Upper Deck e-Pack
- Tony Lapacka
- Hvězda
Re: Upper Deck e-Pack
Největší zájem z těch insertek je o Code to Greatness, jelikož je s tím spojená následující nabídka:
"Have you combined your Instant Impressions and Code to Greatness sets on Upper Deck e-Pack™ for a card #0 or #00? If so, those cards are now available to be shipped or transferred to COMC.
You can collect e-Pack exclusive inserts Instant Impressions (1:10 packs, on average) and Code to Greatness (1:10 packs, on average) in 2015-16 UD1 Hockey packs purchased on e-Pack.
If you complete an entire Instant Impressions or Code to Greatness set on e-Pack, you can combine that set and redeem it for a rare card #0 from that set, with the ability to have the physical card mailed to you.
Want even more of a challenge? Collect and combine 20 copies of the Instant Impressions or Code to Greatness card #0 on e-Pack to redeem them for an ultra-rare Portrait SP variation of the corresponding card, with the ability to have the physical card mailed to you."
"Have you combined your Instant Impressions and Code to Greatness sets on Upper Deck e-Pack™ for a card #0 or #00? If so, those cards are now available to be shipped or transferred to COMC.
You can collect e-Pack exclusive inserts Instant Impressions (1:10 packs, on average) and Code to Greatness (1:10 packs, on average) in 2015-16 UD1 Hockey packs purchased on e-Pack.
If you complete an entire Instant Impressions or Code to Greatness set on e-Pack, you can combine that set and redeem it for a rare card #0 from that set, with the ability to have the physical card mailed to you.
Want even more of a challenge? Collect and combine 20 copies of the Instant Impressions or Code to Greatness card #0 on e-Pack to redeem them for an ultra-rare Portrait SP variation of the corresponding card, with the ability to have the physical card mailed to you."
Hobby od roku 1994.
- Chrostik
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Inac aby sa trochu preriedili radovky na nieco "zaujimavejsie", tak to mohli dotiahnut aj dalej ako na silver foil... kludne to mohli spravit 10x base = 1x silver foil, 10x silver foil = 1x gold foil... pripadne 10x gold foil = 1x platinum foil...
- Tony Lapacka
- Hvězda
"Goldky" by určitě byly dobré...
Jinak je tam zajímavé, že Upper Deck od lidí zpátky vybírá už jednou koupené YG karty - pět stejných člověku vymění za jednu foil verzi.
Naskýtá se velmi kacířská otázka, co asi Upper Deck s těmi zpětně vyměněnými YG kartami dělá... jestli je náhodou nezařadí zpátky do systému a neprodá je v těch e-Paccích ještě jednou...
Jelikož lidi ty foil YG za těch pět obyč. YG karet vyměňují s velkým elánem, tak mi přijde, že systém takhle může opravdu běžet ještě hodně dlouho a nové karty se ani tisknout nemusí... Neříkám, že to tak dělají, ale přijde mi, že by to bylo celkem logické.
Argumentem proti by bylo to, že asi musí taky dodržovat nějaké licenční podmínky, takže úplné extravagance si asi taky dovolit nemůžou. Nicméně reálná varianta by to byla, když ty kartičky, dokud si je člověk nepošle domů, reálně leží v nějakém centrálním skladu a člověk je vidí jen jako náhledy na obrazovce.
Jinak je tam zajímavé, že Upper Deck od lidí zpátky vybírá už jednou koupené YG karty - pět stejných člověku vymění za jednu foil verzi.
Naskýtá se velmi kacířská otázka, co asi Upper Deck s těmi zpětně vyměněnými YG kartami dělá... jestli je náhodou nezařadí zpátky do systému a neprodá je v těch e-Paccích ještě jednou...

