Takže můj brácha krade, nebo podvádí, tak kradou všichni:-). Ať jsou Amíci jaký jsou, a víte, že já je extra nemusím, v tomhle jsou určitě jiný než my... A jak píše Grande, ty lidi tam chodí do práce. Já myslím, že hard sběratel tam snad ani dělat nemůže , právě proto, aby něco nebral domů:-)). My třeba do kanclu taky nechceme sběratele. Teď jsme hledali posilu a vysloveně bych sběratele nevzal ani kdyby chtěl dělat za 5000...dj4u píše:* jen pro info, můj bratr dělal dlouhá léta šéfa v pekárně a představ si, že domů nosil lepší kousky pečiva než šlo na krámy
aby si to pochopil, tak to co bylo pro zaměstnance tak si udělali zvlášt lepší, např do koblih, dali dvojité porce marmelády, do koláčů nabušené porce tvarohem, to co jde normálně, tak to všude šidí, neboli dají tam jen trochu a to nejlevnější aby co nejvíce vydělali a když si chtějí udělat něco pro sebe, tak si udělají něco víc a takhle to asi snad chodí všude... tak ze sebe nedělejte svatoušky, jak mile je něco pro sebe či pro známý dá se do toho víc, to stejně jak to vidím já s těma Vault, jsou tam lepší patche protože to měli pro sebe... teď se toho pouze zbavují... to celé, a jak napsal Dominator přede mnou, též už o tom nehodlám diskutovat, ztráta času...
2015-16 ITG Final Vault!!!
Re: 2015-16 ITG Final Vault!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
DOMINATORxxx: Ty jsi opravdu kus .... to je jedno, uvedl jsem příklad-jestli se ti nelíbí, prosím nevadí. Ale proč hned vandruješ do lidí ? No evidentně nemáš co na práci a jen vyhledáváš konflikt za klávesnicí. Mě nerozhodíš, já se ti jenom směji
Dj4u: netvrdím že se nepodělává, to je jasný.... jen když se fakt koukneš na YT na mraky videí z výroby tak těm lidem je to fakt jedno.. už jen to jak tam vkládají ty patche, loga, atd... prostě to tam mrskne a je jim jedno jestli je to vzhůru nohama. Kdaž vidíš celý ten průběh pásu tak se to rovnou balíčkuje, tudíž nevím kde by to z toho někdo vybíral. Ano existuje i varianta že se to pouze vyrobí, odnese šéfovi a vůbec to nejde do paklíků... to ano. Ale to už podle mě není produkce pro trh, ale soukromá produkce. Neobjeví se to v balíčkách ani na checklistu, takže to vlastně neexistuje a bum najednou tu je od každý karty xx kusů jen s různobarevným razítkem... spíš bych řekl že to celé má název DRUHOVÝROBA. Matrice, šablony, síty, výsekovky... vše na to měli...hadříků a samolepk taky dost... tak proč to nezdělat druhovírobou. Fakt nevěřím tomu, že si někdo nechal v šuplíku nějaký hezčí kousky a najednou je frcne do série...
Je přeci úplně jasný, že by na nich vydělal mnohem víc kdyby je prodal na ebay po kusech, to by šli za nesmysl. A teď pod cenou ? Ne, nejsou to origo je to prostě a jednoduše DRUHOVÝROBA.
Dj4u: netvrdím že se nepodělává, to je jasný.... jen když se fakt koukneš na YT na mraky videí z výroby tak těm lidem je to fakt jedno.. už jen to jak tam vkládají ty patche, loga, atd... prostě to tam mrskne a je jim jedno jestli je to vzhůru nohama. Kdaž vidíš celý ten průběh pásu tak se to rovnou balíčkuje, tudíž nevím kde by to z toho někdo vybíral. Ano existuje i varianta že se to pouze vyrobí, odnese šéfovi a vůbec to nejde do paklíků... to ano. Ale to už podle mě není produkce pro trh, ale soukromá produkce. Neobjeví se to v balíčkách ani na checklistu, takže to vlastně neexistuje a bum najednou tu je od každý karty xx kusů jen s různobarevným razítkem... spíš bych řekl že to celé má název DRUHOVÝROBA. Matrice, šablony, síty, výsekovky... vše na to měli...hadříků a samolepk taky dost... tak proč to nezdělat druhovírobou. Fakt nevěřím tomu, že si někdo nechal v šuplíku nějaký hezčí kousky a najednou je frcne do série...
Je přeci úplně jasný, že by na nich vydělal mnohem víc kdyby je prodal na ebay po kusech, to by šli za nesmysl. A teď pod cenou ? Ne, nejsou to origo je to prostě a jednoduše DRUHOVÝROBA.
pavelbart
to už trochu moc ne? o příspěvek výše poučujete že tu někdo pořád do někoho reje a teď mi napíšete že můj BRATR krade...
a tak trochu mi to s tím narážením a rýpáním od Vás přijde v každém příspěvku
jsem nikde nepsal že krade! jen že si udělá pro sebe lepší
to už trochu moc ne? o příspěvek výše poučujete že tu někdo pořád do někoho reje a teď mi napíšete že můj BRATR krade...
a tak trochu mi to s tím narážením a rýpáním od Vás přijde v každém příspěvku
jsem nikde nepsal že krade! jen že si udělá pro sebe lepší
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
To jste ale napsal vy:-))).
