16 balíčků (6 druhů)

Odpovědět
Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

16 balíčků (6 druhů)

Příspěvek od Omerta »

Tak jsem si od Pavla vzal ke kartám do sbírky ještě 14 balíčků, ke kterým jsem ještě 2 dostal bonusem Score a nějaký Toronto pack či co...

A já měl vybráno
2013-14 PANINI Contenders Hockey Hobby Balíček 6x
2015-16 UD Full Force Hockey Hobby Balíček 4x
2014-15 UD Masterpieces Hockey Hobby Balíček 2x
1999-00 ITG BAP Millennium Signature Series Hockey Hobby Balíček 2x

Výsledek co do počtu "lepších" karet slušný nadprůměr, na jména u těch top karet jsem ale již takové štěstí neměl...

Bejsky všichni známe a tak začneme insertíkama. Ve FF je v každém balíčku insert a zde spokojenost s Blueprinty, Vinca na glossy a pak ty Thermalky...ty se mi teda moc nelíbí.

Obrázek

Potom jsem rozdělal mé oblíbené Contenders a opět se mi zadařilo. Z šesti paklíků insert a 2 podpisy :crazy: Jenom škoda těch jmen na nich....i když brankář se vždycky počítá.
+ BAPky...zase ty jména

Obrázek

No a nakonec jsem si nechal Masterpiece a neprohloupil jsem. V druhém balíčku se na mně usmál Chris Chelios Black Framed #/50

VŠE JE VOLNÉ!!

Obrázek
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

sabres911
Hvězda
Hvězda

Re: 16 balíčků (6 druhů)

Příspěvek od sabres911 »

Ty jo, jsem ani nevěděl, že má Konan podpisovku. Po zranění, kdy loni tuším nehrál ani zápas v NHL letos hraje až ECHL. Vzpomínám si, jak jsem 2 roky zpátky doufal, co z něj bude za super hráče a ouha :( Hellberg to třeba zabalí směr Evropa, ale kartička je to hezká !

K těm Millennium. Pro mě srdcová záležitost, sám jsem si boxík otevřel, ale šance vytáhnout lepšího hráče je vážně malá. Na stránkách ITG jsou stále checklisty a když mrkneš, všichni lepší hráči jsou limited nebo x-limited, opravdu je jich výrazně méně.

http://www.itgtradingcardsarchive.com/p ... _base.html

Obrázek
Obrázek

Největším lákadlem byly krásné memorabilia karty, ale pokud Pavel z téhle série nerozdělává boxy a kupuje balíčky jen od Dave and Adams, ty bych tam moc nečekal. Podle mě jsou jejich staré balíčky prodávané v lotech "prohledané". Viděl jsem víc větších breaků na Sportcardforum nebo Hobbyinsider a lidi vytahovali třeba z UDček kupovaných ve velkých lotech menší počet inzertů, memorabilia karta žádná. Ale podotýkám, že se to týkalo jenom starých a v lotech prodávaných balíčcích. Balíčky z nových karet byly v pohodě. Problém je, že oni ty staré série koupí z nějakých pootevíraných boxů a ty jsou holt prohledané - viz. naše OFS v některých trafikách.
U BAP Millenium bude v každém balíčku podpis, ale otázka, zda je nějaká šance na lepší memorabilia kartu...

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Ty jo, tak ten Paulík je brutální :crazy:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

fantomas 66
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od fantomas 66 »

Tak toho Kariyu bych si nechal líbit, to je masakr. :o
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856

Obrázek

Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

sabres911 píše:pokud Pavel z téhle série nerozdělává boxy a kupuje balíčky jen od Dave and Adams, ty bych tam moc nečekal. Podle mě jsou jejich staré balíčky prodávané v lotech "prohledané".
Pavel nejen že kupuje probrané balíčky (které si speciálně od dodavatelů přeji), dokonce sám každý večer tajně projíždí v našem kanclu, aby to nikdo jiný neviděl, balíčky ze všech námi rozbalených boxů, a lidem posíláme výhradně balíčky s řadovkami a bohužel i podpisy, protože jsme zatím nepřišli na způsob, jak je z balíčků dostat, ale pevně věřím, že se i tady najde nějaký způsob, a časem budeme lidem posílat jen balíčky s řadovkami... To, že lidé ukazují z našich balíčků také memorabilie, je zřejmě dané naší neschopností balíčky pořádně projet. :silent:

