Skener momentálně nemám doma, takže jsem to pojal trošičku odlišně tu prezentaci. Snad se bude i tak výsledek líbit.
Jako vždy rozbalujeme s mojí drahou polovičkou v naší oblíbené hospůdce. Ostravská klika to zná, už jsme zde pořádali i hromadnou rozbalovačku

Představení produktu:

Na úvod je třeba říct, že tyhlety boxy mají celkem malé základní sety (150). Ale co si člověk naprosto užije, je množství insertů. Sem tam vykoukne i Jersey. Ale pro mně jako zarytého odpůrce nynějšího prosazování ROOKIE karet za nesmyslné ceny je naprosto nejlepší plnění dnes už legendami. Každý tým má na řadovkách zastoupení 3 - 5 hráčů a vždy se jedná o parádní jména. Na box vytáhnete taky cca 5 nováčků /950 a tak by to mělo být.
Začali jsme ročníkem 03-04
Stevens a Lemieux jsou řadovky. Gólmani zleva Hnilička, Prusek, Vokoun ... na setu Pacific Complete - taktéž řadovky.

Dále inserty Calder contenders a Rasing the cup. Taky Blue paralel /150 (1 na box)

Moc hezké inserty Chasing the cup. Napravo řadovka Jardy. Uprostřed Red paralel /99 Jose Theodore. (1 na box). Minule jsem byl šťastnější když jsem tahal Hniličku.

No v posledním balíčku byla karta na jedničku. Absolutní radost a dost velké překvápko. Pro mně jednoznačně vítěz a ještě k tomu sbírkovej Jarda

.
.
.
.
.
.
Než vlítnem na box číslo 2, tak oddychovka v podobě několika balíčků z dob nejlepších 93-94, 94-95 PREMIER HOCKEY.
Hašan a Jarda měli vyloženě svůj den.
Zde již asi zapůsobilo pivo a nezdařilo se zaostřit

Na závěr jsme zvolili ročník 02-03. Tento jsem ještě nerozbaloval, takže zvědavost byla velká. Hladina alkoholu tak akorát

Vlevo Roenick na řadovce, taktéž Jarda uprostřed. Jersey byly 3 přesně dle popisu plnění. Zleva Spezza, Hossa, Thornton.

Inserty Chasing the cup.

Dále moc krásné inserty Rasing the cup.

Pěkně se sešly i karty se zlatým nádechem. Inserty Calder contenders a Gold paralel /325.

No přátelé a to byl pěkný rozbalovací večer v pátek po práci. Zde přidám ještě jednu fotku, kterou jsem si nemohl odpustit, jelikož sbírkovej Jarda, který je vytažen při breaku má pro mně neocenitelnou hodnotu, tak tady byli za jeden večer hned 4 kluci ušatí

Hodnocení je na každém z Vás. Já jsem si to užil. Výsledek byl lepší než jsem čekal. Oba sety už jsou pěkně roztřízeny a založeny do sbírky. Ročník 03-04 jsem otvíral již podruhé, takže řadovek a sem tam i nějaký insert mám dost na výměnu. Klidně zkuste SZ, ale neručím za odpovědnou odezvu. Za pár týdnů opouštím ČR asi na rok, takže přípravy jsou v plném proudu. A času jako vždycky málo.
Pro zarputilé vyznavače skenování/focení miliardy řadovek:
Příští týden bude fotoreportáž i pro Vás. Nostalgické PRO-SET 90-91. Tak se těšte přátelé.
A jejda. Člověk sotva rozbalí pár kartiček a už po něm chcou, aby platil za to že měl žízeň