Já to myslel obrazně - můj brácha "dělá něco nekalého (podvádí, krade apod.)", tak to dělají všichni...
Ale tak napsal jste to sám, že podvádí, já ho neznám, je mi jedno, co dělá, ale podle toho, co on dělá v práci se asi nedají posuzovat amíci, co vyrábí karty ne?:-))
Já to myslel obrazně - můj brácha "dělá něco nekalého (podvádí, krade apod.)", tak to dělají všichni...
Ale tak napsal jste to sám, že podvádí, já ho neznám, je mi jedno, co dělá, ale podle toho, co on dělá v práci se asi nedají posuzovat amíci, co vyrábí karty ne?:-))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Bianconero
- Legenda
Tak tohle mě pobavilo. Tohle je přesně ten důvod, proč je naše malá zemička ze srdce Evropy tam, kde je. Já nekradu, "dělám si pro sebe lepší".dj4u píše:jsem nikde nepsal že krade! jen že si udělá pro sebe lepší
Mimochodem, pořád řešíte nějaké patche, hadříky, pche, zlaté barevné blýskavé kartičky, než kusy s hadry i když tam mě taky natáhnou, přece těmi různými razítky Tady je to čím dal lepší, pánové, jen tak dál, zatím super.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
-
- Legenda
Nechtěl jsem ale musím - Za tohle bych Vašemu bratrovi a spol. dal pokutu jak hrom a při opakování této prasárny okamžitý vyhazov za strátu důvěrydj4u píše:* jen pro info, můj bratr dělal dlouhá léta šéfa v pekárně a představ si, že domů nosil lepší kousky pečiva než šlo na krámy
aby si to pochopil, tak to co bylo pro zaměstnance tak si udělali zvlášt lepší, např do koblih, dali dvojité porce marmelády, do koláčů nabušené porce tvarohem, to co jde normálně, tak to všude šidí, neboli dají tam jen trochu a to nejlevnější aby co nejvíce vydělali a když si chtějí udělat něco pro sebe, tak si udělají něco víc a takhle to asi snad chodí všude... tak ze sebe nedělejte svatoušky, jak mile je něco pro sebe či pro známý dá se do toho víc, to stejně jak to vidím já s těma Vault, jsou tam lepší patche protože to měli pro sebe... teď se toho pouze zbavují... to celé, a jak napsal Dominator přede mnou, též už o tom nehodlám diskutovat, ztráta času...
Provozuji jídelnu a mám zásadu že vše co vyrobíme dostane zákazník v plnohodnotné verzi.
To samé je i s kartami, jinak by to s prominutím bylo celé na ho.....
- Bianconero
- Legenda
Veteran fans hcs píše:Nechtěl jsem ale musím - Za tohle bych Vašemu bratrovi a spol. dal pokutu jak hrom a při opakování této prasárny okamžitý vyhazov za strátu důvěry
Provozuji jídelnu a mám zásadu že vše co vyrobíme dostane zákazník v plnohodnotné verzi.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Dj4u: Určitě to lepší také podle toho zaplatil. Proč už tam nedělá? Hlavně nepište, že šel do masny, to by mě asi jeblo. Jinak já Vaulty neberu, když je někdo bere jeho věc, ale nikdy nemůže napsat, že něco zkompletoval, když tam bude mít tuhle náhražku. Navíc je to těžké vysvětlovat někomu, kdo nic nekompletuje.
Bianconero píše:Veteran fans hcs píše:Nechtěl jsem ale musím - Za tohle bych Vašemu bratrovi a spol. dal pokutu jak hrom a při opakování této prasárny okamžitý vyhazov za strátu důvěry
ANO, přesně takto jsem to myslel... a jak píše Veterán i Bianco... nekradeš ale děláš si lepší... takže co děláš ???? KRADEŠ !
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já k tomu přistupuju tak že podpis Prongera je pořád podpis Prongera , mě je jedno jestli to vyšlo před 15 lety v originál serii nebo to jde teď z nějakých rezerv co měly skladem ještě ITG , když si to můžou sehnat teď levněji jenom proto že tam je ten cejch Vault , proč ne .
Ty boxy mi přijdou nabušený , jsou tam ty serie jako Milenium , Signatutre series , HP , BTP a další , spoustu legend a super stars tak co , nebo to někde může vzít jako rozšíření duhy , když si sežene k těm původnim ještě tu ocejchovanou .
