2016-17 Upper Deck Series One

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2016-17 Upper Deck Series One

Příspěvek od Chrostik »

2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey helps usher in the year for many NHL collectors with the flagship release from UD. While the set contains plenty of options, collectors understandably gravitate toward the Young Guns rookie cards that drop six per hobby box.

Adding to the 200-card base set that features updates for the new season, 50 Young Guns (1:4 packs) highlight the top rookie names heading into the year, with notable options like William Nylander as well as key 2016 NHL Draft picks. Clear Cut PETG parallels (1:72 packs) mirror the whole set, including Young Guns, and drop 1:3 boxes. These acetate cards are exclusive to physical hobby packs. Collectors can also find more standard parallels like Exclusives (#/100), High Gloss (#/10) and Printing Plates (1/1).
Blowout In Post Ad

UD Canvas inserts (Overall - 1:6 packs) give the main set more of a challenge and utilize some impressive images, averaging four per hobby box. The UD Canvas Young Guns are a bit more rare at 1:2 boxes (1:48 packs).

Beyond all this, 2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey delivers a vast assortment of hits. This includes UD Game Jersey (1:36 packs) and Patch (#/15) on the relic side. Issued in several versions, A Piece of History features 300-Win Club (1:7,200 packs), 1,000-Point Club (1:2,400 packs), and 500-Goal Club (1:7,200) editions.

While not as common, signed inserts include 2016 NHL Draft SP Autographs (1:7,200 packs), Signature Sensations (1:288 packs) and UD Canvas Signatures (jersey #'d).

Other 2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey inserts include Shining Stars (Overall - 1:8 packs) inserts broken into Centers, Left Wingers and Goalies SP short prints. Royal Blue parallels drop one per hobby box. UD Portraits (Overall - 1:6 packs) focus on Superstars and Rookies with a base insert as well as limited Gold Foil (#/99 or less) and Platinum Blue (#/25 or less) parallels.

More common pulls include Goalie Nightmares (1:8 packs) and Super Colossal (1:12 packs) while extreme rarity enters with Day with the Cup (1:2,000 packs) and 2016 NHL Draft SP (1:12,000 packs).

Clear Cut inserts fall in every case with options like Superstars, Honoured Members Update (#/100), Foundations (#/25), and Leaders (#/10).

2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey will also be found on UD ePack.

Check back as more information is revealed for 2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey.

Estimated Release Date: November, 2016
Product Configuration: 8 cards per pack, 24 packs per box, 12 boxes per case

2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Box Break
6 Young Guns Rookie Cards
4 Portraits Inserts
4 UD Canvas Inserts
3 Goalie Nightmares
3 Shining Stars Inserts
2 Super Colossal Inserts
1 Royal Blue Parallel

2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Case Break
1 Clear Cut Insert
4 UD Portraits Parallels

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Eric Lindros - 3800+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: 2016-17 Upper Deck Series One

Příspěvek od SteveRogers92 »

Řadovky a YG vypadají dobře asi bych do toho šel nemít rozjede UD Ahl a MVP 15 které nejsem schopny dosbirat :-(
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Karty vypadaj moc pekne, libej se mi radovky, exclusives, shining stars i young guns... Jenom portraits mi pripadaj slabsi nez letos, ale asi vic odpovidaj celymu tomu pojeti, ktery je takovy min zdobeny nez letos...viz YG... Celkove se na ne fakt tesim :thumbup:

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Hmm, cena zůstane stejná a už to osekali i o tu jedinou jersey v boxu :D .. je pravda, že byla skoro bezcenná, ale přijde mi to zvláštní...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Sejbrsi to jo ale zase tam byla vždycky šance na patch / 15 , dokud tam byly jsy karty , asi tam přidaly pár insertů ale jak řikáš měli by to zlevnit , ta cena je neopodstatněná neboli irelevatní vaše ctihodnosti :angel:
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

sabres911 píše:Hmm, cena zůstane stejná a už to osekali i o tu jedinou jersey v boxu :D .. je pravda, že byla skoro bezcenná, ale přijde mi to zvláštní...
Skoro bezcenná pro toho, kdo si jí neváží. Je smutné, jak se o těchto kartách mluvilo, před několika lety a dnes. Nemířím na tebe, ale obecně jak se k jersey kartám dnes přistupuje. Je to ale každého věc jak si karet váží a jak je bere.

Jersey budou
Beyond all this, 2016-17 Upper Deck Series 1 Hockey delivers a vast assortment of hits. This includes UD Game Jersey (1:36 packs) and Patch (#/15) on the relic side ...

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

to vojta: neuč starého orla lítat *rfl* .. vážně, já ještě zažil éru karet, kdy jersey byla 1:2000, patche 1:7500 a podobně. Když jsem vytáhnul z MVPček stick jackmana, skákal jsem jako malý kluk. Tomu odpovídala v té době i cena karet, na jedné straně si dal hodně za jersey kartu, na druhé při prodeji jiné jersey karty se ti kus boxu vrátil. Ty bezcenné jsou myšleny tak, že máš jednu jersey / box, ale její hodnota je většinou 1 usd *cry-a* .. což pokud se ti hráč nehodí do sbírky je asi na dvě věci... a povzdech byl nad tím, že Upper Deck beztak nechá identickou cenu boxů jako loni a jen z inzerce 1 jersey /box přistoupí k limitu 1:36 v balíčku (tedy de facto 2 jersey ve 3 boxech).