Jelikož lidi ty foil YG za těch pět obyč. YG karet vyměňují s velkým elánem, tak mi přijde, že systém takhle může opravdu běžet ještě hodně dlouho a nové karty se ani tisknout nemusí... Neříkám, že to tak dělají, ale přijde mi, že by to bylo celkem logické.
Argumentem proti by bylo to, že asi musí taky dodržovat nějaké licenční podmínky, takže úplné extravagance si asi taky dovolit nemůžou. Nicméně reálná varianta by to byla, když ty kartičky, dokud si je člověk nepošle domů, reálně leží v nějakém centrálním skladu a člověk je vidí jen jako náhledy na obrazovce.
Hobby od roku 1994.
-
- Veterán
Tak pokud ty YG takhle mění a dávají zpět,tak to je potom mazec

zajimave pocteni u more
k epackum uz jsem se tu vyjadril, takze nemam potrebu se opakovat. Co me tu ale zarazilo je takovej ten nazor, ze vsichni amici jsou tupci. Ja je neomlouvam, taky uz sem narazil na par pomaleji chapajicich, ale to stejne se mi deje dnes a denne v CR taky. Je treba si uvedomit, ze je to jinej kontinent, co ma 30 krat vic obyvatel nez mame my. Takze ciste teoreticky 30krat vetsi sance padnout na blba. Takovej ten nejcastejsi predsudek je, ze amici nevedi kde je Praha (nebo nejake jine mesto v Evrope). A ted ruku na srdce, kdo mi ukaze na mape treba Seattle? A nebo jeste jinak, kolim statu z Americke konfederace dokazete vyjmenovat? Zda se to jednoduche ze, tak to zkuste. Uprimne rikam, ze jsem se horko tezko dostal na 23, coz neni ani 50%. Tak si to uvedomme, nez zase zacneme vsechny hazet do jednoho pytle.

Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Nemyslím, že by UD ty vykoupeně Young Guns nějak vracelo do oběhu, na druhou stranu, nejde mi do hlavy, proč je vykupují. Ale v případě epacků pro ně přece není žádný problém YG dotisknout. Jediné, co mě z logiky napadá, je to, že by tím kryli velký počet vydaných staronových karet pro epacky. Myslím to tak, že prodej epacků jde třeba líp než čekali a aby to nebylo okatý, tak raději od lidí nějaký vykoupíme zpět a vytiskneme tisíce dalších pro další virtuální balíčky/boxy.
Protože jestli je pro ně něco jednoduchý, tak je to právě to, že lidi z ulice si nikdy nedokáží ověřit, kolik těch balíčků či boxů bylo vlastně pro epacky "vyrobeno" spíš bych měl napsat asi naprogramováno.
To heppig, chápu jak to myslíš a máš určitě v něčem pravdu, to, že se ale naučím všech 50 amerických států ze mě přece nedělá hned inteligentního člověka... Pro nás, Evropany, je navíc přece mnohem přirozenější znát evropské státy a ty určitě většina populace dá. I kdyby je ale nedala, pořád to nemíří na problém, který jsem měl na mysli. Mluvil jsem o přirozené inteligenci, o tom, se na něčem domluvit. Jako lidi, selským rozumem. To mi na druhé straně Atlantiku dost často chybí (a mluvím spíš o USA, ne o Kanadě). A máte současně pravdu, že kolikrát je to už stejný v Evropě. Nás nevyjímaje...
A úplně poslední věc trochu příbuzná - mně by hrozně zajímalo, kolik je vlastně v US pravých Američanů. V posledních 5ti letech si vlastně denně s US lidmi píši a narazit na jméno např. John Scott je docela umění...
)).
Protože jestli je pro ně něco jednoduchý, tak je to právě to, že lidi z ulice si nikdy nedokáží ověřit, kolik těch balíčků či boxů bylo vlastně pro epacky "vyrobeno" spíš bych měl napsat asi naprogramováno.
To heppig, chápu jak to myslíš a máš určitě v něčem pravdu, to, že se ale naučím všech 50 amerických států ze mě přece nedělá hned inteligentního člověka... Pro nás, Evropany, je navíc přece mnohem přirozenější znát evropské státy a ty určitě většina populace dá. I kdyby je ale nedala, pořád to nemíří na problém, který jsem měl na mysli. Mluvil jsem o přirozené inteligenci, o tom, se na něčem domluvit. Jako lidi, selským rozumem. To mi na druhé straně Atlantiku dost často chybí (a mluvím spíš o USA, ne o Kanadě). A máte současně pravdu, že kolikrát je to už stejný v Evropě. Nás nevyjímaje...
A úplně poslední věc trochu příbuzná - mně by hrozně zajímalo, kolik je vlastně v US pravých Američanů. V posledních 5ti letech si vlastně denně s US lidmi píši a narazit na jméno např. John Scott je docela umění...

