2015-16 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2015-16 OFS Classic

Příspěvek od Veteran fans hcs »

worlikk píše:To je to samý jako Červenka v Chomutově, že jo...ale tam to je jasný, protože on je ten "kluk z plakátu", na kterýho tam lidi chodí.

U nás kvituju Buchtu. Postupně vyrostl v lídra, dává hodně gólů, lidi ho vzali "za svýho", je právě taky tím "klukem z plakátu", protože letos je jednou z hlavních tváří sezónní kampaně (spolu s Přibylem, Hlinkou a Poláškem)...

Karty vypadají zajímavě...dotaz: to logo bude např. na nějakým kovovým plíšku, podobně jako loni byla gumová imitace puku?
Ne žádný plíšek je to kombinace ražebních folií.

za toho Kabelku se tedy Brňákům omlouvám, ale přišlo mi že je to takový šéf kabiny a střídačky.
ono je prostě problém někoho označit za osobnost týmu, když v příští sezoně už může být někde úplně jinde.
třeba ten Hruška, pokud bude takhle dobrej, bude příští rok v KHL

okorec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od okorec »

Veteran fans hcs píše:
okorec píše:Strašne sa mi páčia tieto karty. Škoda že nemajú licenciu aj na NHL, alebo aspoň na slovenskú extraligu. Takto mi ostáva len vám závidieť tie rozbalovacky balíčkov a boxov :)
jak je to vlastně s právy na slovenskou extraligu? ví se aktuálně za jakých podmínek by bylo možné karty vydávat?
vydava vobec niekto ofiko karty slovenskej extraligy?

ja teda vobec netusim nakolko to moze byt marketingovo zaujimave a netusim ani aky kseft su karty ceskej extraligy. ci to neni skor o entuziazme ako o nejakom komercnom uspechu :)

karty-slavia
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karty-slavia »

Veteran fans hcs píše:
karty-slavia píše:Když to vidim tak mi nejvic na sestupu Slavie vadi ze prichazim o tolik peknych karet :yawn:
ale kdepak, letos je i pro slávisty připraven subset k výročí 115 let slávistického hokeje.
představíme příští týden ;)
Tak to jste mi hned zlepsil začátek tydne.
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stars_hockey_cards »

Veteran fans hcs píše:
karty-slavia píše:Když to vidim tak mi nejvic na sestupu Slavie vadi ze prichazim o tolik peknych karet :yawn:
ale kdepak, letos je i pro slávisty připraven subset k výročí 115 let slávistického hokeje.
Skvělá zpráva! :)
A budou v setu i hráči z letošní sezony? Co jsem koukal, tak Slavia vydala letos vlastní kartičky, tedy spíše "kartičky". Oblé rohy, hráči vyfocení jen v dresu, žádná fotka ze hry. Spíše jen takové podpisovky na autogramiádu, které se mi nechtělo kupovat.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Stars_hockey_cards píše:
Veteran fans hcs píše:
A budou v setu i hráči z letošní sezony? Co jsem koukal, tak Slavia vydala letos vlastní kartičky, tedy spíše "kartičky". Oblé rohy, hráči vyfocení jen v dresu, žádná fotka ze hry. Spíše jen takové podpisovky na autogramiádu, které se mi nechtělo kupovat.
Kompletní sestava z retro zápasu s Budějovicemi - 20 hráčů + 2 trenéři.
Jinak Motor samozřejmě na kartách vyjde také ;)

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Veteran fans hcs píše:
Stars_hockey_cards píše:
Veteran fans hcs píše:
Kompletní sestava z retro zápasu s Budějovicemi - 20 hráčů + 2 trenéři.
Jinak Motor samozřejmě na kartách vyjde také ;)
Tak to je super! Už jsem se bál, že Slávie letos nebude mít kartičky, stejně jako Motor. A navíc retro. Ty jsou nejlepší. :thumbup:
To zase u OFS utratím peněz...
Ještě budu otravovat s dotazem ... Kladno letos nevyjde? Co vím, tak v retro dresech nehráli. Takže asi nevyjde.

Martas
Opora
Opora

Příspěvek od Martas »

A bude v II. sérii ještě něco jiného než retro slavie, motor, hokejové hry? *lgh* Docela začínám být nervózní, už teď je představených karet dost. *lgh*

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Martas píše:A bude v II. sérii ještě něco jiného než retro slavie, motor, hokejové hry? *lgh* Docela začínám být nervózní, už teď je představených karet dost. *lgh*
Ještě máš tři týdny času... ;-)
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Stars_hockey_cards píše:Slavia vydala letos vlastní kartičky, tedy spíše "kartičky". Oblé rohy, hráči vyfocení jen v dresu, žádná fotka ze hry. Spíše jen takové podpisovky na autogramiádu, které se mi nechtělo kupovat.
to jsou tyto kartičky a nebo jiné? Nebo snad ty o kterých tady mluví pan Hrbek?