Já osobně bych si teda ten balíček koupil , ale to musim požádat Pavla a ten mi to neveme
Mě co od začátku vadilo tak bylo to že tim poškodily lidi co kupovaly ty originál karty , nebo brejkovaly boxy , z jejich pohledu je tohle podpásovka , když se nejedná o redemption karty nebo buy backs ale o rezervní zásoby co se měli použít jenom fakt jako náhrada za zničenou , poškozenou původní kartu .
Ty boxy mi přijdou nabušený , jsou tam ty serie jako Milenium , Signatutre series , HP , BTP a další , spoustu legend a super stars tak co , nebo to někde může vzít jako rozšíření duhy , když si sežene k těm původnim ještě tu ocejchovanou .
Já osobně bych si teda ten balíček koupil , ale to musim požádat Pavla a ten mi to neveme
Mě co od začátku vadilo tak bylo to že tim poškodily lidi co kupovaly ty originál karty , nebo brejkovaly boxy , z jejich pohledu je tohle podpásovka , když se nejedná o redemption karty nebo buy backs ale o rezervní zásoby co se měli použít jenom fakt jako náhrada za zničenou , poškozenou původní kartu .
jste oba dva trochu mimo! a ani jeden koukám neumí čístBianconero píše:Veteran fans hcs píše:Nechtěl jsem ale musím - Za tohle bych Vašemu bratrovi a spol. dal pokutu jak hrom a při opakování této prasárny okamžitý vyhazov za strátu důvěry
jaká prasárna? o čem se to bavíte? fakt mi to přijde jako bych se tu bavil s mentálně zaostalýma, sorry
já tu nikde nepsal že někoho okradou, ale dostanou normál, prostě normální porci... sobě si udělají special porci.
pro ty nechápaví, co to stále nechápou, tak to vysvětlím jak pro na tvrdlý třeba s auty, do světa jde auto škoda za 400kč, všichni mají stejnou verzi, neboli auto pro normální lidi, majitel firmy si nechá udělat speciální verzi pro sebe se vším tuningem za dvojnásobek, co je na tom za kradení???
tak si zaplať prachy na víc, když chceš to lepší a nekupuj si VAULT! nikdo ti to nenutí kupovat!grande píše: ANO, přesně takto jsem to myslel... a jak píše Veterán i Bianco... nekradeš ale děláš si lepší... takže co děláš ???? KRADEŠ !
Ten majitel ale za to lepší auto zaplatí ne?
Jinak dnes je tady fakt sranda, a to myslím vážně!!
Jinak dnes je tady fakt sranda, a to myslím vážně!!
-
- Legenda
Máš v hlavě lehce nakakáno, aby tvůj bratr mohl nechat vyrobit to speciální pečivo, tak musel materiál ukrást buď konečnému zákazníkovi nebo majiteli pekárny
co to melete pane chytrej???? si jako myslíte že si zaměstnanci někde kde pracují nesmí kupovat jídlo? dejte si pár facek!
tohle už je trochu moc... napíše se to někam do odpisu a na konci měsíce si každý to co si snědl zaplatí, takhle to snad chodí všude
tohle už je trochu moc... napíše se to někam do odpisu a na konci měsíce si každý to co si snědl zaplatí, takhle to snad chodí všude
-
- Nováček
Už se perou
Dejte si sraz a pomerte si pindiky
Tady je dobrá sebranka koukam, jen se tu mezi sebou navzájem urazite, jeden lepší než druhej
Dejte si sraz a pomerte si pindiky
Tady je dobrá sebranka koukam, jen se tu mezi sebou navzájem urazite, jeden lepší než druhej
Vítej mezi Českýma sběrateli
-
- Nováček
A prý že já tu jsem ten kdo tu napadá a uráží jiny
Tady se mi líbí, budu tohle fórum od teď navštěvovat častěji
To je skvela zprava:)DOMINATORxxx píše:A prý že já tu jsem ten kdo tu napadá a uráží jiny
Dj4u... ty jsi napsal ze tvůj bratr si dělá jakožto zamestnanec speciality..A dal tady pises ze to jde do odpisu ok, ale tím padem pan bratr buďto okrádá firmu(vyrábí během pracovní doby) nebo okrádá zákazníky zmenšuje porce) a nebo bratr dělá přes čas a ve svém volném čase si platí vlastní výrobu a řím pádem se omlouvám. ... ne sorry to fakt ne tomu nevěří.
A sám jsi to napsal, podelava zakaznika....
Btw vault je mi celý ukradený...To si můžu vyrobit sám. Ale nehanim to sběratelům, každý at si sbírá co chce..pro me je to druhovyroba...stejně tak si nekoupím telefon u vietnamců
A sám jsi to napsal, podelava zakaznika....
Btw vault je mi celý ukradený...To si můžu vyrobit sám. Ale nehanim to sběratelům, každý at si sbírá co chce..pro me je to druhovyroba...stejně tak si nekoupím telefon u vietnamců