2015-16 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

Re: 2015-16 OFS Classic

Příspěvek od Bianconero »

33mc píše:
SugarRay píše:Tak vždycky když vyjde nová serie ELH karet tak jsou ty kusovky drahý , až se rozbalí víc boxů nebo balíčků tak ty ceny budou rozumější ikdyž asi ne u všech druhů karet , některý ty limity jsou až moc nízký a to nemam na mysli paralelky teď .
Totéž jako předtím - jaké karty jsou konkrétně drahé ???
*gp* třeba někdo tu otázku pochopí, budu to se zájmem sledovat, kdo bude první... ještě popcorn 8-)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

No nevím, když pominu fakt, že je to extraliga, opomenu hlavní důvod, proč tyto karty nesbírám, a to je reklama na dresech a vlastně všem. Tak si myslím, že poměr ceny a toho co se z boxu může vytáhnout je super. V této třídě bych řekl, že je to nejlevnější produkt. Za tu cenu se nedají kolikrát sehnat ani "devadesátkové" boxy.
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

:lol: :clap:

Martin narážel na to, že ty karty sotva vyšly, nikde se ještě kusově neprodávají, nejsou ani žádné odpovídající ceny na srovnání. Až přijdou ony kusovky na trh, pak je možnost dělat závěry. To je ta základní pointa. Tvé "obecnosti" jsou irelevantní. Jo, a bacha na ty vulgarity, ať nedostaneš ban ;)

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Pravidla diskuzního fóra http://www.forum-hokej-karty.cz

2, Dodržujte v příspěvcích základní pravidla slušného chování. Případné osobní konfilkty vždy řešte v soukromých zprávách. Prosíme zdržte se jakýchkoliv vulgarismů. Nikdy nepoužívejte vulgarismy (nulová tolerance ze strany administrátorů), rasistické poznámky ani nenapadejte cizí náboženské přesvědčení. Za porušení tohoto bodu hrozí zrušení účtu: trvalý ban.
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Vykoledoval? Podpořil jsem Martina, člověka, který o těch kartách má daleko více informací než třeba já, ty nebo Vojta. Takže se zase uklidni. Příští podobnou reakci od tebe budu brát jako výzvu, abych napsal Hansovi s Pavlem a budu žádat, abys dostal BAN.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Hele Sugy, tohle je už trošku přes, ne ???

Já se ptal proto, abych mohl svoje ceny obhájit - Vojta pravděpodobně viděl karty u mě na shopu, protože nikde jinde asi moc vidět nejsou....

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mc já reagoval jenom na Binca , ještě jednou nedělej ze mě ptiomce že si podpořil Mcího když se zase vysmíváš , tak co je tohle za alibistický kecy zase ??? Si aspoň ty ubožáku stuj za svym , prosim tě na tohle já nemam nervy přes net , jestli chceš přijedu teď na burzu do Prahy a tam mi to můžeš vysvětlit osobně , protože mě tohle už nebaví .
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Chlapi, z mé strany to byl jen povzdych. Nechtěl jsem narážet, ani vytvářet rozbroje. Prostě počkám až budou karty v trafikách a pak to povyměnuju za Liberečáky. Stejně jako jsem to udělal v loni. :) Teď jsou ty ceny lepších karet pro mě vysoké.

Bianconero
Legenda
Legenda

33mc píše:Hele Sugy, tohle je už trošku přes, ne ???

Já se ptal proto, abych mohl svoje ceny obhájit - Vojta pravděpodobně viděl karty u mě na shopu, protože nikde jinde asi moc vidět nejsou....
K těm cenám, nepřijdou mi nijak zvláštní. Naopak celkem obligátní a v pořádku. Ve srovnání s NHL kartami jsou ty ceny velice slušné, když si přimyslím, že se pan Hrbek snaží úroveň každým rokem zvedat. Každopádně srovnání bude lepší, až se objeví z dalších zdrojů. I tak si myslím, že budou na stejné úrovni, což je jedině dobře.