A teď vážně. Na jiné stránce tvrdíš, že Memo z této a podobných sérií byly 1:2400 balíčkům. Čistě teoreticky, nemohl si vidět těch 2399 balíčků? Jaksi pochybuji, že bys jich viděl dokonce tolik najednou, ale třeba to sleduješ hodně...
Nebo ty podpisy, já myslím, že hodně lidí ví o tom, že ty podpisy jsou tam hodně SP nebo XSP... (ostatně jako dnes, vyndej z Artifacts AUTOFACTS Gretzkyho - když si koupíš case a nebude tam, tak to dodavatel věděl, že tam není??).
Hned to musí být probrané balíčky?? Víš např. o tom, že se objevily (nejen u DC) právě potom, co se ITG prodalo Leafu po letech, kdy o tyto série v podstatě nešlo moc zakopnout?? A věděl si, že jsme měli také boxy? Sorry Luky, ale ty tvoje příspěvky už bych si mohl brát osobně. Tady devastuješ celkem raritku, kterou na jiné stránce bráníš. Měl by sis možná ty dva příspěvky přečíst a podívat se, jak si protiřečíš.
Abych reagoval, poslední dvě várky jsou z jakýchsi lotů balíčků, bohužel jinak se k balíčkům dostat nelze, ale právě že jsou balené jak jsou, tak jsme je do shopu zařadili. Jestli jsou prohledané nebo ne je čistě tvoje spekulace a díky poměrům vkládání těžko uvěřitelná. Podívej se na poměry vkládání a zjistíš, že to je nezjistitelné a rozhodně u podpisů to je dost nepravděpodobné... Mimochodem, já jsem z těch lotů memo vyndal. Myslím, že Shanahana JSY nebo někoho takového. Měli jsme jej na shopu.

PS: Kluci, ten Kariya třeba vyjde ve Final Vault:-)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Oni už jsou v sobě aji tady *lgh*
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

paricovsurneg50
Opora
Opora

Příspěvek od paricovsurneg50 »

ja by som sabresa obhajil troška skor ale v tom jeho tvrdeni že v tych balikoch je malo memorabilia kariet, predpokladajme že nie že su preskumame ale čisto teoreticky a aj prakticky sa to dalo spravit pri tych staršich boxoch BAP memorabilia, parkhurst - proste tam kde bola garantovana len jedna jersey, au karta a podobne ... a prakticky to bolo asi tak že sa rozbaloval box pokial sa ta lepšia karta nenašla a zvyšne baliky / teoreticky bez memo kariet/ sa prave teraz predavaju na DC a kadetade po nete

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

pavelbart píše: PS: Kluci, ten Kariya třeba vyjde ve Final Vault:-)).
To klidně může, ale to už je pro mě úplně jiná karta a bohužel bych takovou nechtěl ani zadarmo...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

fantomas 66
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od fantomas 66 »

deiv14 píše:
pavelbart píše: PS: Kluci, ten Kariya třeba vyjde ve Final Vault:-)).
To klidně může, ale to už je pro mě úplně jiná karta a bohužel bych takovou nechtěl ani zadarmo...
*gp*
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856

Obrázek

Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint

GoPanthers
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoPanthers »

Nikdy som neštudoval limity týchto starých podpisoviek, teda ako tieto BAP Millenium Series, ale pamätám si, že v Januáry na burze v BA ich mal v ponuke jeden chalan, niekto si jeden kúpil a vytiahol odtiaľ Signature Mike Richter .... no a teraz kukám že je to "limited" verzia, takže tým pádom, šanca vytiahnuť dobrý podpis tam je určite, videl som tú kartu naživo *drink*

No a k otváračke, myslím si že celkom vydarená :thumbup:
Zbieram sety:
* 2014-15 The Cup Brilliance Autographs - 31/32
* 2014-15 Ultimate Masterpieces Signatures - 6/19
* 2013-14 Ultimate Masterpieces Signatures - 9/33

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“