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

sabres911 píše:to vojta: neuč starého orla lítat *rfl* .. vážně, já ještě zažil éru karet, kdy jersey byla 1:2000, patche 1:7500 a podobně. Když jsem vytáhnul z MVPček stick jackmana, skákal jsem jako malý kluk. Tomu odpovídala v té době i cena karet, na jedné straně si dal hodně za jersey kartu, na druhé při prodeji jiné jersey karty se ti kus boxu vrátil. Ty bezcenné jsou myšleny tak, že máš jednu jersey / box, ale její hodnota je většinou 1 usd *cry-a* .. což pokud se ti hráč nehodí do sbírky je asi na dvě věci... a povzdech byl nad tím, že Upper Deck beztak nechá identickou cenu boxů jako loni a jen z inzerce 1 jersey /box přistoupí k limitu 1:36 v balíčku (tedy de facto 2 jersey ve 3 boxech).
Ale já fakt nemířil na tebe :) Prostě jenom povzdech na dobu, kdy se bere jersey karta "odpad" za 1 *dlr* Je jich moc a trh je přesycený :)
Pomalu už se to děje i u OFS, kdy MEMO karty - ty první chodily kolem 350,- a výš. Dneska seženeš MEMORABILII OFS (dres, stick, patch, glove, pad) i za kilo a CASE HIT z nové série za 1500,- s nejlepším jménem (nejlevnější jsem viděl 500,-)

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

vojta píše:Ale já fakt nemířil na tebe :) Prostě jenom povzdech na dobu, kdy se bere jersey karta "odpad" za 1 *dlr* Je jich moc a trh je přesycený :)
Pomalu už se to děje i u OFS, kdy MEMO karty - ty první chodily kolem 350,- a výš. Dneska seženeš MEMORABILII OFS (dres, stick, patch, glove, pad) i za kilo a CASE HIT z nové série za 1500,- s nejlepším jménem (nejlevnější jsem viděl 500,-)
Nejlevnější CASE HIT sem kupoval eště za míň jak 500 :D A je to prostě logický ten pokles ceny ! OFS jersey když se ačali prodávat, tak to byly defacto jediný zajímavý karty v boxu za 1400 jestli myslíš ty úplně původní a když cena klesla na 300/box je jasný, že i cena těch karet pude dolu, navíc ty co je chtěli už je dávno maj ! A u těch novějších je to o poptávce, např. teď z nový série sou tam karty s limitem třeba /110 ! Je to karta třeba Třince, kterej sbírá pár lidí a toho konkrétního hráče dalších pár lidí + sběratelé celýho setu chtěj tu kartu do setu ... to je když to přeženu maximálně 20 zájemců o takovou kartu ! A když je většina boxů rozbalená, co s tim zbytkem ? Prodejce musí logicky s cenou dolu, aby případně oslovil i ty, který by případně kartu chtěli, ale nepotřebujou jí za každou cenu nutně mít !

A u NHl karet je to obdobný, jersey karet je moc a zbyde jich moc i po tom co si je poříděj sběratelé hráčů/teamů/setů a jak už se tady psalo neni to o tom jestli si tý karty někdo váží nebo ne, ale drtivý většině lidí je ta karta (když to neni hráč/team co sbíraj) k ničemu a prodaj jí za tolik kolik kdo za tu krtu dá !Lidí co rozbalej box a nechaj si z něj všechny / většinu karet a sou za ně rádi je dost málo !

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jenda42 »

Hm San Josíčko bez Young Guns, za to sběratel Toronta si to shánění užije 5 nováčků + checklist
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

1993-94
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od 1993-94 »

Já se po dlouhé době na YG těším hodně. Cíl ulovit oba rybízky za Rangers je jasný. Podle zde umístěného odkazu by serie měla dnes vyjít.

Tomas_PN
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Tomas_PN »

1993-94
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od 1993-94 »

Ten zmrzačenej Matthews musel zamrzet.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Jj, a Goalie Nightmares jsou úplně příšerný karty, podobný karty dělalo OFS v roce 2004 :)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

Young Guns - pekne
Canvas - krasa, ta modra tam vyzera perfektne :thumbup:
Goalie Nightmares - nuda
Super Colossal - nuda
Shining Stars - nadhera, krasne karty, hlavne tie modre
Portraits - lepsie ako minulu sezonu, ta modra tam pristane
jersey - nuda

za mna teda :thumbup: "nazivo" vyzeraju ovela lepsie ako tie nahlady hore :) Akurat to co sa mi nepaci kazdy rok su tie "uzasne" fotky na kartach, ja mam proste rad, ked je na nich vidiet hrac a nie kadejake blbosti :D
Eric Lindros - 3800+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Inzertky mi vesměs připadají dost slabé. Na druhou stranu na Young Guns je opět dost nadprůměr, co se týče kvality hráčů.

Letošní a loňská série přináší hráče, kteří budou táhnou NHL dalších nejmíň 15-20 let.
Hobby od roku 1994.

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Tony Lapacka píše:Inzertky mi vesměs připadají dost slabé. Na druhou stranu na Young Guns je opět dost nadprůměr, co se týče kvality hráčů.

Letošní a loňská série přináší hráče, kteří budou táhnou NHL dalších nejmíň 15-20 let.
S těmi soudy bych určitě ještě počkal. Až na extrémní výjimky těm mladým puškám většinou po polovině sezony dochází bodově dech, nebo se zraní. A zatím ani jeden z nich nemá za sebou 2 plné sezony.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“