2011/12 Crown Royale
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
2011/12 Crown Royale
One of last season’s most popular hockey brands is gearing up for a majestic return to the ice. And make no mistake about it: 2011-12 Crown Royale Hockey is poised to be as regal as it ever when it releases just after the new year.
The new edition of one of last season’s favorite hockey products once again will deliver the devastatingly gorgeous Rookie Silhouettes Rookie Cards, complete with on-card autographs, prime pieces of player-worn material and an expanded 20-card checklist that give collectors a better chance of pulling one of these gems.
Each four-card box of 2011-12 Crown Royale Hockey will deliver two autograph cards and two memorabilia cards and bevy of new insert sets highlighted by:
Signature Silhouettes featuring on-card autographs and oversized prime or patch swatches of the NHL’s top players
Crown Royale Ice Kings presents hockey’s greatest legends on a newly enhanced design, including the first-ever Ice Kings on-card autographs, limited to just 99 copies or fewer
Crown Jewels, a dazzling one-per-case insert featuring the hobby’s hottest stars
The popular Scratching the Surface Autographs insert returns (featuring popular signers such as Alex Ovechkin, Martin Brodeur, Jaromir Jagr, Steven Stamkos, Steve Yzerman, Manon Rheaume, Curtis Joseph and more) along with a bevy of patch-enhanced parallels for several sets, including Mythology, All The King’s Men, Heirs To The Throne, Royal Lineage and Lords of the NHL, each limited to no more than 25 copies.
Stay tuned to The Knight’s Lance for additional details on 2011-12 Crown Royale Hockey. Until then, enjoy this exclusive sneak peek.
The new edition of one of last season’s favorite hockey products once again will deliver the devastatingly gorgeous Rookie Silhouettes Rookie Cards, complete with on-card autographs, prime pieces of player-worn material and an expanded 20-card checklist that give collectors a better chance of pulling one of these gems.
Each four-card box of 2011-12 Crown Royale Hockey will deliver two autograph cards and two memorabilia cards and bevy of new insert sets highlighted by:
Signature Silhouettes featuring on-card autographs and oversized prime or patch swatches of the NHL’s top players
Crown Royale Ice Kings presents hockey’s greatest legends on a newly enhanced design, including the first-ever Ice Kings on-card autographs, limited to just 99 copies or fewer
Crown Jewels, a dazzling one-per-case insert featuring the hobby’s hottest stars
The popular Scratching the Surface Autographs insert returns (featuring popular signers such as Alex Ovechkin, Martin Brodeur, Jaromir Jagr, Steven Stamkos, Steve Yzerman, Manon Rheaume, Curtis Joseph and more) along with a bevy of patch-enhanced parallels for several sets, including Mythology, All The King’s Men, Heirs To The Throne, Royal Lineage and Lords of the NHL, each limited to no more than 25 copies.
Stay tuned to The Knight’s Lance for additional details on 2011-12 Crown Royale Hockey. Until then, enjoy this exclusive sneak peek.
Re: 2011/12 Crown Royale
Jedno slovo - nádhera
Můj letošní favorit mezi sériema:) Libi se mi, že ponechali to nejhezčí a zkrášlily ty horší kousky
Můj letošní favorit mezi sériema:) Libi se mi, že ponechali to nejhezčí a zkrášlily ty horší kousky
Sakra to už jsou nový, to mi nedělejte, ještě že až příští rok... Scratching the Surface, Silhouettes skoro žádná změna. All the King's men a Lords of the NHL vypadají parádně. Ale řadovky mě moc nezaujaly...
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
To je něco pro mě Nádhera. Společně s Artifacts od Upper Decku je tohle určitě moje současná nejoblíbenější série. A vidím, že se Jarda vrátil k podpisování karet
No artifacty na tuhle serii zdaleka nemaji si myslim. Je to asi přímá konkurence, ale kazí si to tím, že je to vše o paralelách
Začínám si odkládat peníze na CASE těchto nových korunek:)
Začínám si odkládat peníze na CASE těchto nových korunek:)
- Gustavsson50
- Hvězda
No tak po pravdě jsem čekal že letošní Crowny už nebudou tak dobrý ale to jsem se pletl moooc hezký.Sice je to teda dost podobný (jen některý karty) s loňskou sezonou ale to mi vůbec nevadí.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tak narozdil od jinych postradam smysl teto serie. Jakou spojitost s hokejem maji sochy lvu, kralovske koruny, zlate a stribrne pentle apod? Cirkus a kyc v jednom, serie urcena pro deti a kolotocare:-). Neco jako Artifactsy, ktere vsak letos byly nejpovedenejsi ze vsech rocniku...
Řadovky jsou už dost přelácané, ale u ostatních grafika vypovídá názvu All the King's men (jsou tam lvy), korunka je logo série atd., vše je v "královském" provedení. V tom bych problém neviděl, ale je pravda, že 11-12 je podle mě dost přelácaná... Možná bych Crowny vydával na přesrok a vymýšlel nové nápady a neopakoval Scratching the surface atp. Původně jsem i myslel, že to znovu nebude, byl to i jeden z důvodů, proč jsem je začal sbírat a toto mi to celkem znechutilo... , ale asi se dalo čekat, že nebudou na každý rok vymýšlet nové věci...zette píše:Tak narozdil od jinych postradam smysl teto serie. Jakou spojitost s hokejem maji sochy lvu, kralovske koruny, zlate a stribrne pentle apod? Cirkus a kyc v jednom, serie urcena pro deti a kolotocare:-). Neco jako Artifactsy, ktere vsak letos byly nejpovedenejsi ze vsech rocniku...
