenazýval.
- Gustavsson50
- Hvězda
Tak to čumím jak blázen
hodně dobrý nevím tada jak to bude v realu.Jednoznačně krok dopředu,jen tak dál.

Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
vzhled u trenérů a rozhodčích je suprovej, nechápu proč stejně neudělali i řadovky, to by bylo 100x lepší než vykradený collectors choice, ale budiš .. jen se děsím těch rozhodčích.. jen 6 karet, mám strach, aby se často neopakovaly ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
Na legendách se jako podklad objevil motiv pergamen - že bych to už někde nedávno viděl?Molda píše:Legendy jsou super, je to sice jen jakoby změna barvy, ale povedlo se. Takhle by to mělo vypadat!
omlouvám se, ale proč OFS nezaměstná nějakého alespoň průměrného grafika?