Obrázek
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

Super zpráva na karty Motoru se tesim,jen škoda že budou zase v retro dresu.
(Letos se mi moc nelíbí )
Udělejte nám prosím taky naky v klasickým dresu ;-)

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

smiesek píše:
Stars_hockey_cards píše:Slavia vydala letos vlastní kartičky, tedy spíše "kartičky". Oblé rohy, hráči vyfocení jen v dresu, žádná fotka ze hry. Spíše jen takové podpisovky na autogramiádu, které se mi nechtělo kupovat.
to jsou tyto kartičky a nebo jiné? Nebo snad ty o kterých tady mluví pan Hrbek?

Obrázek
To naštěstí nejsou ony. Tyhle jsou jasně pana Hrbka. Design stejný jako loni Kladno, Třinec, Sparta a Motor. Krásné karty!

Tyhle jsem myslel:
Obrázek

Design není špatný, ale nejsou to prostě plnohodnotné kartičky :)

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

meda10 píše:Super zpráva na karty Motoru se tesim,jen škoda že budou zase v retro dresu.
(Letos se mi moc nelíbí )
Udělejte nám prosím taky naky v klasickým dresu ;-)
No nedávno psali na webu Motoru, že vydali vlastní karty. Je to tak měsíc a půl zpět. A že už jsou v prodeji.
Tak nevím, jestli mysleli ty karty od OFS... Spíš jsem to pochopil tak, že si vydali něco svého. Ty OFS vycházejí až teď.

Prý je budou mít brzo ve fanshopu. Ale tohle mi napsali, už kdysi a pořád to v e-shopu nevidím. Tak nevím, zkus se ale optat, třeba budeš mít větší štěstí než já. Tam by možná mohli mít hráče v klasických hraných dresech :)

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

To chce ofs to jsou peckovy karty,stejně jako kolegu slavistu mě mrzi, že nám kuli neúčasti v extralize utíká spoustu super karet :-(

karty-slavia
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karty-slavia »

meda10 píše:To chce ofs to jsou peckovy karty,stejně jako kolegu slavistu mě mrzi, že nám kuli neúčasti v extralize utíká spoustu super karet :-(
Přesně tak 1.liga mi nevadí ale ty karty mne štvou :? Každopádně se v Budějovicích příští rok dočkáte si myslim
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

To by bylo super,ale ač bych si to samozřejmě moc přál.
Tak tomu nevěřím i kdyby jsme se dostali do baraze tak vyřadit někoho z extraligy,by
bylo strašně těžký ty týmy co budou hrát o udržení jsou strašně nabuseny.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Palec nahoru za vyfocení Vency Skuhravýho za Vary :thumbup: To sem nečekal po jednom odehranym zápase !! Když sem tam našel jeho, tak sem koukal, jestli náhodou neni i Stach za Chomutov, ale ten už ne ... Ale tak zas nemůže ít kartu každej "jednozápasovej" hráč :D Třeba bude mít příští rok ELH karty za Kladno :D bylo by to fajn

DSTRAKA
Opora
Opora

Příspěvek od DSTRAKA »

Steven Hockey Cards píše:Palec nahoru za vyfocení Vency Skuhravýho za Vary :thumbup: To sem nečekal po jednom odehranym zápase !! Když sem tam našel jeho, tak sem koukal, jestli náhodou neni i Stach za Chomutov, ale ten už ne ... Ale tak zas nemůže ít kartu každej "jednozápasovej" hráč :D Třeba bude mít příští rok ELH karty za Kladno :D bylo by to fajn
*lgh* Já si to přesně dnes říkal:
Kdy už vyjde ten checklist a bude tam Venca za Vary?

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:) škoda, že se opomnělo jedno důležité jméno, o to bude větší důvod, aby zůstal i další sezonu a měl tak kartičku

jinak bych byla ráda, kdyby do dalších ročníků vycházelo co nejvíce karet hokejistů, a je jedno, kolik odehráli zápasů, prostě se vrátit k tomu, aby kde jaké ucho mělo kartičku. Někdo totiž sbírá podle líbivosti, někdo podle jmen a někdo (smiesek) podle klubu :) Nic nestrohat na počet a přepočet, ale flákat to na karty jak to leží, běží.
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

DSTRAKA
Opora
Opora

Příspěvek od DSTRAKA »

Ty Vary to je lejstro. *lgh* Pro mně je to dobře, nečekal jsem ze na kartě bude i Fečo (brankář) kterej ještě nemá v extralize ani vteřinu v brance.
Stříbrný Josef Rc kdo to je? Na soupisce Varů jsem ho nikdy neviděl. :think:

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“