Pacific Omega 2000 Hobby Box + 20 balíčků
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pacific Omega 2000 Hobby Box + 20 balíčků
Jak již jsem avizoval v poště po téměř 4 letech jsem si koupil box. Řekněme, že mi eBay úplně sebral
možnost otevírat boxy Nebylo to jenom eBayem, ale i tím, že mě lákaly aktuální boxy a tam aby bylo
něco zajímavého, tak člověk musí investovat více. Jako fanda paralelek jsem si čím dál více hledal cestu zpět
k Pacificu. Box Pacific 2003 jsem otevíral vůbec jako první po návratu ke sbírání (asi před 6 lety) a moc
mě nenadchl. Nelíbily se mi tolik záběry na kartách, ale to není případ série Omega 2000.
Série se pyšní nejenom parádními záběry, jednoduchou a krásnou grafikou, ale i skvělými jmény.
V base setu je tolik osobností, že jsem měl radost z každé řadovky. Na jednu stranu si to odůvodňuji tím,
že na přelomu tisíciletí jsem se hodně zajímal o NHL, ale nebyla možnost tolik sledovat zápasy. Zdroj informací
byl Pro Hockey, teletext, později NHL News a první zápasy v TV na Galaxii. Takže nebyla možnost sledovat hráče
a každý kdo sbíral trochu víc bodů byl superstar. V té době jsem fandil Buremu a Panthers (Oils až od roku 2002).
Kdybych ho viděl hrát každý zápas, tak bych možná měl jiného oblíbence. Na druhou stranu je pravda, že těch jmen
tam bylo opravdu hodně. Je otázkou jak budou fandové vzpomínat za 10 let na Crosbyho, Malkina, Ovieho, Toewse,
Kane, Stamkosa, Tavarese ... těch jmen bude taky hodně.
Trochu jsem se rozepsal, ale teď už hůrá na box. Čekal mě celý box (36 Hobby balíčků) a k tomu 12 retail balíčků.
Pro velký úspěch a touhu pro dosbíraní base setu jsem v týdnu objednal dalších 8 balíčků (4 Hobby a 4 retail).
Nejdříve se s vámi podělím o parádní base karty
Brankáři
Výběr toho nej a poslední šestice brankářů v "neobvyklých dresech"
TOP hráči
Hráči v All-Star dresech a další hvězdy milénia. Jarda byl až druhé várce balíčků, tak jsem si oddychl, že nebudu
muset shánět drahou řadovku
Subset Rookies
Krom RC (viz Luongo v brankářích) obsahuje základní set i další subset Rookies, kde jsou dvojice hráčů. Je tam hodně
hráčů, co odehráli třeba jen 3-4 zápasy v NHL. Vybral jsem pro vás ta lepší nebo zajímavější jména na ukázku.
5-Star Talents 4:37
Tyto karty jsou jenom v Hobby a jsou jediné, které mě až tak neoslovili. Prostě mi do té série nesedí. Navíc mají
asi citlivé hrany, protože byly odřené narozdíl od ostatních karet. Toho jsem se bál víc u die-cutu, ale ty bylo OK
All-Stars 4:37 (2 World a 2 North America)
Opravdu krásné inserty a až na Gomeze mám radost i ze jmen. Dvě jsem měl v balíčcích.
TOP Inserty
- EO Portraits - 1:73 - jedna na dva boxy a na mě vyskočil ješte Kariya z retailu
- Cup Contenders 1:37 - CuJo jasná volba
a teď to nejlepší
Paralelky
V retailech jsou Gold do 299 a v Hobby Copper do 99. Poměr vkládání jsem nikde nenašel. Ještě jsou Ice Platinum
Blue do 75, ale ta nebyla. Premier Date je 1:37. Goldky nejdřív nebyly žádný, ale v druhé várce balíčků, kde
byly jen 4 retaily byly hned 2. Jen by teda mohl být jiný tým než Hurricanes Jinak jména se hodně povedla
.
.
.
.
.
no ale to nebylo vše
.
.
.
.
.
poměr vkládání 1 na 5 boxů takže 1:180
.
.
.
.
.
Když jsem psal v pošte, že to bude odpolední kafe s Martym, tak jsem nečekal, že to bude až tak doslovné
Shrnutí
+ Pěkné řadovky
+ 215 ze 250 karet base setu
+ Krásné inserty
+ Jména na paralelkách
+ Jersey Brodeura
+ asi bych mohl pokračovat
- 5-Star Talents slabší hrany a design
- Měl jsem 2 Jason Allisona v jednom balíčku
- Ani jedna karta Ryana Smythe. To by byla třešnička
Pro mě absolutně perfektní zážitek.
možnost otevírat boxy Nebylo to jenom eBayem, ale i tím, že mě lákaly aktuální boxy a tam aby bylo
něco zajímavého, tak člověk musí investovat více. Jako fanda paralelek jsem si čím dál více hledal cestu zpět
k Pacificu. Box Pacific 2003 jsem otevíral vůbec jako první po návratu ke sbírání (asi před 6 lety) a moc
mě nenadchl. Nelíbily se mi tolik záběry na kartách, ale to není případ série Omega 2000.
