2015-16 OFS Classic
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
2015-16 OFS Classic
taky se už těšíte na zítřejší trhák brněnské burzy, kde spatří se sběratelům PROMO karty nového ročníku kolekce OFS Classic?
tuto kartu musím zítra mít
tuto kartu musím zítra mít
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Zkušený
Re: 2015-16 OFS Classic
Vypada to hodne zajimave,doufam ze nebude rada jak na nove Iphony v Nemecku
Za mě tedy palec dolů . Loňské base karty byly 100% hezčí. Ale jsem zvědav na zbytek.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ta podpisovka Růča , Hanzl , Petri ta je tromendesly tromendes .
Nemam slov, litvinovske mistrovske podpisovky jsou uzasny.
Ty řadovky se mi líbí, ale chybí jim jedna maličkost oproti lonsku, kterou považuju, ani nevím proč, jako celkem zásadní. Když to tam nevidím, tak mi to přijde divné Loni tam bylo OFS Classic 14/15 a letos tam ročník uvedený není.
Přesně to jsem si říkal taky. A dost mi tam chybí i logo klubu..Molda píše:Ty řadovky se mi líbí, ale chybí jim jedna maličkost oproti lonsku, kterou považuju, ani nevím proč, jako celkem zásadní. Když to tam nevidím, tak mi to přijde divné Loni tam bylo OFS Classic 14/15 a letos tam ročník uvedený není.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím, že se ten ročník ještě bude doplňovat, i když je pravda, že pokud jde o PROMO předpokládá se téměř finální verze. Jinak logo klubu třeba nemají ani loňské "Piece of the Game", tak alespoň je uvedený klub. Ale s tím ročníkem jinak souhlas, i když zase, myslím jsou NHL karty, které ho taky nemají a neumírá se na to
Ale nyní koukám na zadní stranu karty a logo je uvedeno tam, tak doma uploadnu foto
Ale nyní koukám na zadní stranu karty a logo je uvedeno tam, tak doma uploadnu foto
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
dneska se mi bude hezky usínat s pocitem, že mám ve sbírce první kartičku nového ročníku zlínskou PROMO OFS Classic 2015/16 a mám z ní největší radost za celý den
a ještě náhledy na design balíčků pro první sérii OFS Classic 2015/16 vkládám
a ještě náhledy na design balíčků pro první sérii OFS Classic 2015/16 vkládám
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Tak snad Ti radost nezkazí ani fakt, že Marušák není úplně Marušákem....
-
- Legenda
No konečně někdo bystrý prokoukl náš test pozornosti33mc píše:Tak snad Ti radost nezkazí ani fakt, že Marušák není úplně Marušákem....
Je lepší udělat chybu teď, než potom naostro
Tak pokud to nepoznal ani Smiesek...
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
určitě ne, ba naopak, kdyby vyšla error a pak update, bych byla happy, jako třeba v tomto případě Petra Lešky - :33mc píše:Tak snad Ti radost nezkazí
Takže kdyby náááááhodou bylo 1 of 1 uteklá přesto z výroby do balíčku, sem s ní což ale mám smůlu, podle toho co čtu výše
poznal ... jen záměrně na to nepoutal pozornost a doposud o tom psal jako "kartu" nebo "zlínskou PROMO"zette píše:Tak pokud to nepoznal ani Smiesek...
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak po shlédnutí promo karet a odstupu pár dní jsem se rozhodl ke komentáři.
Karty u nás zase nové (pravděpodobně trocha inspirace u 12/13 Panini Limited? - to by mi ale ani trochu nevadilo), vcelku podařené. Letos chybí logo OFS (nevím, jestli v konci bude nebo ne), to je mi v podstatě taky jedno, i když možná něco v horní části chybí. Jediné co mě opravdu ruší je ten podivný přechod zlaté stuhy (ta horní část), podle mého se ty pruhy k sobě nehodí, nepasuje mi to, nenavazují.
Řadovky tedy hodnotím spíš neutrálně, ale o těch to není Jsem zvědavý, jestli se posunou paralelní karty (zatím nejlepší paralelky byly asi u Masked Stories 2nd period), protože potenciál by tu byl vzhledem k podobě řadovek, a těším se na memo karty.
Karty u nás zase nové (pravděpodobně trocha inspirace u 12/13 Panini Limited? - to by mi ale ani trochu nevadilo), vcelku podařené. Letos chybí logo OFS (nevím, jestli v konci bude nebo ne), to je mi v podstatě taky jedno, i když možná něco v horní části chybí. Jediné co mě opravdu ruší je ten podivný přechod zlaté stuhy (ta horní část), podle mého se ty pruhy k sobě nehodí, nepasuje mi to, nenavazují.
Řadovky tedy hodnotím spíš neutrálně, ale o těch to není Jsem zvědavý, jestli se posunou paralelní karty (zatím nejlepší paralelky byly asi u Masked Stories 2nd period), protože potenciál by tu byl vzhledem k podobě řadovek, a těším se na memo karty.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Já musím hodnotit pozitivně, i když předešlý ročník byl lepší. trochu ten přechod té zlaté v barevnost hráče je trochu zvláštní, ale na živo sem neviděl, tak nevím. Uvidím, jak budou vypadat inzerty a paralelky, ale i tak, si to sesbírám. Balíčky bych čekal v krabičce, a ne zase v sáčku, kde si asi bude každý moci osahat tloušťku karet a vybrat si.
Jediné, co mě ale zajímá nejvíce, kdy příjdou do prodeje?:D
Jediné, co mě ale zajímá nejvíce, kdy příjdou do prodeje?:D
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Martas: třeba ten balíček je pro boxy ...
Navíc jsem jej sem dala na podívání, v něm byly právě baleny ty burzovní EXPO kartičky
Navíc jsem jej sem dala na podívání, v něm byly právě baleny ty burzovní EXPO kartičky
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
když jsme se bavili s panem Hrbkem, tak říkal, že tento rok budou baleny všechyn boxy tím stylem, kdy bude obyčejný balíček vložený ještě v menší krabičce podobně, jak byly třeba balené samostatné balíčky a doubly vloni
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Sem zase o něco chytřejší. Díky.
Každý den sleduju web OFeSek a jen čekám na nějaké info ke kartám. A koukám, že tady mají někteří větší info.
Každý den sleduju web OFeSek a jen čekám na nějaké info ke kartám. A koukám, že tady mají někteří větší info.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jinak kartičky by měly vyjít v listopadu, ale přesné datum fakt nevím .. sand brzy bude podrobnější info, aji co se týká inzertů a memo karet
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Snad neprozradím něco, co mělo (ještě nějakou chvíli) zůstat utajeno, ale dle slov pana Hrbka by do balíčků měly být vkládány kartonky pro eliminaci volby balíčků s lepšími kartami...