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
No nevím, díval ses někdy na jiné série? Protože snad každá série má nějaké stabilní složení doplněné sem tam nějakou novinkou (což by tak i mělo být) a ne každý rok uplně něco nového. Ve všech sériích jsou různé inserty či memorabilia karty, které v té sérii člověk najde rok co rok. Tak nevím proč tě to tak překvapuje a znechucuje u Crownů.corfix píše: ... Možná bych Crowny vydával na přesrok a vymýšlel nové nápady a neopakoval Scratching the surface atp. Původně jsem i myslel, že to znovu nebude, byl to i jeden z důvodů, proč jsem je začal sbírat a toto mi to celkem znechutilo... , ale asi se dalo čekat, že nebudou na každý rok vymýšlet nové věci...
Asi máš pravdu, když to teď zpětně čtu, tak jsem asi napsal úplnou blbost, ikdyž nevím, jestli za tato série dá k něčemu přirovnat. Ke sbírání jsem se vrátil teprve nedávno a teď jsem zkoušel hledat starší ročníky Crownu a ty starší ročníky mají něco společného s těmito Crowny? Protože jsou úplně jiné a z toho jsem tak nějak vycházel...Molda píše:No nevím, díval ses někdy na jiné série? Protože snad každá série má nějaké stabilní složení doplněné sem tam nějakou novinkou (což by tak i mělo být) a ne každý rok uplně něco nového. Ve všech sériích jsou různé inserty či memorabilia karty, které v té sérii člověk najde rok co rok. Tak nevím proč tě to tak překvapuje a znechucuje u Crownů.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
Uvidím jak budou vypadat "naživo", ale zdají se mi trochu moc přeplácané ... ale třeba se mýlím. Favoritem jsou pro mě pořád loňské Crowny A letos mě zatím nejvíce okouzlily Artifacty
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Ach bože, čakal som tento rok zlepšenie, ale vídím, že Panini opäť sklamalo na plnej čiare. Za prvé gýč, za druhé úplne rovnaké subsérie ako Silhouettes a Scratching teh Surface a za tretie zase tie vyrezané kolieska , to už by mohli v Panini konečne vymeniť formu.
No já osobně bych se ale vůbec tomu Jarinkovo podpisu ve sbírce nebránil ... jinak si myslím, že ty loňský vypadaly trošku líp. Taky souhlasím s tím, že je to přesně typ série jako jsou Artifacty a tak, jako má svoje zanícené fanouše, tak má i svoje odpůrce (viz předchozí tomcatův příspěvek), ale nic mezi tím
Naposledy upravil(a) Dampa17 dne stř 02. lis 2011 7:52:23, celkem upraveno 1 x.
Já myslím že určitě z těch původních CR teď Panini vychází a podle mě jsou ty série podobné. Třeba takhle vypadaly RC karty v ročníku 2002 a pro srovnání letošní. Ta charakteristika korunek tak prostě je.corfix píše:Ke sbírání jsem se vrátil teprve nedávno a teď jsem zkoušel hledat starší ročníky Crownu a ty starší ročníky mají něco společného s těmito Crowny? Protože jsou úplně jiné a z toho jsem tak nějak vycházel...
Ale abych vyjádřil i svůj názor na letošní CR. Nevím no, asi trochu zklamání. Ani ne tak z toho jak ty karty vypadají, ale že jsou hodně moc podobný těm loňským. Nevadí mi že se opakují insertní série, to je ok, ale hledat rozdíly např. v Scratching the Surface nebo RC Silhouettes loňský a letošní sezony je skoro do hádanky v příloze denního tisku najdi deset rozdílů. Škoda...
podla mojej mienky su fakt pekne tie karty.a hlavne ten podpisany Lemieux.toho by som si vedel predstavit v mojej zbierke.par balickov si potom urcite vyskusam.
môj tradelist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=12085
Pittsburgh Penguins 2520/?? (M.Lemieux 337)
zbieram všetkých tučniakov,ale hlavne Lemieuxa
Pittsburgh Penguins 2520/?? (M.Lemieux 337)
zbieram všetkých tučniakov,ale hlavne Lemieuxa
jo, karty jsou to pěkný... jen to nedoporučuju brejkovat... zkoušel jsem loňský, otevřeš jeden a chceš další, tak pozor
Roman Horak ten je teda paradny,krasna podpisovka...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten má asi nejlepší podpis , ty ostatní to je na přes hubu . Já nevim co je na tom těžkýho pořádně se podepsat tam kam mám a zkusit nějakej pořádnej podpis , ty hráči na to neskutečně kálejisengard píše:Roman Horak ten je teda paradny,krasna podpisovka...