Série se pyšní nejenom parádními záběry, jednoduchou a krásnou grafikou, ale i skvělými jmény.
V base setu je tolik osobností, že jsem měl radost z každé řadovky. Na jednu stranu si to odůvodňuji tím,
že na přelomu tisíciletí jsem se hodně zajímal o NHL, ale nebyla možnost tolik sledovat zápasy. Zdroj informací
byl Pro Hockey, teletext, později NHL News a první zápasy v TV na Galaxii. Takže nebyla možnost sledovat hráče
a každý kdo sbíral trochu víc bodů byl superstar. V té době jsem fandil Buremu a Panthers (Oils až od roku 2002).
Kdybych ho viděl hrát každý zápas, tak bych možná měl jiného oblíbence. Na druhou stranu je pravda, že těch jmen
tam bylo opravdu hodně. Je otázkou jak budou fandové vzpomínat za 10 let na Crosbyho, Malkina, Ovieho, Toewse,
Kane, Stamkosa, Tavarese ... těch jmen bude taky hodně.
Trochu jsem se rozepsal, ale teď už hůrá na box. Čekal mě celý box (36 Hobby balíčků) a k tomu 12 retail balíčků.
Pro velký úspěch a touhu pro dosbíraní base setu jsem v týdnu objednal dalších 8 balíčků (4 Hobby a 4 retail).
Nejdříve se s vámi podělím o parádní base karty
Brankáři
Výběr toho nej a poslední šestice brankářů v "neobvyklých dresech"
TOP hráči
Hráči v All-Star dresech a další hvězdy milénia. Jarda byl až druhé várce balíčků, tak jsem si oddychl, že nebudu
muset shánět drahou řadovku
Subset Rookies
Krom RC (viz Luongo v brankářích) obsahuje základní set i další subset Rookies, kde jsou dvojice hráčů. Je tam hodně
hráčů, co odehráli třeba jen 3-4 zápasy v NHL. Vybral jsem pro vás ta lepší nebo zajímavější jména na ukázku.
5-Star Talents 4:37
Tyto karty jsou jenom v Hobby a jsou jediné, které mě až tak neoslovili. Prostě mi do té série nesedí. Navíc mají
asi citlivé hrany, protože byly odřené narozdíl od ostatních karet. Toho jsem se bál víc u die-cutu, ale ty bylo OK
All-Stars 4:37 (2 World a 2 North America)
Opravdu krásné inserty a až na Gomeze mám radost i ze jmen. Dvě jsem měl v balíčcích.
TOP Inserty
- EO Portraits - 1:73 - jedna na dva boxy a na mě vyskočil ješte Kariya z retailu
- Cup Contenders 1:37 - CuJo jasná volba
a teď to nejlepší
Paralelky
V retailech jsou Gold do 299 a v Hobby Copper do 99. Poměr vkládání jsem nikde nenašel. Ještě jsou Ice Platinum
Blue do 75, ale ta nebyla. Premier Date je 1:37. Goldky nejdřív nebyly žádný, ale v druhé várce balíčků, kde
byly jen 4 retaily byly hned 2. Jen by teda mohl být jiný tým než Hurricanes Jinak jména se hodně povedla
.
.
.
.
.
no ale to nebylo vše
.
.
.
.
.
poměr vkládání 1 na 5 boxů takže 1:180
.
.
.
.
.
Když jsem psal v pošte, že to bude odpolední kafe s Martym, tak jsem nečekal, že to bude až tak doslovné
Shrnutí
+ Pěkné řadovky
+ 215 ze 250 karet base setu
+ Krásné inserty
+ Jména na paralelkách
+ Jersey Brodeura
+ asi bych mohl pokračovat
- 5-Star Talents slabší hrany a design
- Měl jsem 2 Jason Allisona v jednom balíčku
- Ani jedna karta Ryana Smythe. To by byla třešnička
Pro mě absolutně perfektní zážitek.
Naposledy upravil(a) TwentyTwo dne pát 18. bře 2016 12:45:34, celkem upraveno 2 x.
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pacific Omega 2000 Hobby Box + 20 balíčků
opět parádní break klasické série! Díky! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
vybral si parádní produkt, málokde je toho tolik...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Bianconero
- Legenda
Vynikající! Nádherný produkt, krásné inserty, super řadovky. A těch karet!
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Paráda až na ty hráče v all star dresu, to já moc nemusim
Super break !! Brodeur paradni
CARTER HART:
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
Tak to je náramná paráda
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Super box. Víc takových breaků starších ročníků. Stejně jako u Jofreyho Scoreček, tak i tady se na to dobře kouká.
A třešnička na dortu v podobě jersey Brodeura. To byla doba, kdy jersey karta byla vzácnost
A třešnička na dortu v podobě jersey Brodeura. To byla doba, kdy jersey karta byla vzácnost
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je opravdu paráda.... navíc zakončená Martyho "montérkama" !!!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
velmi pekne!
tradelist: https://goo.gl/photos/HyCtGWuGUwudrrDi8
Tak to je fakt nádhera, moc pěkny řadovky, skvěly inserty a ty jména...
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
-
- Veterán
Parádní brejk a moc povedený Marty B.