SOMETHING BIG IS COMING TO E-PACK IN JULY!
e-Pack is the best there is at what is does, and what it does is very nice!
Be on the lookout for some amazing new product releases on Upper Deck e-Pack™ that will coincide with the 2016 San Diego Comic-Con.
Keep checking the site for more info, and if you are not receiving e-mails from us, be sure to mark your e-mail preference to “On” via the “Settings” tile.
Remember, on e-Pack no one can hear you scream….when you hit an amazing card!
Freepacky normálně fungují dál.Molda píše:tak asi zrušili free packy a nahradili je právě touto levnější sérií. (já dnes free pack nemám)
Zvláštní je, že v podstatě všichni mají opravdu poštu do Evropy kolem 10 USD (a víc přes Global Shipping), ale když mi přijde obálka, je na ní dost často 5 dolarů.SugarRay píše:....v Kanadě se chystá nějaká velká stávka zaměstnanců pošty a vypadá to že poštovný bude ještě zdražovat , už teď to drtivá většina prodejců na ebay napálila na 8 - 10 dolarů jak z USA tak Kanady , šílený . Když jsem procházel ebay , narazit na někoho kdo chce za poštu do Evropy do 5ti dolarů už neni vůbec jednoduchý ....
Přesně!!!!! Z Kanady to opravdu jde poslat hodně levně. Občas mi přijde i obálka se známkama za 2 KANADSKÉ dolary a invoice přišla na 5 AMERICKÝCH Dolarů. Začal jsem si toho všímat od některých prodejců a vždy jim hned píšu. K jejich cti ale musím říct, že skoro vždy dostanu partial refund.DaveBrownsound píše:Zvláštní je, že v podstatě všichni mají opravdu poštu do Evropy kolem 10 USD (a víc přes Global Shipping), ale když mi přijde obálka, je na ní dost často 5 dolarů.SugarRay píše:....v Kanadě se chystá nějaká velká stávka zaměstnanců pošty a vypadá to že poštovný bude ještě zdražovat , už teď to drtivá většina prodejců na ebay napálila na 8 - 10 dolarů jak z USA tak Kanady , šílený . Když jsem procházel ebay , narazit na někoho kdo chce za poštu do Evropy do 5ti dolarů už neni vůbec jednoduchý ....
Molda píše:Nemá někdo nějaké nadbytečné karty Islanders z UD S2, které by za něco vytrejdoval?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti