2015-16 OFS Classic
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015-16 OFS Classic
nejsem sice sběratelkou repre karet, ale myslím si, že do budoucna se jich přece jen třeba dočkáme, protože na všechny podněty se snaží OFS reagovat, takže nic si nenechávejte pro sebe a perte sem své nápady a postřehy.
Co pane Hrbek? Výroba repre karet si myslím moc není o licenci a nebo ano? Vždyť už dříve bylo vydáno několik sérií, kde se i sem tam nějaká repre objevila a pokud by se do extraligových karet zařadila i repre, tak to přivede další fanoušky a sběratele.
Ale třeba se mýlím a bude/byla by to zase i otázka správného načasování, jaké hráče a fotografie z turnajů použít, když se jich za celou sezonu hraje několik a série vydání karet jsou pouze dvě a do toho se snaží OFS být vždy aktuální s použitými fotografiemi hokejistů.
Srovnání obou sérií OFS Classic ... loňská byla spíše v duchu jemné bílé, letošní je zase více barevná.
Určitě bych i nadále ponechala model věnování se insertní sérii vítězi TELH, i když je to pak o tom, že nějakou tu část je spíše checklist karet pouze o tom klubu, ale líbí se mi jejich provedení a nápady, ať už s vloženou repliku poháru a nebo letošní podepsané karty. Jejich limitace je OK, žádné x/2 a níž. Takhle má možnost si více sběratelů skompletovat tuhle minisérii.
Paralelní verze taky super, hlavně to barevné odlišení. Určitě zase k lepšímu o proti loňsku, kdy se to lišilo ražbou loga OFS. Už mi to letos malinko připomíná OFS 99/00 UH, což se mi líbí. Snad jen možná zbytečné dvě verze jako Retail a Hobby, když už možná bych alespoň u jedné karty změnila limitaci.
Signature karty Rivals a Double jako novinka určitě zpestření a já sama bych možná zase přistoupila malinko na změnu, která navazuje na připomínku Pavla ohledně podepsaných karet Bonus Signature ... po vzoru NHL karet by se mi líbila podepsaná karta s tištěným autogramem ve verzi Silver a Gold a nebo třeba by to bylo nakonec jako Blue a Red. To je už jedno. I když by to asi nemělo takovou cenu a hodnotu, jako karta, ze které jde opravdu vidět, že byla podepsána "originálně" a nikoliv upravena grafickým programem pro potřeby karty. Na toto "přání" jsem již dříve dostala menší vyjádření ze strany pana Hrbka, takže chápu, proč tohle spíše ne ne.
S dovolením Tabaracciho img Fleischmanna z webu za propůjčení img:
Ale zase určitě jsem ráda, za jednu verzi jednotlivých podpisovek o proti loni, které se kromě písma v té loňské sérii moc nelišily.
A pokud by po vzoru KHL karet se do dalších ročníků naskytla i sem tam nějaká podpisovka Trenéra, tak by to taky nemuselo být od věci špatné.
A co se týká Memorabilia karet, doufám, že se do budoucna podaří získat kluby na svou stranu a pokud by i nadále třeba co ob dva ročníky vycházely memorabilia karty s kousky hrané výstroje/hokejek apod. tak aby týmy byly vyvážené, což zatím v současnosti nelze splnit za takových podmínek, jako je to nyní.
Ale třeba v loňské sérii, i když byly vkládány do karet repliky dresů, tak pochvala za to, že si s tím ve výrobě dali záležet a v takových případech, kdy se to z dresů nabízely udělali pěkné kousky jersey v podobě PRIME.
Tak tolik asi zatím pohádky na dobrou noc
Co pane Hrbek? Výroba repre karet si myslím moc není o licenci a nebo ano? Vždyť už dříve bylo vydáno několik sérií, kde se i sem tam nějaká repre objevila a pokud by se do extraligových karet zařadila i repre, tak to přivede další fanoušky a sběratele.
Ale třeba se mýlím a bude/byla by to zase i otázka správného načasování, jaké hráče a fotografie z turnajů použít, když se jich za celou sezonu hraje několik a série vydání karet jsou pouze dvě a do toho se snaží OFS být vždy aktuální s použitými fotografiemi hokejistů.
Srovnání obou sérií OFS Classic ... loňská byla spíše v duchu jemné bílé, letošní je zase více barevná.
Určitě bych i nadále ponechala model věnování se insertní sérii vítězi TELH, i když je to pak o tom, že nějakou tu část je spíše checklist karet pouze o tom klubu, ale líbí se mi jejich provedení a nápady, ať už s vloženou repliku poháru a nebo letošní podepsané karty. Jejich limitace je OK, žádné x/2 a níž. Takhle má možnost si více sběratelů skompletovat tuhle minisérii.
Paralelní verze taky super, hlavně to barevné odlišení. Určitě zase k lepšímu o proti loňsku, kdy se to lišilo ražbou loga OFS. Už mi to letos malinko připomíná OFS 99/00 UH, což se mi líbí. Snad jen možná zbytečné dvě verze jako Retail a Hobby, když už možná bych alespoň u jedné karty změnila limitaci.
Signature karty Rivals a Double jako novinka určitě zpestření a já sama bych možná zase přistoupila malinko na změnu, která navazuje na připomínku Pavla ohledně podepsaných karet Bonus Signature ... po vzoru NHL karet by se mi líbila podepsaná karta s tištěným autogramem ve verzi Silver a Gold a nebo třeba by to bylo nakonec jako Blue a Red. To je už jedno. I když by to asi nemělo takovou cenu a hodnotu, jako karta, ze které jde opravdu vidět, že byla podepsána "originálně" a nikoliv upravena grafickým programem pro potřeby karty. Na toto "přání" jsem již dříve dostala menší vyjádření ze strany pana Hrbka, takže chápu, proč tohle spíše ne ne.
S dovolením Tabaracciho img Fleischmanna z webu za propůjčení img:
Ale zase určitě jsem ráda, za jednu verzi jednotlivých podpisovek o proti loni, které se kromě písma v té loňské sérii moc nelišily.
A pokud by po vzoru KHL karet se do dalších ročníků naskytla i sem tam nějaká podpisovka Trenéra, tak by to taky nemuselo být od věci špatné.
A co se týká Memorabilia karet, doufám, že se do budoucna podaří získat kluby na svou stranu a pokud by i nadále třeba co ob dva ročníky vycházely memorabilia karty s kousky hrané výstroje/hokejek apod. tak aby týmy byly vyvážené, což zatím v současnosti nelze splnit za takových podmínek, jako je to nyní.
Ale třeba v loňské sérii, i když byly vkládány do karet repliky dresů, tak pochvala za to, že si s tím ve výrobě dali záležet a v takových případech, kdy se to z dresů nabízely udělali pěkné kousky jersey v podobě PRIME.
Tak tolik asi zatím pohádky na dobrou noc
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
K té tloušťce podpisovek, nechal bych to takk jak to je, líbí se mi když je tlustá a je podepsáno na té podložce, je však pravda že je to letos hodně tlusté.
chtěl jsem se zeptat, byl už někdo někdy v Obchůdku se sběratelskými kartami v Praze? Nejspíš se tam zítra podívám a chci vědět jestli se tam prodávají kusové karty OFS?
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
U podpisovek mi taky vadila tloušťka ale podpis na těch podložkách drží. Obě kácovi podpisovky co mám z Masked stories /39 a cards day je podpis rozostřený a stejně tak u pana nadrchala z brněnské burzy.. Ale podpisovka /9 Kácova tam je ten podpis jak novej. Takže pokud součastný styl podpisovek zaručuje OFS kvalitu a větší návratnost z klubů tak za mě
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
kulometcik: řekla bych, že je to i díky tomu, že na klub jdou podpisové aršíky, nikoliv samotné karty
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Legenda
Chtěl bych jen poskytnout info jak je to s kartami reprezentace.
Od sezóny 98/99 vlastní práva na repre BPA.
do tohoto termínu můžeme karty repre vydávat.
Od loňského roku BPA svěřilo licenci oficiálnímu výrobci a distrbutorovi merchandisingu české reprezentace
pro něho zajišťuje výrobu samotných karet firma Moje Karticky. cz
jednali jsme o možné spolupráci a výpomoci a je možné že se tak do budoucna stane.
Od sezóny 98/99 vlastní práva na repre BPA.
do tohoto termínu můžeme karty repre vydávat.
Od loňského roku BPA svěřilo licenci oficiálnímu výrobci a distrbutorovi merchandisingu české reprezentace
pro něho zajišťuje výrobu samotných karet firma Moje Karticky. cz
jednali jsme o možné spolupráci a výpomoci a je možné že se tak do budoucna stane.
Škoda, že mojekartičky jsou absolutní zoufalci. MS si zasloužilo vlastní sérii s memo, podpisy a podobně. Nejlépe pak i se zahraničími repre. Byl tu Ovie, Crosby, Kopitar. Neví někdo, jak to je s právy na zahraniční repre?
Pane Hrbku, vám za sérii palec nahoru. Ta memo karta ze druhé série je jedna z nejlepších karet, co jste kdy vyrobil. Moc se mi líbí paralel, byť si umím představit jiné barvy. Canvas? Super! Co vytknout? Až a ty chybky a ošklivé řadovky a bizarní nápis TEAM PRIDE (provedením, ne smyslem) snad nic. Možná bych byl pro hard-sign karty a lepší obsazení, ale to bych je opakoval již vyřčené.
Pane Hrbku, vám za sérii palec nahoru. Ta memo karta ze druhé série je jedna z nejlepších karet, co jste kdy vyrobil. Moc se mi líbí paralel, byť si umím představit jiné barvy. Canvas? Super! Co vytknout? Až a ty chybky a ošklivé řadovky a bizarní nápis TEAM PRIDE (provedením, ne smyslem) snad nic. Možná bych byl pro hard-sign karty a lepší obsazení, ale to bych je opakoval již vyřčené.
-
- Legenda
Práva pro využití všech reprezentací na komerční účely(do toho spadají i karty, vlastní a poskytuje IIHF
než se tu objeví dotaz stran olympiády, tak tam vlastní práva olympijský výbor té dané země.
jinak děkuji za pochvaly, beru to jako pobídku, abychom příště byli lepší a pečlivější
než se tu objeví dotaz stran olympiády, tak tam vlastní práva olympijský výbor té dané země.
jinak děkuji za pochvaly, beru to jako pobídku, abychom příště byli lepší a pečlivější
Tak ty moje kartičky cé zet je spíše než něco jiného PR agentura pro týmy, které chcou mít kartičky. Se sběratelstvím to nemá nic společného a BPA je ta sama parta bambulínů. Samozřejmě z pohledu sběratelství. Je to holt smutné, že by mohly vycházet nádherné karty a rozvíjet nápady s reprezentací a jediné co vyjde tak je nějaká pseudoserie repre 2015, kde stejně není ztvárněno MS, ale turnaje EHT, kde máme opětovně billboardy a ne repre
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek
-
- Legenda
Já myslím že se budou určitě zlepšovat.
Letos také karty vyjdou a co jsem slyšel a viděl, tak to bude určitě posun k lepšímu.
Letos také karty vyjdou a co jsem slyšel a viděl, tak to bude určitě posun k lepšímu.
Včera jsme se smykem53 loupli Hobby box (v sobotu v daném tematu) a asi takhle. Oba jsme byli nadšení inserty Magic Hands naprostá paráda a memorabilie taky povedené, kor když mi přistála podpisovka Kuby Lva. Paralelky hezky barevné a láká mě sestavit si duhu. Díky za to, pane Hrbek, že české ligové karty jsou na této úrovni.
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
- superman66
- Legenda
Tak bylo by to fajn kdyby se to posunulo dál.. loni mě to absolutně nic neříkalo. Ale pokud to bude opět jen o řadovkách a pár paralelkách tak mi to asi nic neřekne znovu. Repre by si zasloužila profi produkt s podpisovkami a memorabilia kartami - a dobře zpracovaný graficky.. jinak to skoro nemá cenu vydávatVeteran fans hcs píše:Já myslím že se budou určitě zlepšovat.
Pokud se tam rýsuje možná spolupráce, tak tam vidím naději.. uvidíme no
Co by se určitě líbilo mě (už jsem to dříve naznačil), tak produkt ve stylu Masked stories nebo HSHW (prostě řadovky, plus paralelky, a vypracované podpisovky a memorabilia karty), nějak tematicky zaměřený:
- Nagano 98 (tam vidím problém v tom získání povolení od olympijského výboru) - jinak sestava hráčů naprosto luxusní, to top co jsem v reprezentaci viděl.. těžké by bylo získat asi některé kousky do memorabilia karet, ale je jasné, že by asi nikdo nečekal, že tam budou přímo kousky z Nagana..
- Zlatý hattrick (MS 1999-2001) - to by mohla být docela reálná věc, opět spousta skvělých hráčů.. zaměřit to na ty tři MS..
Ono samozřejmě by bylo možné udělat prostě produkt "reprezentace" a nijak to neomezovat a mít tam hráče z různých turnajů.. ale pak bych se bál toho, aby na podpisovkách a memo kartách nebyli jen "lehce" sehnatelní hráči, kteří toho zase tolik za repre neodehráli.. a hvězdy nezůstaly pouze na řadovkách..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Bianconero
- Legenda
Reprezentace by měla mít své karty k daným akcím, turnajům. Nikoliv, aby vycházela sezónu co sezónu jen tak z plezíru, aby něco bylo. To jsou karty akorát tak na založení knížek, když to s prominutím vezmu s nadsázkou. Ale ony ty reprezentační karty zrovna nevychází ideálně ani za mořem. Snad jedině Kanada se pokouší sem tam něco vydat. UD vydávala WJC 2015. Ten set byl super (pořád si na něho dělám zálusk ). Pak UDčka ještě dělala do Artifactů pár jmen, ale bylo to dost nesourodé (proto kompletuju jenom jeden ročník). Udělat kvalitní reprezentační produkt s jasnou koncepcí, dobrou náplní, by bylo unikátní, protože nic takového na trhu celosvětově není. Kvalitní reprezentační produkt, byť i jedné reprezentace, zkrátka neexistuje. Otázkou je, jak moc jsou náročná jednání s oficiálními orgány a kolik by to stálo peněz.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- hokejcards
- Hvězda
superman66 píše:Co by se určitě líbilo mě (už jsem to dříve naznačil), tak produkt ve stylu Masked stories nebo HSHW (prostě řadovky, plus paralelky, a vypracované podpisovky a memorabilia karty), nějak tematicky zaměřený:
- Nagano 98 (tam vidím problém v tom získání povolení od olympijského výboru) - jinak sestava hráčů naprosto luxusní, to top co jsem v reprezentaci viděl.. těžké by bylo získat asi některé kousky do memorabilia karet, ale je jasné, že by asi nikdo nečekal, že tam budou přímo kousky z Nagana..
- Zlatý hattrick (MS 1999-2001) - to by mohla být docela reálná věc, opět spousta skvělých hráčů.. zaměřit to na ty tři MS..
Mě repre karty naplňují, bral bych je klidně každou sezónu jako dřív a doplnit je o memorabilia a hlavně podpisovky, nemusel bych skoro sbírat nic jiného . Jinak souhlas se Supermanem66!!
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad tam už nebude např. ta ruská trikoloraVeteran fans hcs píše:Já myslím že se budou určitě zlepšovat.
Na jejich facebooku jsem našel finální návrh:worlikk píše:Tak snad tam už nebude např. ta ruská trikoloraVeteran fans hcs píše:Já myslím že se budou určitě zlepšovat.
Vítejte v roce 1995 Ne, není to zoufalé, ale nic světoborného taky ne. Hlavě fotka z tréninku fakt nebaví.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to jméno v tom kolečku je hodně divná věc... jako kdyby na kartičku nalepili samolepku
Jinak, pane Hrbku, chtěl jsem poděkovat za omluvu za chybky. Mohu se těšit i na jejich nápravu? Ondra se podpisovce se jménem Jarda Jurčík sice smál, ale nejen on by uvítal také správnou verzi