Bylo fajne potkat známé.. a nové tváře.. Nebo pana Bartka..

Možná je to muj pocit.. ale nebylo nějak málo lidí..?
Původně a velmi předběžně jsme se bavili o tom, že se zruší říjnová pražská burza, ovšem bylo to ještě za situace, když se burza konala "U Zábranských"....Lukyn55 píše:no já se původně domlouval s Martinem, jestli by šlo vynechat jeden měsíc pražskou burzu a směrovat vše k teto burze.. bylo mi řečeno, že se zářijovou to nepřipadá v úvahu, ale že s říjnovou se to tak udělá a bude jen tady ta brněnská.. bohužel z toho nakonec evidentně sešlo ..
no tak to je pak cela vec naprd, nejsme zas tak velka zeme aby se tady konalo tolik akci, to pak dopada jak dopada.....33mc píše:Původně a velmi předběžně jsme se bavili o tom, že se zruší říjnová pražská burza, ovšem bylo to ještě za situace, když se burza konala "U Zábranských"....Lukyn55 píše:no já se původně domlouval s Martinem, jestli by šlo vynechat jeden měsíc pražskou burzu a směrovat vše k teto burze.. bylo mi řečeno, že se zářijovou to nepřipadá v úvahu, ale že s říjnovou se to tak udělá a bude jen tady ta brněnská.. bohužel z toho nakonec evidentně sešlo ..
S přesunem pražské burzy do Čechie jsme si bohužel kvůli podpisu nové nájemní smlouvy nemohli dovolit říjnovou burzu vynechat, nicméně jsme avizovali, že vše bude na svobodné vůli lidí - kdo bude chtít dorazit do Prahy, dorazí do Prahy, kdo bude chtít do Brna, pojede tam..
Co se týče samotné propagace megaburzy, neměl jsem problém vyvěsit nějaké plakáty nebo letáky na pražské zářijové burze, avšak Lukyn i přes sliby žádné podklady nedodal...
tu nemôžem bohužiaľ súhlasiť, keďže burza v Bratislave bola presunutá z 10.10. na 17.10. práve kvôli megaburze v BrneLukyn55 píše:stejně jsem se snažil komunikovat s organizátory slovenských burz, kde taky bohužel nebyl nikdo ochotný se nějak domluvit
a k cemu to je? 2 burzy v jednom tydnu? to asi taky nic moc reseni....tomcat96 píše:tu nemôžem bohužiaľ súhlasiť, keďže burza v Bratislave bola presunutá z 10.10. na 17.10. práve kvôli megaburze v BrneLukyn55 píše:stejně jsem se snažil komunikovat s organizátory slovenských burz, kde taky bohužel nebyl nikdo ochotný se nějak domluvit
Sc4mp píše:Hele lidi, já myslím že burza byla fajn, a je to od Lukyna super počin, že něco takovýho organizuje. On snad nemůže za to, kolik přišlo lidí. Kdo chtěl, přišel. A že tam bylo o 20 lidí méně, jako loňský rok, není snad zapotřebí stěžovat si na malou účast a kvůli tomu příští rok burzu zase neudělat. Není to o pořadatelovi, ale o lidech, jak moc chtěli dojít.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host