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
ver mi, ze maloktory priemerny amik vie kde je Seattle a vymenovat staty, tak mozno este mi vymenujeme viac 
ale suhlasim, ze aj my tu degenerujeme
skolstvo uz neni co byvalo a tak ich dobiehame
berieme si od nich vsetko , aj to zle ... moc dobreho som od nich zatial nenasiel
ale vlastne ano ... obohocovaci nasej kultury - ved to oni zaebzpecili, aby sme sa tu nenudili a oni sa mali dobre

ale suhlasim, ze aj my tu degenerujeme
skolstvo uz neni co byvalo a tak ich dobiehame
berieme si od nich vsetko , aj to zle ... moc dobreho som od nich zatial nenasiel
ale vlastne ano ... obohocovaci nasej kultury - ved to oni zaebzpecili, aby sme sa tu nenudili a oni sa mali dobre
Heppig píše:zajimave pocteni u morek epackum uz jsem se tu vyjadril, takze nemam potrebu se opakovat. Co me tu ale zarazilo je takovej ten nazor, ze vsichni amici jsou tupci. Ja je neomlouvam, taky uz sem narazil na par pomaleji chapajicich, ale to stejne se mi deje dnes a denne v CR taky. Je treba si uvedomit, ze je to jinej kontinent, co ma 30 krat vic obyvatel nez mame my. Takze ciste teoreticky 30krat vetsi sance padnout na blba. Takovej ten nejcastejsi predsudek je, ze amici nevedi kde je Praha (nebo nejake jine mesto v Evrope). A ted ruku na srdce, kdo mi ukaze na mape treba Seattle? A nebo jeste jinak, kolim statu z Americke konfederace dokazete vyjmenovat? Zda se to jednoduche ze, tak to zkuste. Uprimne rikam, ze jsem se horko tezko dostal na 23, coz neni ani 50%. Tak si to uvedomme, nez zase zacneme vsechny hazet do jednoho pytle.
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
to mapko: to sorry, ale nějakých 40 let jsme sloužili jako jeden z hlavních dodavatelů "dobra" do Sovětského svazu a nepřijde mi, že by nějak naši kulturu obohatili. Teda vlastně jo, vybudovali zde slušnou skupinu nemyslících ovcí, potlačili individualismus a odnaučili lidi pracovat.. juch ! Ale o tom, že naše školství jde do pr...e o tom žádná, ale to je krapet dáno i výchovou rodičů.
Jak tak na to koukám, zlaté e-packy
Jak tak na to koukám, zlaté e-packy

