Tak jsem neodolal a také jsem si objednal 2 boxíky nových OFS. Karty jsou opravdu hezké a sám nevím, která série se mi líbí víc. Tmavé barvy v pozadí a nebo světlejší a lesklejší.
Jako první jsem začal Hobby boxem a tam jsem vytáhl tyto duhy.
No a potom to lepší z boxíku bylo toto.
Team Pride je velice pěkná karta a jakékoliv jméno z checlistu potěší, Piece of the games co dodat, velice hezké karty.
Jako druhý přišel na řadu Collectors box... tady už jsem byl napnutý co na mě vykoukne a dopředu říkám, že zklamaný jsem nebyl, i když Plzně jsem v obou boxem teda moc neměl.
Pár karet z Hokejových her a jiné inserty.
Tady nějaké ty barvičky a podpisy a Marek Schwarz na Magic Hands.
No a hlavním trhákem boxu byly tyto 2 karty.
Vyrúbalík neurazí, ale stick karta Dudy, ta mě dostala, pěkně tlustá karta a jak už jsem říkal, Piece of the games jsou prostě perfektní. Škoda jen, že nebylo něco z Plzenských hráčů.
Příště bych mohl nabídnout jako artefakt panu Hrbkovi do karet hokejky Marka Mazance, Adama Svobody nebo Míry Hanuljaka, když chytal pár zápasů za Plzen.
S brejkem celková spokojenost, všechno je volné až na Hollwega, Vítkovice a stick Dudy, které už nemam.
OFS 15/16 Collectors a Hobby box
Re: OFS 15/16 Collectors a Hobby box
Boxy se Ti povedly, i když všechny musejí být super, jinak Duda nemá chybu, pořádný kus hokejky, gratuluji .
-
- Legenda
hlavně ten Duda je SP, má limitaci x/12 a karty s touto limitací se najdou v průměru 1 : 18 boxům
Tak ten Duda je lahůdka. Já bych jako fanda Energie skákal do stropu.
Pro mě jako Plzeňáka... prostě rivalita i když Duda toho za Plzeň odehrál taky dost, ale na kartě je pro mě ve špatném dresuDSTRAKA píše:Tak ten Duda je lahůdka. Já bych jako fanda Energie skákal do stropu.
čo znamená to Game Issued Jersey?
tradelist: https://goo.gl/photos/HyCtGWuGUwudrrDi8
- Bianconero
- Legenda
Nevím, jestli poradím dobře, ale zkusím to. Zápasový dres, který měl hráč připravený ke hře, ale nikdy v ně nenastoupil. Pokud to vykládám špatně, ať se ozve někdo erudovanější.okorec píše:čo znamená to Game Issued Jersey?
Let them hate. Just make sure they spell your name right.