Šugy: Jaký kecy? "Good post" znamená vyjádření podpory, stvrzení souhlasu s komentářem. Nebo je tu ten emotikon snad k něčemu jinému, má skrytý význam, který neznám? Nechám si poradit. A můj komentář s popcornem? Že nechápeš legraci, která byla ze sáčku žertů na úrovni Procheyho, staala nebo zizomila, kupříkladu, je pouze tvůj problém.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ok já nechápu proč tohle pořád děláš , proč se pořád vysmíváš někoho ponižuješ nebo provokuješ to je horší než vulgarismy ? Nemusíš nikoho poučovat pořád nejsme malí děti snad .
Svuj názor můžeš snad napsat i bez tady toho ne ? Sorry já na tohle nemam nervy .
Obrázek

milanbiker1
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milanbiker1 »

Ja myslim,/a ted trochu pozmenim/ ze veskere dohadovani toliko pro hovado dobre jest.Karty se pomalu teprve zacinaji prodávat a uz se tu dohaduji lide o cene jestli je primerena.Ja osobne myslim /a ještě mne teprve rozbaleni mych 5ti boxu ceka/ ze cena je solidni.Pro každého je ale ruzna hodnota podle toho co chce sbírat,takze zklidnime emoce a pustime se do rozbalovani a vymen *h-s*

Bianconero
Legenda
Legenda

milanbiker1 píše:Ja myslim,/a ted trochu pozmenim/ ze veskere dohadovani toliko pro hovado dobre jest.Karty se pomalu teprve zacinaji prodávat a uz se tu dohaduji lide o cene jestli je primerena.Ja osobne myslim /a ještě mne teprve rozbaleni mych 5ti boxu ceka/ ze cena je solidni.Pro každého je ale ruzna hodnota podle toho co chce sbírat,takze zklidnime emoce a pustime se do rozbalovani a vymen *h-s*
*gp* (souhlasím s tvým příspěvkem, ty ceny jsou krásné, když se člověk podívá, co za ty peníze dostane, a co za podobnou cenu může dostat ze zámoří)

Jinak ještě ke kartě koučů. Pořád mi přijdou jako smuteční oznámení :D ale hezky by se na nich vyjímaly podpisy třeba modrou fixou, jako to bylo třeba u série Dominika Haška. Minimálně u Ríši Krále do toho asi půjdu. Pořídím kartu i fix a nechám si ji podepsat.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Bianconero píše: Jinak ještě ke kartě koučů. Pořád mi přijdou jako smuteční oznámení :D ale hezky by se na nich vyjímaly podpisy třeba modrou fixou, jako to bylo třeba u série Dominika Haška. Minimálně u Ríši Krále do toho asi půjdu. Pořídím kartu i fix a nechám si ji podepsat.
Naživo ale ty karty ( stejně jako většina ostatních ) vypadají parádně - mají takový protiskluzový pogripovaný povrch...
Možná bych se toho podpisu na tenhle povrch trošku bál... :?

Bianconero
Legenda
Legenda

Věřím, že naživo jsou úplně jiné ;) .. Hmm, tak to ještě zvážím, ale fakt by se mi tam ten podpis líbil :think:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vymazal jsem Sugyho dvě odpovědi, plné vulgarismů, Sugymu jsem psal, že tohle nebudeme trpět.
Jsem rád, že jsme se vrátili ke kartám... Zároveň prosím všechny přítomné, aby se kartami bavili, a nenaváželi se jeden do druhého, ať už s vulgarismy, nebo bez, podobné příspěvky jsou zcela zbytečné.
Jinak my OFS budeme mít až v úterý, ale už se na ně těším, doufám, že budeme mít samý Litvínov (budeme celkem dost i rozbalovat).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

pavelbart: aj já se těším na živo v rukou držet kartičky, podle scanů, z nabídek co jsem zatím viděla (mimo OFS fotky na stránkách), vypadají báječně. Musím čekat na *envelope*
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:clap: to razítko je super a já si pořád říkala, že by se mohlo něco speciálního ukuchtit, když je burza přímo na Mikuláše a od OFS tedy dobré eso z rukávu :)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

Nejsem sběratel karet OFS, ale musím se přiznat, že se mi líbí. Co se mi ale moc nelíbí, jsou ty anglické názvy - St. Nicolas Cards Day. Jsou to české karty a českej "Mikuláš" je nádhernej ...... To je ale jen můj názor ...... ;-)
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net

Deezeebra
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Deezeebra »

Já osobně nejsem sběratel razítek, takže i když to je super nápad, nijak mě to neoslovuje. Nevadí mi ani anglické názvy, ale text na razítku by podle mě měl být "St. Nicholas' Day Card", pokud se ale neslaví třeba svatý Nicola Tesla. Je to asi zbytečné rýpání, ale docela mě to uhodilo do očí.

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“