Heppig-Michas jablka s hruskami, USA je federace a ze ma padesat statu je jednoduse receno jejich problem, pak bys mohl pokracovat a chtit po prumernych lidech vyjmenovat vsechny svycarske kantony, vsechny nemecke republiky nebo vyjmenuj alespon pet z celkove 29 indickych statu... Tohle jsou vedomosti, ktere sice zivot obohacuji, ale nejsou nijak zasadne dulezite a vsadim se s Tebou (pokud by se to dalo merit), ze vice Cechu Ti na mape najde Madrid, nez Amiku Seattle...
Sovetsky zvaz je ina kapitola, to neobhajujem ani nahodou, ale ani slepy amerikanizmus neni zdravy, kam siahnu tam je problem
obavam sa, ze po obohateni europy novou kulturou budeme ste radi utekat do Ruska
lebo to bude jedina krajina na svete co sa nas mozno ujme ...
Amici sa na nas vykaslu, ludi z kolonii netreba, Australia neberie uz davno a kam, do Azie?
nehovorim, ze v Rusku je to ok, neni, ale svet je naruby, nemozes fakt verit nikomu
my sme vzdy boli a budeme kolonia niekoho ... neni v ich zaujme aby sme ich "dobehli", vela ludi robi za min mzdu, stat plati obrovske peniaze aby tu postavili fabriky pre tie minimalne mzdy a krmia nas druhoradymi potravinami ... kolonia
obavam sa, ze po obohateni europy novou kulturou budeme ste radi utekat do Ruska
lebo to bude jedina krajina na svete co sa nas mozno ujme ...
Amici sa na nas vykaslu, ludi z kolonii netreba, Australia neberie uz davno a kam, do Azie?
nehovorim, ze v Rusku je to ok, neni, ale svet je naruby, nemozes fakt verit nikomu
my sme vzdy boli a budeme kolonia niekoho ... neni v ich zaujme aby sme ich "dobehli", vela ludi robi za min mzdu, stat plati obrovske peniaze aby tu postavili fabriky pre tie minimalne mzdy a krmia nas druhoradymi potravinami ... kolonia
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
To si Lukyne ale nevybereš... Mně právě přijde, že nemyslící ovce se z nás stávají hodně i teď v posledních letech.
To je z bláta do louže. My to asi tak nedokážeme úplně zhodnotit (mně bylo 11 když to padlo, tobě tuším trochu méně když to padlo), jsou to dvě naprosto odlišný svinstva, a každej měl na lidi nějaký dopad. Vliv amerikanismu nic dobrýho nepřinesl, tahle rádoby svoboda, kterou si každej vysvětluje po svým, dost často tak, že může dělat vše, co se mu zachce, to má do "normálu" taky dost daleko, to se asi shodneme. Na příkladu Babiš jasně vidíme, že svoboda tady opravdu není.
Ale jako vybrat co bylo lepší, já osobně nedokážu. Obojí mělo (má) svoje, lidi k sobě měli dříve blíže, to si pamatuju jako dítě např. Zase se hodně lidí naučilo krást a považovat to za normální... To je fakt těžký. Já myslím, že každá velmoc je svým způsobem zlo.
A k epackům - ty buybacky mě samozřejmě taky napadli, ale tímhle systémem těch karet budou mít tisíce, tak jestli jsou na buybacky, to se máme na co těšit
To je z bláta do louže. My to asi tak nedokážeme úplně zhodnotit (mně bylo 11 když to padlo, tobě tuším trochu méně když to padlo), jsou to dvě naprosto odlišný svinstva, a každej měl na lidi nějaký dopad. Vliv amerikanismu nic dobrýho nepřinesl, tahle rádoby svoboda, kterou si každej vysvětluje po svým, dost často tak, že může dělat vše, co se mu zachce, to má do "normálu" taky dost daleko, to se asi shodneme. Na příkladu Babiš jasně vidíme, že svoboda tady opravdu není.
Ale jako vybrat co bylo lepší, já osobně nedokážu. Obojí mělo (má) svoje, lidi k sobě měli dříve blíže, to si pamatuju jako dítě např. Zase se hodně lidí naučilo krást a považovat to za normální... To je fakt těžký. Já myslím, že každá velmoc je svým způsobem zlo.
A k epackům - ty buybacky mě samozřejmě taky napadli, ale tímhle systémem těch karet budou mít tisíce, tak jestli jsou na buybacky, to se máme na co těšit

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nehlede na to, ze "padesat" je natolik velke cislo, ze by s tim mel v casovem limitu problem i nejeden americky ucitel zemepisu.
vzpomente si, jak to dopadlo v přátelích 

- superman66
- Legenda
Je zajímavý jak často se tenhle argument s vyjmenováním 50 amerických států/měst udává jako omluva američanů pro neznalost hlavních měst evropy. Přitom je to dost zavádějící argument, jednak (to se shodneme všichni) to nemá nic společného s inteligencí, ale má to co dělat s určitým všeobecným rozhledem co by člověk měl mít. U nás na školách se učí (nebo se učilo když jsem tam byl) znát všechny země světa a jejich hlavní města.. do toho rozhodně nespadá 50 amerických států, to je informace sice dobrá, ale už řekněme z druhé kategorie. Tedy všeobecný rozhled čechů tak nějak pokrývá země a hlavní města evropy, asie, afriky, ameriky.. samozřejmě dnes bych také nedal vše, ani náhodou, ale troufám si říct že základní dostatečný přehled mám. A bojim se, že američané jsou v tomto ohledu na tom o dost hůře než češi, aspoň co jsem registroval v různých srovnáních kdysi. Český vzdělávací systém je ve srovnání s mnoha zeměmi na velmi dobré úrovni (nebo byl), což my v Čechách ale patrně si stejně myslet nebudeme
Nevím jaké jsou osnovy v Americe, chápu že se budou učit znát svých 50 států, to je úplně v pořádku, ale pokud je to na úkor znalosti států světa tak to spíše svědčí o velké soběstřednosti
Ale to jsme asi dost odbočili od tématu (snad to neva), ale k tématu mě zajímá dotaz, jak se mění na těch stránkách karty? Když si najdu kartu co chci, musím za ní sám nabídnout konkrétní kartu, nebo tam nějak šoupnu do nabídky všechny karty co mám z e-packů a ten člověk jehož kartu chci si sám vybere? Díky za info
Nevím jaké jsou osnovy v Americe, chápu že se budou učit znát svých 50 států, to je úplně v pořádku, ale pokud je to na úkor znalosti států světa tak to spíše svědčí o velké soběstřednosti

Ale to jsme asi dost odbočili od tématu (snad to neva), ale k tématu mě zajímá dotaz, jak se mění na těch stránkách karty? Když si najdu kartu co chci, musím za ní sám nabídnout konkrétní kartu, nebo tam nějak šoupnu do nabídky všechny karty co mám z e-packů a ten člověk jehož kartu chci si sám vybere? Díky za info
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Jak píšeš, jsme mladí a já si z období před rokem 89 pamatuju regály plné stejných divných hraček a to, že jsem byl bez šance se podívat k moři. Samozřejmě mi to v té době nepřišlo divné, protože se k moři prostě nejezdilo. Každopádně to, že se lidi naučili krást si jen přenesli z doby komunismu, kdy se přece říkalo, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Můj děda začil kus období před válkou a po válce, pracoval na statku, za komárů stavěli paneláky na Ostravsku a ve zbrojovce montoval pušky a kolikrát jsme se bavili, jak se mentalita lidí postupem let měnila... k horšímu...to, že se po 89 rozkladla spousta majetku bylo dílem řízené revoluce, kdy se komunisti v prapodivném klidu vzdali moci s tím, že jim nějaký skrytý vliv zůstane. A zůstal. Dělat privatizaci v zemi, která nemá připravené zákony je samozřejmě výhodné jenom pro pár lidí. Nejsem nějaký lety zhrzený člověk, mám se fajn, jsem spokojený a tohle období bych za ni neměnil, teda vyjma toho, že se už půl roku učím na atestaci a trochu mi z toho je++pavelbart píše: Zase se hodně lidí naučilo krást a považovat to za normální... To je fakt těžký. Já myslím, že každá velmoc je svým způsobem zlo.

Jinak k tomu školskému systému malá perlička. Je naší povinností učit třeťáky medicíny, každý u nás na ústavu má jednu skupinu, přijdou jednou týdně na 4 hodiny a učí se o nemocech (patologická anatomie). Mají to 2 semestry a v některých částech je krásně vidět, jak je ten náš systém postavený na teoretických znalostech různých oborů, i když třetíci na medicíně s klinickými věcmi do styku moc nepřišli, ale nedokážou ty informace pospojovat k sobě. U nás jsou opravdu lidi teoreticky připravení po 6ti letech dobře, ale praktické zkušenosti (to co zaměstvanavatel často chce) nějak chybí. Ale nejvíc mě štve to "české" schovávání se. Snažím se studentům říkat, že je jedno, že plácnou nějakou blbost, že i tím se učí. Se zahraničníma studentama jste schopni vést dialog - je jedno, jestli je to brit, švéd nebo američan - italové a španěláci je trošku jiný případ , u českých si mnohdy připadám jak Fidel Castro a jeho předlouhlé projevy

Končím svůj monolog, vaše názory si rád přečtu, ale už na ně nebudu reagovat, přece jenom je to fórum o e-pacích. BTW kdy budou venku UD 2 ?
Už jsem toho vyměnil docela dost a používal jsem k tomu dva způsoby (žádné jiné jsem neobjevil, ale tím netvrdím, že neexistujísuperman66 píše: svých 50 států, to je úplně v pořádku, ale pokud je to na úkor znalosti států světa tak to spíše svědčí o velké soběstřednosti![]()

1) vybereš si kartu nebo karty a nabídneš za ni konkrétní kartu/y ze své "sbírky"
2) vybereš si kartu nebo karty a zvolíš, ať si daný majitel sám vybere co za ni chce
Vždy to teda je trade mezi 2 uživateli, buď přijme, zamítne anebo po 24 hodinách bez odezvy nabídka vyprší. Ještě teda může udělat protinávrh a právě tímto způsobem se řeší i varianta 2, vybere si a pošle protinávrh.
Snad je to aspoň trochu srozumitelny

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
já myslím, že jo
Tak si časem zatrejdujeme 

- superman66
- Legenda
Super, díky moc za informaci

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).